Van der Vaart niet naar Kansas City wegens te hoge salariseisen

vandervaart

Rafael van der Vaart zal niet gaan spelen voor het Amerikaanse Kansas City. Volgens coach Peter Vermes vraagt Van der Vaart teveel salaris en is een overstap van de baan.

‘Wij willen niet respectloos klinken, maar de bedragen die nu over tafel gaan, slaan nergens op en wij zullen nu dan ook verder gaan kijken wie we wel aantrekken’, aldus Vermes. Het contract van Van der Vaart bij HSV loopt aan het einde van dit seizoen af. De oud-Ajacied, die in zijn loopbaan ook uitkwam voor Real Madrid en Tottenham Hotspur, werd al een aantal keer gelinkt aan een terugkeer naar Ajax.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

49 Comments

  1. jojocoolio

    Hahahahahahahahahahaha zo lekker dit… Ga maar naar de woestijn…. Met je nep Ajax hart

    1. De Ajacied

      Zo is het ja alleen maar €€
      Maar helemaal geen clubliefde,
      Nooit meer binnen laten deze gast

  2. Ajax_fan10

    Wrm kom hij gewoon niet terug dan hebben we een ervaren middelvelder en hij zit dan bij een goede club van bijde kanten is het positief dus waarom doet hij er moeilijk over het geld
    -.-

      1. Sazzz

        leuk, zo’n ervaren speler met een ego van hier tot Tokyo en een fitheid die mijn oma nog overtreft

    1. Basbaard

      Omdat hij totaal geen ajax hart heeft. Meneer krijgt alleen een harde piemel van veel centjes. Zeggen dat je een ajax hart hebt is niet hetzelfde als het ook daadwerkelijk hebben. Dat ie idd maar lekker in de woestijn zijn centjes bij elkaar gaat rapen..

      1. lrsvdrk

        jij hebt bij ieder nieuwsbericht wel iets met piemels en pijpen he… waar het hart van vol is… zeggen ze wel eens 😉

  3. Mooi

    Is het nu nooit genoeg voor deze miljonair hij raak op het ogenblik geen pepernoot ik hoop dat Ajax ook nu nee zegt.

  4. Geroldkohlen

    lekker naar de woestijn raf ,bij ons moet en hoef je niet meer aan te kloppen daaaaaaaggg raffie! !!!

  5. Coenie

    Dit wordt nog een hele mooie soap: deze gast denkt echt dat hij nog op top niveau kan spelen en geld kan verdienen. Met alle respect denk ik dat hij zelfs nog aan de bak moet in de eredivisie!

  6. VAK410THEBEST

    Nep ajacied, ajax moet nu ook gwn nee zeggen mocht hij nu na ajax willen. oprotten met die vent

  7. Boeloklok

    Nu ook niet komen van der vaart lekker weg blijven ga lekker je centjes ergens anders weg hallen ga maar lekker naar die kakkerlakken die wil jou wel hebben

  8. ElSalvador

    Als ik hem zie lopen denk ik aan bratwurst en tieten. Lekker daar blijven dus, voegt niets toe aan Ajax.

  9. AJAXAMSTERDAMDW

    Prima als je hoge salaris eisen heb, maar maak t dan ook waar. Meneer van der vaart kan niet eens 90 minuten spelen omdat meneer dan moe is.

  10. Hazez

    Het is nooit genoeg voor die boys meer meer meer dacht hij ff dat hij Beckham was … Mooi dit

  11. steddie eddie

    ben ik de enige die van de vaart ziet als valse spits samen met milik geniaal duo

    1. Velibor

      Denk het wel want ik denk dat hij samen met Kishna naar Juve gaat haha,tjonge jonge wat een afgang zeg als zo’n Kansas al zegt dattie teveel wil hebben haha tja dat krijg je met zo’n dure hofhouding,zen ex moet ook al inbinden zag ik ? 3 bh’s voor de prijs van 2 ?

    2. bezemsteel

      Nee ik vind hem ook een goede voetballer hoor, en denk hier nog wel meer mensen. Maar het gaat op de manier hoe hij het allemaal doet. Eerst kijken of je ergens veel geld kan verdienen en pas als laatste optie naar ajax… Hij zou trots moeten zijn dat ie hier zou mogen spelen.

  12. Sjakie z

    Niet bij ons aankloppen hoor anders krijg je die sabia damian en sylvie er ook nog s bij

  13. Remco425

    Ik kan het me wel voorstellen dat hij flink geld wilt zien om daar te spelen. Dat hij voor hun meer zou vragen dan als hij in Europa speelt. In Kansas wil je nog niet dood gevonden worden.

  14. neslopu

    Sorry hoor maar beetje ajacied had gelijk gezegd dat hij terug wilde!! Nu kansas heeft afgezegd hoeft tie wat mij betreft niet meer aan te kloppen!!

  15. Toppertje

    Vd Vaart is het ultieme voorbeeld van een speler die misschien wel de routine heeft maar het fysiek niet meer kan bijbenen. Hij zal in de eredivisie aan alle kanten worden voorbij gelopen en geforceerd de routinier willen uithangen. Gevolg is veel blessures en een hoop medelijden. Alsjeblieft niet naar Ajax.

  16. Ajax4everandever

    Tsjonge jonge wat een afgunst hier weer. Raf is en blijft een Ajacied waar we trots op moeten zijn. Dat je flink salaris vraagt als je in Amerika gaat ballen is niet meer dan logisch. Daarvoor ga je naar Amerika dus die snelle jongens daar moeten niet zo raar lullen. Het valt me trouwens op dat het steeds grover wordt op het forum, wordt er op geselecteerd ofzo? Ziektes en seksuele aantijgingen zijn inmiddels meer gewoon dan incidenteel. Raf nogmaals van mijn kant: wanneer dan ook en in welke hoedanigheid dan ook: wees welkom terug op het oude nest.

    1. pietprecies

      Ja maar Amerika zijn ze ook niet gek. Raf dacht oh ze hebben interesse, nou dan ga ik nog even flink cashen maar dan kan elke 13 in een dozijn middenvelder wel het zelfde gaan doen want vdv is inmiddels van zo n laag niveau en dat zien ze in de USA ook wel. Natuurlijk gaat het daar ook om de naam die je hebt(zie kaka, villa, Beckham) maar vdv moet zich geen illusies maken dat zijn naam in dat rijtje past. Dus gaan ze er ook niet zo veel voor betalen…

  17. Slingertje.

    Ze zijn dus toch niet helemaal van de pot gerukt daar in Kansas. Groot gelijk dat ze hem niet nemen.

  18. Erdos

    Waarom hebben ze Fischer, niet langer vastgelegd tot 2020:) had mooi gekund. Een jaar afwezig geweest.

  19. Valentino

    Hahaha lekker voor hem, veel geld vragen voor slechte prestaties. Daar trappen ze in Amerika zelfs niet in. Kan beter zn carierre beeindigen. Bij Ajax iig niks meer te zoeken.

  20. SchweizerAjaxfan

    tsja ik weet niet wat ik er van moet vinden… Misschien handig als soort mentor, maar het jammere is dat hij na 60min kapot is..en z’n salaris waarschijnlijk torenhoog is.. het is zo dubbel

    1. Ajax4everandever

      Beste EvdB, van der Vaart is een Ajacied, dus het is Ajax nieuws. Schweizer, daarom zeg ik ook dat hij altijd welkom is, in welke rol dan ook.

  21. pietprecies

    Ik ben heel blij om te weten dat Kansas hem meer wilde betalen dan het salaris plafond bij Ajax want nu weet ik ook vrij zeker dat hij niet naar Ajax komt. Het is een slappe vaatdoek geworden die op basis van z’n verleden nog denkt een topper te zijn maar in werkelijkheid geen knikker meer raakt. Laat hem AUB naar Qatar gaan ofzo, hij veel centjes en dan loopt ie bij Ajax ook niemand in de weg, iedereen blij!

  22. ajacied078

    hij zou de poen nodig hebben om z’n vrouwtjes te onderhouden sabia is niet goedkoop

  23. Remco425

    Misschien wil hij juist wel graag naar Ajax en wil hij alleen voor heel veel geld ergens anders spelen?

  24. Basl

    Lees het boek “ik, Zlatan” en je weet waarom Raf niet komt. Maakt hem niet uit, winnen of verliezen, als hij maar in de kijker staat.

  25. polaroids

    Ik zit er dubbel in. Kent het Ajax-systeem, een routinier. Aan de andere kant, hij zit wel op de bank bij een degradatiekandidaat….

Comments are closed.