Definitief: Bazoer verlengt contract bij Ajax tot 2020

0319ajax-dnipro_bazoer

Ajax en Riechedly Bazoer hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, zo meldt Ajax zaterdagmiddag officieel. De middenvelder tekent een nieuw en verbeterd contract dat hem tot de zomer van 2020 aan de club verbindt. Bazoer werd geboren op 12 oktober 1996 in Utrecht. De middenvelder speelde in de jeugdopleidingen van psv en Elinkwijk voordat hij in 2012 op 16-jarige leeftijd zijn eerste contract bij Ajax tekende.

Bron: Ajax.nl

Related posts

15 Comments

  1. wikr

    “Verbeterd” betekent warschijnlijk dat hij per direct meer gaat verdienen. Is ook een jongen met veel potentie dus dat is een goede zet voor zowel hemzelf als ons. Als hij zijn beide beentjes op de grond houdt kan hij over 3-4 jaar naar de absolute top.

    1. Dinandd1994

      Denk wel dat dat moet lukken. Komt bij interviews altijd nuchter over, en hij heeft geen zaakwaarnemer die op het grote geld uit is, maar alles voor zijn client wilt doen. Die zorgt wel dat Riechedly met beide benen op de grond blijft staan

  2. paullus

    Dit is een goed bericht
    Had me twijfels dacht hij gaat voor het grote geld
    maar het is gelukkig een zeer wijze jongen

  3. Ajax1963

    Er zijn gelukkig ook verstandige spelers die goed aan carrière planning doen met natuurlijk een goede zaak waarnemer die geen euro tekens in zijn ogen heeft getatoeëerd. Kun je nog wat van leren meneer ravioli!!!!

Comments are closed.