Zestienjarig Deens talent komt opnieuw voor stage naar Ajax

0204ajaxdenen

Ajax lijkt opnieuw een Deens talent naar Amsterdam te halen. De zestienjarige Jens Odgaard zal binnenkort opnieuw een stage afwerken bij Ajax B1. De speler liep al eerder stage op de Toekomst en komt nu voor de tweede stage naar Amsterdam. Odgaard speelt momenteel bij Lyngby en maakt deel uit van Denemarken onder 16. De speler is getipt door landgenoot Lucas Andersen en is voor zijn leeftijd een extreem fysieke spits die ook op de linkerkant uit de voeten kan.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

25 Comments

    1. Vinkie

      Dan zal Andersen misschien ook beter gaan voetballen. Hij heeft een aantal sterke punten dribbelen en uitstekende techniek een aardige pass maar de kracht ontbreekt.

      1. SPHAFCA

        Inderdaad, alleen zn passes vind ik nogal vaak onzuiver, heel vaak te zacht, ook op kleine afstand. Voetballen kan die wel, dat zeker.

  1. Jari86

    Met enige regelmaat hoor ik mensen klagen over het feit dat Ajax veel Deense spelers scout/koopt. Maar er hoeft er maar 1 echt door te breken en iedereen is weer vol van “onze Deense held”. Overigens vind ik Andersen in potentie echt een goede speler. Wat verfijning in tactisch inzicht en zijn fysiek en het kan een hele goede speler worden.

    1. afcabass

      We hebben door de jaren heen prima Denen in dienst gehad, dus laten we dan ook maar door gaan.

  2. jojocoolio

    We zullen zien wat het is… Voorlopig lekker in de jeugd laten spelen in ieder geval…

  3. Erdos

    Markus Bay? Daar hoor ik niks meer van. En Kasper Dolberg:) laten we heel Denemarken gaan opleiden. “Goed idee”

    1. AFCA my World

      Prima idee,deze jongens hebben potentie dus de mogelijkheid bestaat dat ze in de toekomst toegevoegde waarde hebben !

    1. Coenie

      Ik denk als Gudelj echt komt dat dat ook gaat gebeuren. Ze hebben onlangs zijn contract verlengd. Serero zal denk ik verkocht gaan worden.

  4. Frenk de Boer

    Een “extreem fysieke deense spits” nou die heb ik nog nooit gezien hahaha, andersen en eriksen zijn nou niet bepaald fysiek sterk.

  5. Nielsz.AFCA

    Hij is pas 16 , dan zij je hem hooguit over 3 jaar pas een “basisplaats” hebben

  6. thijsAJAX1

    waarom haalt ajax nou nooit een goed talent uit zuid amerika, gewoon om te proberen. je ziet veel meer van die kant van de wereld.

Comments are closed.