Zivkovic hoopt op basisplaats tegen Heracles

1214ajax-utrecht_zivkovic

Richairo Zivkovic is naar eigen zeggen klaar voor een basisplaats in het eerste elftal van Ajax. Zivkovic mocht afgelopen zondag een kwartier invallen tijdens de uitwedstrijd met FC Utrecht. Frank de Boer gaf in die wedstrijd de voorkeur aan Kolbeinn Sigthorsson maar lijkt ondertussen wel klaar te zijn met de IJslander.

‘Ik wilde in dat kwartiertje belangrijk zijn en een goal scoren of in ieder geval een assist geven. Het lukte helaas niet ondanks dat ik wat ruimte kreeg. Dat Kolbeinn aan de wedstrijd begon is de beslissing van de trainer. Volgende week hoop ik tegen Heracles te kunnen bewijzen dat ik in de spits kan staan bij het eerste. Ik ben klaar om de geblesseerde Arek Milik te vervangen’.

Oranje onder 19
Over het akkefietje bij Oranje onder 19 laat de speler ook nog even zijn mening achter. De speler werd voor de tweede keer dit seizoen om ‘disciplinaire redenen’ buiten de selectie gelaten door bondscoach Aron Winter. ‘Er was niet zo heel veel aan de hand maar ik kwam iets te laat bij de wedstrijdbespreking. Wij hebben het afgesloten nu en ik richt mij weer op Ajax. De media maakt dingen soms ook groter dan ze zijn’.

Bron: Nu Sport

Related posts

29 Comments

  1. antonajax

    Ik ben voor! Zet die jongen erin, bij Groningen deed hij het prima, bij jong Ajax ook dus doen!

    1. Mooi

      Waarom is hij dan gekocht om dat hij een talent is met kwaliteit dus nu gaan gebruiken dan weet je als hij voor het nieuwe klaar is laat hem spelen en geef vertrouwen

  2. ruben464

    Maar goed, er moet voor volgend seizoen echt versterking gehaald worden. Zo niet dan spoelen we het bandje van dit seizoen weer terug

  3. Ajax4everandever

    Kijk en dat is dus niet slim van die jongen. Voor zijn beurt praten. Ook al wordt het gevraagd dan zeg je: het is aan de trainer. Die bepaald of je er klaar voor bent. Hopen mag, maar zelf zeggen dat je er klaar voor bent ……. beetje dom in mijn ogen.

    1. f-side64

      Nx dom aan siggi liet gister weer duidelijk zien dat hij voor ajax met dit niveau zelfs ongeschikt is

    2. AFC98

      Mag je ook al niet meer hopen op een basisplaats? Ik neem aan dat iedere speler dat wil..

      1. Ajax4everandever

        Wat schrijf ik nou ….. ik schrijf “hopen mag” maar zeg niet zelf dat je klaar bent voor het eerste elftal, DAT is dom. Graag lezen ajb

        1. Remco425

          je mag ook best zeggen dat je er klaar voor bent hoor. Hij zegt niet dat hij MOET spelen. Dat is aan de trainer.

  4. Ajax4everandever

    Er zijn nog vele andere mogelijkheden voor een gewijzigde voorhoede.

  5. -buitenkantje rechts-

    Natuurlijk mag je hopen op een basisplaats, maar dat je er klaar voor bent geef je aan bij de trainer. Niet in de media. Maar de kans is idd groot dat hij wordt opgesteld. Milik geblesseerd, Sigthorsson die met naam kritiek krijgt van de trainer. Als hij nu niet wordt opgesteld kan hij beter op zoek gaan naar een andere club.

    1. Remco425

      Volgens mij is het heel normaal hoor dat hij zegt dat hij er klaar voor is. Waarom niet? Moeten we kunnen denken dat hij er mss nog niet klaar voor is? Wat een onzin. Hij eist niks, hij zegt gewoon hoe hij er voorstaat.

      1. -buitenkantje rechts-

        Ik zeg ook niet dat hij niet aan mag geven dat hij er klaar voor is. Alleen dat hij dat bij de trainer moet doen en niet in de media. Indirect geeft hij daarmee via de media aan dat Frank de Boer een verkeerde keuze heeft gemaakt. Dit gebrek aan professioneel gedrag heeft er voor een groot deel voor gezorgd dat hij zo weinig speelminuten in Ajax1 heeft gemaakt.

        1. Remco425

          nee hoor, hij geeft helemaal niet aan dat Frank een verkeerde keuze heeft gemaakt. Noch direct, noch indirect. Hij geeft alleen maar aan dat hij er klaar voor is als Frank hem nodig heeft. Niets mis mee. Dat zeggen er zoveel.

  6. Velibor

    Man man wat een gemierenneuk hierboven ,moet nou werkelijk ieder woord van dat ventje op een weegschaal gelegd worden? Hij is gehaald voor in de spits dus geen evt andere opties aandragen want dat werkt gewoon niet, dit is Ajax uit vorm en geen Barcelona in vorm die zomaar even een ander systeem uit de hoge hoed toveren.

  7. Remco425

    De media blaast alles op. Vond ik ook met Kishna die z’n shirt uittrok. Eerst deed zo’n beetje iedereen dat en was het normaal. Nu krijg je er een kaart voor en werd gedaan of hij helemaal debiel was geworden.

  8. -buitenkantje rechts-

    Niet professioneel nee. Je krijgt hierdoor geel en staat meteen op scherp. Bij nog een keer geel staat je team met 10 man en mis je tenminste 1 wedstrijd. Dit kan Ajax 1 punten kosten die je op het eind van de rit misschien hard nodig hebt.

    1. Remco425

      Tuurlijk was het dom, maar de media overdreef het. Er worden zoveel domme overtredingen gemaakt waar geel voor wordt gegeven. Dit was niet anders, maar dit werd overal breed uitgemeten.

    1. Ajax4everandever

      Daar ben jij ook een ster in toch. Genoeg afbraak commentaar van jou gelezen hier. Maar ook jij hebt gisteren dus niet geluisterd naar Frank. Daar is de situatie weer uitgelegd.

  9. ajacied078

    ik hoop het met hem! ervaring komt er alleen echt in het eerste! en we kunnen volgend seizoen wel wat doelpunten gebruiken

Comments are closed.