De Boer: ‘Nog niets gedaan met Gudelj, we praten ook over Vejinovic en Pröpper’

0411heracles-ajax_technischestaf

De Telegraaf meldde eerder deze week dat de deal niet meer uit kan blijven, maar Frank de Boer weigert vooralsnog te bevestigen dat er uberhaupt maar sprake is van een op hand zijnde transfer van Nemanja Gudelj naar Ajax. ‘Volgens mij hebben wij nog helemaal niks gedaan met Gudelj’, aldus De Boer na afloop van Heracles – Ajax voor de camera van FOX Sports. ‘We hebben er wel over gepraat, maar wij praten ook over Vejinovic en Pröpper. Als je naar de Eredivisie kijkt, dan zijn dat denk ik drie middenvelders die eventueel in aanmerking komen als wij iemand zoeken. Dat moeten dan directe versterkingen zijn’, aldus De Boer.

Tegenover de tv-zender bevestigde John van den Brom van AZ echter dat Ajax zich inderdaad gemeld heeft voor de middenvelder. ‘Daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen als dat zo is. Ze hebben zich gemeld.’

Bron: FOXSports

Related posts

25 Comments

  1. Mooi

    Zijn dat nu de top aankopen zeg het maar ik weet het nu niet meer ?van deze namen wordt ik niet vrolijk van

    1. tijmen020

      Precies! Met Klaassen, Sinkgraven, Serero en Bazoer heb je vier goede middenvelders. Riedewald is ook een groot talent voor op het middenveld als stand-in, dus je hebt eigenlijk geen middenvelder nodig. Ik zeg: haal Emanuelson, Heitinga en evt een buitenspeler, maar laat dat middenveld voor wat het is, die jongens komen er echt wel!

      1. SchweizerAjaxfan

        Alle posities moeten dubbele bezetting hebben, dus met 4 middenvelders kom je er 2 te kort..Propper en evt Gudelj zijn daarom ook welkom, mede ook omdat beide meer gif op het middenveld kunnen brengen. En idd een Linksback en ervaren Centrale verdediger. Verder een ervaren spits om Milik en Zivko te helpen, en bij vertrek Kishna een links buiten… is al met al toch een heel rijtje… Ik heb er vertrouwen in dat het kwartje inmiddels is gevallen, aangezien ze zelf ook zeiden dat er ervaring bij moet komen.

          1. AFCA my World

            Dat lijkt mij toch wel ,ze laten het wekelijks zien bovendien bezitten ze het gif en de inzet die wij nu missen, bovendien zijn ze nog zo jong dat je er over 2 tot 3 jaar nog een aardige transfersom voor kan vangen !

          2. SchweizerAjaxfan

            wel als je het vergelijkt met de jeugd…daarbij heeft Gudelj zeker ervaring in de EL.. Propper en Veijnovoc alleen wat voorrondes gespeeld, maar toch wel iets van ervaring

          3. Coenie

            Maar Gudelj kan ik nog wel begrijpen aangezien hij wel altijd 90 minuten “aan” staat.

    2. Remco425

      Werden we ook niet toen Danny Blind en Jan Wouters gehaald werden. Afwachten dus maar.

  2. JP3000

    Pröpper is zeker een aanwinst al denk ik dat we op dit moment Gudelj beter kunnen gebruiken

    1. ACABafca

      Propper beter gudelj laat ook niet elke week het zien aangepraat talent vind k t mijn mening srry

  3. ajaxpers

    Je koopt geen spruitjes dus er moet wel degelijk gepraat worden. Alle vertrouwen in het technische hart.

  4. AFCAoostNL

    Dit zei de boer over een spits het moet wel een echt waardevolle speler zijn. En geen speler die nog moet rijpen voordat hij de strijd aan kan gaan. Anders kom je in dezelfde situatie als dit jaar. Laat dit nou ook voor het middenveld gelden. Beter halen ze een ervaren middenvelder van een miljoen of 10 en 30 jaar oud waar de huidige middenvelders zich aan op kunnen trekken en wat kunnen leren. Vind deze 3 namen op het moment alle drie niet goed genoeg..zijn niet constant genoeg en ook niet beter dan de spelers die we nu hebben op middenveld…

  5. slm020

    Gewoon lekker veel uitgeven om Nigel de Jong te halen !! Zo speler hebben we nodig die gif + kracht + heel veel ervaring heeft !! En dan een killer voor achterin geen veldmuis en zet gewoon is vd Hoorn een wedstrijd of 10 erin !! Heb vertrouwen in hem !! En waarschijnlijk een linksbuiten halen !! Kishna heeft het ook niet om elke wedstrijd van meerwaarden te zijn !! Helaas een ….zaakwaarnemer en een fuck mentaliteit !!

    1. AFCA my World

      Kan mij redelijk vinden in wat je zegt,maar Veltman speelde een prima wedstrijd,al heb ik ook heel veel vertrouwen in van de Hoorn ! Er gaat nog wel wat gebeuren hoor ze weten wat er nodig is !

  6. Oldajax

    En sinkgraven dan? Dan haal je zo’n jonge jonge voor een dik bedrag en moeten er gelijk weer andere middenvelders komen. En verdedigers nee ho maar, heeft frank de boer zand in zijn ogen?

    1. Coenie

      Maar alleen voor eredivisie spelers is Ajax nog een stap hogerop. Vanuit andere competities krijg je onbekende spelers die het ook nog maar moeten laten zien of bankzitters.

  7. Corr

    Frank en Marc mogen van mij wel eens zoeken buiten de eredivisie voor ervaren spelers

  8. Vlek

    Zoals men gelezen heeft de afgelopen periode zoeken ze echte zware versterking met een grote ervaring op hoog niveau!!! Haha de namen die ik nu hoor zijn verre van dit alles

Comments are closed.