De Telegraaf: ‘Ajax zo goed als rond met Gudelj’

0206ajax-az_kishna_sinkgrav

Ajax lijkt de eerste zomerse versterking binnen te hebben. AZ-speler Nemanja Gudelj zou akkoord zijn met Ajax over een contract van vijf jaar. Met de transfer zou een bedrag gemoeid zijn van zes miljoen euro, zo meldt De Telegraaf.

Met zijn snelle handelen vervult directeur voetbalzaken Marc Overmars de wens van trainer Frank de Boer en troeft hij de eveneens geïnteresseerde concurrent psv af. Volgens Frank de Boer is Gudelj het type speler dat al een tijdje werd gezocht wegens zijn mentaliteit. FC Porto toonde vorig jaar ook serieuze interesse in de middenvelder en was bereid tien miljoen over te maken naar Alkmaar. Tot een transfer kwam het echter niet waardoor Ajax alsnog lijkt toe te slaan voor de Servisch international.

Bron: De Telegraaf

Related posts

39 Comments

  1. Ajacied407

    Goede speler maar een beetje overbodig met Serero, Bazoer, Sinkgraven en Klaassen. Kunnen beter voor een centrale verdediger en een linksback kijken.

    1. FdB=Ajax

      Schone is een centrale middenvelder en geen rechtsbuiten, en hetzelfde geldt voor Gudelj. Dus lijkt me geen goed plan

      1. FdB=Ajax

        Ik hoop dat Overmars snel handelt, want er zitten ook buitenlandse clubs achter hem aan!

  2. WausPaus

    het is een goede speler maar het middenveld is al goed bezet. en sinds wanneer kopen wij spelers om PSV af te troeven.

  3. arjan

    Lees net dat contracten van Vd Hoorn, Duarte, Zimling en Sigthorsson niet worden verlengd. En onze Deense vrienden dan? die mogen gewoon blijven? Wat een beleid bij onze club. Nee we kopen nog een middenvelder zodat onze vriend Sinkgraven ook op een zijspoor komt.

    1. Toppertje

      Van concurrentie wordt ook Sinkgraven niet slechter. Een echte topclub heeft de daarbij horende topsport mentaliteit. Dwz de beste spelen gewoon. Dat geldt voor Sinkgraven maar ook voor Klaassen of wie dan ook. Je levert of je staat er naast. Daarnaast zijn 3 middenvelders te weinig on een topseizoen te draaien.

  4. FdB=Ajax

    Haha het eerste wat ik dacht is: Waarom nog een middenvelder???
    Maar dit is wel echt een goede voetballer, en een ventje met karakter! Die hebben we nodig!
    Nu nog twee verdedigers erbij!!!

    1. antonajax

      Helemaal mee eens. Topper dit. Nu nog wat verdedigers en we pakken de titel weer!

  5. Velibor

    Wel eentje die zo nu en dan er eentje voor zen flikker schopt mocht de situatie er om vragen:))

  6. PvL020

    Wordt volgend jaar een lang seizoen! Gaat echt wel goed komen! Ik ben er blij mee, een speler naar mijn hart en een leider! Goed voor de jonge spelers ook

  7. Slingertje.

    Afwachten maar weer. Maar het is wel prettig om te lezen dat ze bij Ajax eindelijk wakker zijn geworden en de bezem door deze zwakke selectie gaan halen.

  8. Indojood

    Goede speler! In afwachting van een officieel bericht wacht ik nog even met welkom heten.

  9. creutz1977

    super om in je elftal te hebben.. Is echt een gifkikker wat ontbreekt bij ajax.. en serero zal idd waarschijnlijk weggaan.. nu emanuelson nog en een krachtige aanvaller… goed bezig ajax!!!

  10. AFC98

    Andersen, serero, zimling eruit (op het middenveld) en nu dus Klaassen, bazoer, gudelj, Sinkgraven, en de aanstormende talenten vd beek en nouri… Goed middenveld hoor!

  11. Remco425

    AZ weet nog van niks en daar heeft hij nog een contract van 2 jaar. Overmars heeft interesse bevestigd, maar van een aankoop is dus nog geen sprake.

  12. Bertus02

    Eerst zien dan geloven. Er zijn al meer namen genoemd maar ben bang dat het weer op niets uit gaat draaien

  13. Ajacied1999

    Gewoon een goeie aankoop. Serero deed het aardig op 6 maar nu hebben we daar echt een topper die vooruit kan spelen.

  14. -buitenkantje rechts-

    Prima speler! Fysiek sterk, goed schot en goede pass, winnaarsmentaliteit. Prima alternatief voor Nigel de Jong die al heeft aangegeven niet te willen komen. Ook nu het waarschijnlijk is dat Serero vertrekt absoluut geen overbodige speler op het middenveld.

Comments are closed.