‘Agente wil schadevergoeding vanwege mishandeling door jeugdspelers’

De_Toekomst

De agente die onlangs betrokken was bij een ruzie tussen haar en drie jeugdspelers van Ajax eist een schadevergoeding. De advocaten hebben vandaag laten weten dat hun cliënte heeft gevraagd aan de vertegenwoordigers van El Azzouzi en Ajax om mee te werken aan een schadevergoeding. 

Een maand geleden waren de drie spelers betrokken bij een ruzie met de agente waarbij zij onder meer schouderletsel heeft opgelopen. Twee spelers worden inmiddels niet meer vervolgd terwijl El Azzouzi wel gedagvaard is en nu dus ook waarschijnlijk een schadevergoeding moet betalen aan de agente. El Azzouzi kreeg daarnaast de hoogst mogelijke geldboete van Ajax en werd door het bestuur voor de rest van het seizoen geschorst. De gevraagde compensatie staat los van de strafrechtelijke consequenties, zegt het advocatenkantoor.

Bron: Het Parool

Related posts

43 Comments

    1. Ruubruub

      Kwam ook direct in me op. Maar geef haar maar eens ongelijk… In de VS is het overigens nog stukken erger wat dat betreft

  1. SPHAFCA

    Tuuurlijk! Ze spelen bij Ajax, er valt wat geld te halen. Als het een man was zoude ze hem nog een keer moeten slaan.

  2. slm020

    Ze heeft groot gelijk !! Had hij maar normaal moeten doen !! Hij zal heus niet om komen vd honger .

    1. -THE BULLDOG-

      Ik geef haar groot gelijk.
      Heeft niks met geldwolf te maken.
      Als je je handen thuis houdt hoef je ook niet daarvoor te betalen.
      We moeten het niet omdraaien…zij is t slachtoffer en mag daar best een vergoeding voor vragen. Heb ik geen moeite mee.

        1. neslopu

          Je speelt bij Ajax, dan hoor je je te gedragen! We zitten niet te wachten op negatief nieuws. Dus poten thuis en ik zou ze zelf ook nog een geld boete geven die ze asn een goed doel moeten schenken.

  3. afca74

    wat kan ons dit schelen dit is iets tussen haar en el Azzouzi dus val ons er niet mee lastig.

  4. jeroen81

    Ja wat een nieuws hou me bezig met voetbal en et nieuws over het voetbal en niet met deze onzin

    1. AFCA my World

      Ff doorlezen,dit is wel 1 van de talenten van Ajax,waar we nog veel,plezier aan kunnen beleven als hij zich verder netjes gedraagt dus het gaat wel,over voetbal al staat het er niet letterlijk !

  5. Ajax4everandever

    Als je een hoge boom bent vang je veel wind. Ook dit nieuws hoort erbij. Als je haar hiervoor veroordeelt ben je pas echt niet wijs. Die gasten waren fout en dit zijn de consequenties. Ook voor een aantal hier dat goed om te beseffen gezien hun reacties.

  6. Ajacied12341

    Wat heeft Ajax er mee te maken het is toch iets tussen die twee als hij bij de Jumbo had gewerkt zou de Jumbo er dan ook iets mee te maken hebben

        1. Velibor

          Nee dan had ie ontslag gekregen of denk je dat jumbo zich wil associeren met zo’n stuk verdriet?

          1. Remco425

            het zou nooit in het nieuws gekomen zijn dus de jumbo zou helemaal nergens mee geassocieerd worden1

  7. jojocoolio

    Gelijk heeft ze… Dit gedrag moet gestraft worden… Alleen vind ik niet dat de daders dubbel gestraft moeten worden omdat ze bij Ajax spelen… Hadden ze bij sv sloten gespeeld had niemand het ooit geweten…

  8. qazqaz

    Die jongens lekker zelf de schadevergoeding laten betalen, leren ze misschien nog wat van.. betwijfel het wel als ze er wat van leren… Als de club maar niet aan de beurt komt..

  9. Remco425

    Tuurlijk poten thuis, maar dit staat los van de strafrechtelijke consequenties, dus dit slaat nergens op. Zij is een procedure gestart, dus mag de rechter het beslissen en niet NOG een schadevergoeding daarbovenop. Ook vraagt ze een vergoeding aan Ajax wat helemaaal nergens op slaat. Wat hebben die er nou mee te maken? Maar ja, daar zit geld en een reputatie. Dus de term geldwolf is wel degelijk van toepassing.

      1. Velibor

        Zou toch wel belachelijk wezen of niet,zo lullen meestal mensen die hard kunnen rennen!

        1. Remco425

          Kost je niks? Ze start een rechtzaak, natuurlijk gaat het hem geld kosten! En wat mij betreft flink wat geld ook. Maar dat bepaalt de rechter! Je treft onderling een schikking of je laat het voorkomen, maar zij wil allebei! Sorry maar zo werkt het niet. Maar omdat ze weet dat het in het nieuws komt omdat Ajax erbij betrokken is en die een reputatie heeft hoog te houden denkt ze er nog extra een slaatje uit te slaan, dus ja, geldwolf.

  10. Litmanen

    Poten thuis, ok, maar ik begreep dat twee van de drie niet eens in de buurt van mevrouw zijn gekomen! Dus blijft er maar 1 dader over. Gezien het feit dat mevrouw ook klappen heeft uitgedeeld en niet kenbaar heeft gemaakt dat zij politie agente is, denk ik dat ze geen schijn van kans maakt als de zaak echt voor de rechter komt. Maar ze gaat er van uit dat Ajax geen publiciteit meer wil, dus zal er wel geschikt worden.

    Het had niet mogen gebeuren, maar als deze jongen bij de Mediamarkt had gewerkt had je er nooit meer iets van gehoord en zou ze die schadevergoeding nooit hebben gevraagd.

    Verder graag naam en toenaam van deze mevrouw. De Ajacied staat in de volle belangstelling en zij kan lekker op de achtergrond de vermoorde onschuld spelen. Wees dan een echte ……. en laat zien wie je bent. Dan staan ze allebei met hun naam in de krant. Wel zo eerlijk nu dat ze doorgaat om dat tikkie.

    1. Toppertje

      Waarom zou de vrouw met haar naam in de krant moeten komen? Om vervolgens door een paar idiote supporters nog eens bedreigd te worden? Hou me hart vast bij de denkwijze van een aantal alleen op dit forum al. Ze is slachtoffer dus ze heeft alle recht om anoniem te blijven. Of ze agente was is in deze helemaal niet relevant. Mogen 3 jongens een agente wel aanpakken als die zich bekend heeft gen

      1. Toppertje

        Sorry foutje. Ga dus even verder. …… Als die zich bekend heeft gemaakt als agente. 2 van de 3 hebben niets gedaan. Nee inderdaad, ze hebben ook niets gedaan om hun vriendje af te stoppen of zelfs de hele zaak te voorkomen. Vraag me af hoe iedereen zou denken als de 3 geen voetballers waren en de vrouw geen agente. Heb zo het vermoeden dat iedereen over de 3 heen gevallen was en het ergste had toegewenst.

        1. Litmanen

          Ik bedoel, de schade voor die jongens is groter dan normaal omdat ze bij Ajax spelen. Het is een strafzaak die geregeld gaat worden. De onschuldige twee ( wel met naam en toenaam in de krant ) hebben imagoschade. Het ging allemaal zo snel dat die twee niets konden doen. Vandaar dat ze helemaal vrijuit gaan.

          Er waren meer mensen in de buurt en die konden ook niet ingrijpen omdat het allemaal zo snel ging.

          Gaan die ook aangepakt worden en met hun naam in de krant?

          De schuldige moet aangepakt en misschien wel een schadevergoeding betalen. Maar de zaak van deze agente is erg zwak geworden omdat haar advocaat opnieuw de publiciteit heeft gezocht in deze zaak, waardoor de dader opnieuw negatief in het nieuws komt. In een rechtsstaat is iedereen gelijk, daar is hier al geen sprake meer van.

          Vandaar mijn voorstel: als je zo graag de publiciteit zoekt om iemand aan de schandpaal te nagelen, kom dan zelf ook met je identiteit uit de kast.

        2. Remco425

          1 van die 3 heeft wel degelijk geprobeert het te voorkomen. Niet alleen de geruchten lezen, maar ook de rest…

  11. Ajax4everandever

    Wat hebben mensen toch rare gedachten gangen hier en wat weten ze weinig van het rechts systeem. Naast een strafprocedure mag er ook een civiele procedure gestart worden. Dat heeft niets te maken met dubbel straffen. V..w.b. naam bekend maken adviseer ik haar met klem dat niet te doen. Alleen op dit forum zotten voldoende gestoorde mensen om dan te vrezen voor je gezondheid. Wie maakt zich hier allemaal bekend als er gezegd wordt dat Frank door zijn spelers gepijpt wordt? Ik dacht ff niemand, dus vraag dat dan ook niet aan een ander.

  12. Slingertje.

    Gelijk heeft ze. Pluk die laffe hufter maar lekker kaal misschien gaat hij zich dan normaal gedragen.

  13. Litmanen

    Als je zo veel weet van het recht systeem, dan weet je dat zij zichzelf direct bekend had moeten maken als politievrouw. Natuurlijk gaat zij haar naam niet bekend maken, maar de meeste mensen hebben een totaal verkeerd beeld wat zich heeft afgespeeld. Er zijn aan BEIDE kanten tikken uitgedeeld.
    Het komt steeds over alsof mevrouw zielig in elkaar is gemept en daar is geen sprake van!

    En vergis je niet in de politie. Ik ken niemand die daar werkt en niet een zeer vooringenomen mening heeft over die “kutmarrokanen”. En dan druk ik me heel voorzichtig uit.
    En voor de goede orde, ik ken een aantal mensen bij de Amsterdamse politie.

    Van mij mag ze proberen er een slaatje uit te slaan, maar dat zegt meer over het slachtoffer dan de dader. Ze was namelijk niet eens lichtgewond. Dus ik denk: kansloos.

    En over onze vrolijke Ajacied: ik hoop dat dit mannetje een levensles heeft geleerd, namelijk: poten thuis, of het nou een man of een vrouw betreft.

  14. Ajax4everandever

    Als ze geen dienst heeft hoeft ze zich niet bekend te maken als politie. Op je andere zaken ga ik niet in. Te dom, sorry.

Comments are closed.