‘Wij zijn dit jaar tijdens wedstrijden in periodes de grip kwijtgeraakt’

0405utrecht-ajax_deboer

Frank de Boer laat vandaag in De Telegraaf weten dat hij ontzettend baalt van het lopende seizoen. Ajax heeft geen prijs in de wacht weten te slepen en ook het spel was veelal niet fantastisch. Volgend seizoen wil De Boer een ommekeer en dat daar bepaalde spelers de dupe van gaan worden mag duidelijk zijn.

‘Afgelopen zondag baalde ik enorm dat wij de wedstrijd tegen Utrecht alsnog uit handen gaven. Veel spelers maken op beslissende momenten de verkeerde keuze en dan loop je achter de feiten aan en krijg je veel minder kansen. Het was dit seizoen tevens erger als in de voorgaande jaren en je zag dat wij tijdens wedstrijden de grip verloren. Dat moet en zal in het nieuwe seizoen anders. Met het oog op volgend seizoen is Ajax al druk bezig op de transfermarkt. Zo is de club in onderhandeling met Nemanja Gudelj van AZ en volgen er nog vier nieuwe spelers.

Bron: De Telegraaf

Related posts

19 Comments

    1. FdB=Ajax

      Hij heeft het al veel langer door, maar wilde zijn spelers niet afbranden toen ze nog om de prijzen speelden

  1. Komen

    Ook voor jullie dus leer moment. En ja daar leer je dus het meest van. Nu beetje routine erbij en we staan er weer in 2016!!!

  2. paullus

    Goh dat dit nu pas door dringt
    Overmars brulde nog in het begint van het seizoen
    De beste selectie sins jaren

  3. f-side64

    had hij boilessen en siggi maar niet moeten opstellen en hij had van mark en consorten meer aankopen moeten eisen dus met zijn vuist op tafel had moeten slaan.

  4. ief

    gudelje is een goede spelert hoor maar middenvelders hebben we genoeg toch? klaassen, bazoer, sinkhgraven, evt..nouri en van de Beek. of zie ik dat verkeerd. boillussen zoiezo eruit en Riedewald voor in de plaats. verdediger erbij een goeie. en een spits…..of tot winterstop kijken hoe millik en sivko het doen.

    1. Toppertje

      3 middenvelders is te weinig voor een seizoen. Denk aan blessures en schorsingen e.d. Bovendien worden ze van concurrentie alleen maar beter. Van Nouri en van de Beek kan en mag je nog niet verwachten dat ze er staan op het moment dat ze nodig zijn. En dat kan met slechts 3 middenvelders zomaar in een topwedstrijd zijn.

  5. Ajax4everandever

    Als je de reacties zo leest is het duidelijk waarom Frank trainer is en mensen hier op het forum niet.

    1. AFCA my World

      De meeste mensen hadden het allemaal sneller door dan Frankie,gelukkig is hij nu ook een jaar ouder en wijzer geworden !

      1. Ajax4everandever

        Frank is gewoon anders dan de meesten (in ieder geval anders dan de meesten hier) en dat is maar goed ook want dat maakt hem een prima trainer en een prima mens. Een combinatie die je niet snel ziet. Jammer dat veel mensen dat niet in kunnen of willen zien. Iedereen zou juichen als ze zo’n baas hebben. Het is gedurfd zoals hij leiding geeft. Hij stelt zich kwetsbaar op maar laat zich ook niet in de maling nemen. Nogmaals, je moet het wel kunnen of willen zien. Frank is en blijft een topper.

Comments are closed.