Gudelj weet ‘nog’ niets van transfer

0206ajax-az_kishna_sinkgrav

De Telegraaf wist vanochtend te melden dat Ajax in een vergevorderd stadium is om Nemanja Gudelj over te nemen van AZ. De speler zelf liet na afloop van de training op dinsdag weten van niks te weten over een vijfjarig contract in Amsterdam

‘Ik heb nog helemaal niet met Ajax gesproken en zover ik weet heeft mijn zaakwaarnemer dat ook niet gedaan. Ik ben wel op de hoogte van interesse van enkele clubs maar ik praat nog niet over een transfer want er is geen transfer. Ik ben er nog niet uit wat het beste is, binnen- of buitenland”, aldus Gudelj tegen AD Sportwereld.

Bron: AD

Related posts

40 Comments

  1. Ajacied12341

    Hij mag niet praten met een andere club voor de goedkeuring van zijn eigen club en zijn club ontkent het contact dus dat hij zou zeggen dat hij van niks weet viel te verwachten

      1. Remco425

        Overmars heeft iig de interesse bevestigd en Gudelj heeft een gelimiteerde transfersom in z’n contract. 1+1=…

    1. De Ajacied

      Dan gaan we toch voor Pröpper, toch ook prima speler voor Ajax, denk meer stylist als Gudelj, alleen brengt hij wat meer vuur in een team

  2. marcussboss

    Ben benieuwd !! Ben zelf geen groot fan van gudelj maar is zeker een goede voetballer…ben alleen bang dat met het halen van gudelj ons eigen middenveld eronder gaat lijden !! Ben benieuwd !!

    1. War

      Ajax heeft hem niet nodig, belemmerd de doorstroming van de supertalenten uit de A-jeugd en we hebben nu al fantastische middenvelders, hier gaat weer iemand het slachtoffer van worden, dit duidt op paniekvoetbal van FdB.
      Ajax heeft superverdedigers nodig en niets anders. Denk dat Wim Jonk gelijk heeft.

  3. josgoudvink

    Als dit werkelijk zo is dan is het een prachtige transfer. Klaassen op 10 en daarachter op het middenveld Bazoer, Gudelj en Sinkgraven. Dus 2015-2016 weer kampioen.

      1. Ajax1963

        Op de bank Piet. Hij oogt de laatste tijd traag en zijn reactie snelheid is ook een stuk trager.

  4. jojocoolio

    Het is wel degelijk een versterking voor Ajax je heb nou eenmaal meer spelers nodig in een seizoen… Hij heeft gif hij groeit elk seizoen prima keuze… Nu nog wat verdedigers….

  5. toonvs

    Waarom Gudelj totaal geen ervaren speler. Heeft nog nooit buiten Nederland gevoetbald. Werd gisteren aan alle kanten voorbij gelopen. We moeten een type Danny Blind Frank Rijkaard met ervaring halen. Geen spelers uit de eredivisie maar uit het buitenland maar dat zal moeilijk zijn om die te halen.

      1. toonvs

        In die tijd speelde ze veel Europese wedstrijden jongen. En dat is buiten Nederland toch.

  6. Ajax4everandever

    Een belg die alleen in belgie heeft gespeeld heeft nooit buiten belgie gespeeld dus wat is het voordeel van een buitenlander?

    1. toonvs

      Ik denk dat de buitenlandse competitie’s zwaarder zijn als bij ons. Dus moeten de spelers meer aan de bak. België misschien uitgezonderd en als die Belg veel Europese wedstrijden speelt heeft hij meer ervaring.

      1. Ajax4everandever

        Competitie Luxemburg sterker? Competitie noorwegen, denemarken, zweden sterker?

  7. dickst14

    middenveld en aanval zijn goed genoeg met Sinkgraven, Bazoer, Klaassen, Fischer, Milik en El Gazi. Wat we nodig hebben zijn 2 medogenloze backs en ook zo’n voorstopper van 2 meter.

    1. dickst14

      is voor komend seizoen. milik, fischer en sinkgraven hebben volgens mij niet gespeeld de laatste weken.

  8. Hazez

    Waarom vergeten jullie serero ? Beste Ajax speler dit seizoen dus zo lang hij niet verkocht word gewoon basis plaats .

  9. Basbaard

    Maar hij kwam van sparta jongen…. Die speelde ook veel buiten nederland of wat volgens jou jongen. Ik wil alleen maar zeggen jongen dat een goede speler bij ajax alleen maar beter kan worden jongen.

  10. Jaxie

    bij het woord versterking denk ik aan een speler uit een betere competitie Dan de eredivisie. gudelj voegt naar mijn mening niets toe omdat we al een redelijk sterk middenveld hebben, en er lopen goede middenvelders rond in de jeugd met veel talent die ongetwijfeld het eerst ook zullen halen.

Comments are closed.