Raiola: ‘Bouy wilde helemaal niet weg bij Ajax’

0404bouy

Ouasim Bouy speelt tegenwoordig zijn wedstrijden bij het Griekse Panathinaikos nadat hij drieënhalf jaar geleden vertrok naar Juventus. Zaakwaarnemer Raiola zegt in een interview met het Algemeen Dagblad dat Bouy eigenlijk helemaal niet weg wilde bij Ajax.

Bouy had hetzelfde probleem wat Kishna momenteel heeft. Hij voelde geen warmte van Frank de Boer en er was totaal geen communicatie. In januari heb ik gevraagd of ze liever hadden dat hij vertrok maar daar kreeg ik geen antwoord op. Daarna hebben wij hem dus weggebracht naar Juventus en dat heb ik niet gedaan maar Ajax zelf. Ik heb alleen gefaciliteerd dat hij naar de best mogelijke club kon. Achteraf had Bouy beter bij Ajax kunnen blijven, hij wilde helemaal niet weg en dat durf ik nu best te zeggen’

Bron: AD
Foto: Proshots/Jasper Ruhe

Related posts

44 Comments

    1. vandermeulen

      Dan heeft Bout tegen mij staan liegen toen hij is zijn Burburry Kleding bij de a1 was en zei dat hij dit nooit had verwacht en heel blij was en nooit verwacht had zo snel

  1. Casbraad

    Deze walgelijke vent probeert alleen maar zijn blazoen op te poetsen. Bouy heeft zijn toekomst weggegooid door naar Juventus te vertrekken.. Die jongen had zo veel beter kunnen eindigen. Hopen dat kishna en anderen onder Raiola niet dezelfde fout maken..

    1. Cees1966

      Ik hoop dat Kishna wel de fout gaat maken, wat heeft de gozer met zijn arrogante houding nou laten zien. Ik zou mooi cashen, genoeg alternatieven.

  2. marcussboss

    Nee als ze niet weg willen dan jaag je ze wel weg !! verschrikkelijke vent is dit zeg !!!

    1. Valentino

      Inderdaad, Bouy wilde zelf niet maar Raiola heeft hem wel gedwongen. Die rook gewoon geld. Wat een eikel zeg.

  3. Deusie

    Bewijst maar weer dat die pizzapannenkoek alleen maar aan zaken doen denkt…is er geen rechterlijke macht of commissie die dit soort clowns uit hun functie kunnen zetten en naar Guantánamo Bay verschepen?

    1. Remco425

      Nope en met het volledig vrijgeven van het beroep door de maFIFA zullen we met nog veel meer van dit soort gekken te maken krijgen

  4. vandermeulen

    dan heeft Bouy toen hij net getekend had bij juve tegen mij staan liegen hij wilde dolgraag naar juve , dit was zijn kans

  5. Gert melse

    Mnr raiola word eens volwassen de heren rijden wel in dure auto’s en huizen. Ajax is een bedrijf geen baby zaak waar gepampert word.

    1. Amoebe

      Ajax is een bedrijf…..moeten we hier nu blij mee zijn?

      Dat is volgens mij een groot onderdeel van de huidige problemen.

  6. Sazzz

    Welke warmte had hij moeten voelen dan? Hij was amper achttien toen hij vertrok! Kennelijk verwacht de heer Raiola dat spelers met hun zestiende al een dikke basisplaats hebben bij het eerste…. Klaassen is zelfs nog iets ouder dan Bouy en debuteerde ook pas het seizoen nadat Bouy vertrokken was. En kijk nu…

  7. Slingertje.

    Laat deze man lekker zijn vette bek dicht houden en eens stoppen et dat onrust stoken bij Ajax.

  8. wikr

    Het riool staat waarschijnlijk onder water dus hij kruipt er weer even uit. Volgende week schijnt de zon dus kan ie er weer rustig terug. Beter voor iedereen. Na zoveel jaren nog even natrappen, ziekelijk rioolrat is het.

  9. Alabe

    Wat een zeiksnor! Wil zijn fout niet toegeven en heeft zelf geen warme band met Ajax/Frank.

  10. FdB=Ajax

    Ik snap niet waar hij zich überhaupt mee bemoeit. Hij is een zaakwaarnemer, die bemoeit zicht met zijn client als deze op zoek gaat naar een andere club. Hij moet helemaal niet aan Ajax vragen of ze willen dat hij weggaat, en Ajax hoeft op zo’n vraag ook helemaal niet te reageren (zoals ze ook gedaan hebben). Onbegrijpelijk dat deze gast nog spelers in zijn ‘stal’ heeft

    1. FdB=Ajax

      En dus ook onbegrijpelijk dat Kishna hem nog steeds niet ontslagen heeft. Daar zou Kishna een heel goed signaal mee afgeven, naar Ajax en naar de supporters!

  11. Rickie

    Als Frankie hem geen liefde en aandacht geeft is hij niet de moeite waard idem over Kishna dus ik zeg rot op Raiola en scheer je weg wij zijn ajax Amsterdam wij zijn frank de boer!!!

  12. Ajax4everandever

    En weer dank aan het noemen en verwijzen naar de verschrikkelijke ziekte.

  13. gerrykoos

    het enige wat die RAT faciliteert is zijn eigen portemonnee, en Kishna moet die warmte en die liefde maar bij een vriendinnetje gaan zoeken. Kom op zeg je werkt bij een baas en je moet doorpakken voor dat salaris wat je krijgt. En iet zeuren over geen klik of geen warmte. Wees eens een vent man en verman je, en anders eens een goed gesprek gaan hebben met je maatje El Ghazi die weet tenminste hoe het e.e.a werkt, daar kun je nog heel veel van leren Kishna.

  14. Carline96

    Waarom komt die zeikerd daar pas na drie jaar mee? Als hij niet weg had gewild had hij gewoon kunnen blijven. Dan had bouy waarschijnlijk zijn kans gekregen die hij verdiende en was hij later naar een topclub in het buitenland gegaan, maar met een grotere kans om bij die club dan ook te slagen

  15. Gero77

    Riola……. Die hele vent zou geen reet moeten Bouyen!
    Hop en nu weer verder…

  16. RonJ64

    Raiola beheerst het Anti voetbal Syndroom…..ga dan lekker scoutje spelen in 010 dikke klont, maar ja die leveren niks op natuurlijk…..heel snel stadion en Toekomst verbod geven !!!!

  17. RobbyZ

    Bouy heeft spijt denk en nu is het de schuld van Ajax/FdB,zijn droom om in Juventus 1/Serie A te spelen is in duigen gevallen en die bolle lult nu ook zo,toen Bouy weg ging was hij zoooooo blij en na alleen maar zeperds en niks serie A gaan ze zo lullen. Die bolle z’n zakken zijn gevuld en Bouy heeft ook wel wat centjes gekregen maar was hij bij Ajax gebleven had hij nog beter geworden en nog meer centjes kunnen verdienen na een mooie transfer,en ook die bolle had er achteraf véél meer uit kennen slaan. Met een dikkere jas had hij ook warmte gekregen! Loos die bolle loser talenten!

  18. HURBIE

    Het is niet te hopen dat die ziekte ooit krijgt weet er alles van ga je mond spoelen

    1. lrsvdrk

      op die manier was dat helemaal niet zo bedoeld hoor… maar vooral denken van wel.. als iemand zegt “fuck you” wil dat ook niet zeggen dat ie met je wil neuken of wel dan? …..

      1. ACABafca

        Je bent een dikke pannenkoek die heel dom lult en waarschijnlijk niemand dichtbij kent die deze ziekte heeft stumpertje

        1. lrsvdrk

          dat denk jij maar, wel dus.. ik heb t zelf gehad sukkeltje.. Let maar mooi allemaal op jezelf! ik gebuik dat niet te pas en onpas.. Alleen bij die spaghettifreter aangezien hij t bloed onder mijn nagels vandaan haalt.. Beter gaan jullie je daar ook druk om maken.. en let verder maar mooi op jezelf!

          1. Ajax4everandever

            Je gebruikt het regelmatig sukkeltje en dat is gewoon heel erg irritant en vervelend. Dus kap daar gewoon mee.

          2. lrsvdrk

            hoezo regelmatig “sukkeltje”? neem me niet kwalijk hoor, maar je verwart me wsl met iemand anders. nog nooit eerder heb ik dat woord hier in de app gebruikt. dus niet mauwen en meteen met het vingertje wijzen, aangezien je de verkeerde beschuldigd, sukkeltje!!

      2. HURBIE

        leuk verzonnen maar ik blijf je zielig en een leeghoofd vinden als je dat woord te pas en te onpas gebruikt

  19. -buitenkantje rechts-

    Bouy is in de fout getrapt waar veel jonge voetballers die gescout worden intrappen. Namelijk voordat ze iets op niveau gepresteerd hebben kiezen voor het geld bij een grote club. Vaak ingegeven door een foute zaakwaarnemer (Raiola) en inhalige familie die graag snel en veel geld willen zien. Grote clubs met veel geld kopen overal jong talent vandaan, waarvan de helft mislukt en op de tribune, in het tweede elftal of uitgeleend wordt. Dit kan die clubs niks schelen zolang er een aantal talenten zijn die wel doorbreken. Die kunnen ze later met grote winst weer verkopen. Raiola zit nu kennelijk met Bouy en zijn eigen falen in de maag. Ontzettend zwak om dan nu als oorzaak Frank de Boer aan te wijzen. Ook onvoorstelbaar dat dit soort figuren nog een podium krijgen bij tv programma’s en kranten en nog toegang krijgen bij clubs..

  20. Ajax4everandever

    Al zou ik me vergissen, zelfs een keer is tien keer teveel maar ik heb geen zin om alle topics terug te lezen. Ik lees dan weer veel te veel bagger van o.a. Sukkeltjes zoals jij. En ….. Het woord sukkeltje ….. ben jezelf mee begonnen he. Vervelend is dat he.

Comments are closed.