Bazoer hoefde niet lang na te denken over contractverlenging: ‘Hier ligt mijn toekomst’

0215ajax-twente_bazoer1

Riechedly Bazoer heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot medio 2020, zo maakte Ajax zaterdagmiddag bekend. De achttienjarige middenvelder had eerder al een mondeling akkoord bereikt om zijn in 2016 aflopende verbintenis te verlengen. Bazoer hoefde niet lang na te denken om zijn handtekening onder het verbeterde en verlengde contract te zetten. “Hier ligt mijn toekomst”, aldus de middenvelder onomwonden op Ajax.nl.

“Als je ziet hoeveel potentie de spelers hebben, hoeveel talent en kwaliteit. Dan denk ik dat we hier iets moois kunnen bouwen met z’n allen en daar wil ik dele van uitmaken.” Maar niet alleen voor het teambelang maar ook voor zichzelf ziet Bazoer mogelijkheden. !Ik kan hier een betere speler worden. Zowel voetballend als tactisch kan ik nog verbeteren. Ik wil zoals het nu gaat vasthouden en belangrijk zijn voor het team.”

Eerder verlengde Lucas Andersen zijn contract tot 2018 en eind vorig jaar tekenden Jasper Cillessen (2018) en Anwar El Ghazi (2019) voor jaren bij. Eerder deze week lichtte Ajax al de optie tot koop in het huurcontract van Arek Milik. Daarnaast tekenden een aantal grote beloften van Ajax A1 waaronder Abdelak Nouri onlangs een contract.

“We zaten snel op één lijn”, aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars over de onderhandelingen met Riechedly en diens broer annex zaakwaarnemer. “Wij zijn als club natuurlijk blij met dit contract, maar het is ook een signaal dat ze nadenken over Riechedly zijn eigen carrière. Want de interesse van grote clubs in Europa is er al, dat zegt veel over zijn talent en hij is nog maar achttien jaar. Hij maakt nu natuurlijk ook een goede periode door. Voor hem is het belangrijk dat hij bij Ajax elke dag focus houdt en keihard blijft werken. Riechedly heeft nog een lange weg te gaan, maar het ziet er heel goed uit voor hem”, zo besluit Overmars.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

  1. wikr

    Als zijn broer nog wat tijd over heeft dan ken ik nog wel een paar spelers die hij als zaakwaarnemer mag overnemen (van Raiola). Hij heeft blijkbaar duidelijk meer realiteitszin en toekomstbeeld dan die rat.

  2. jojocoolio

    Zo hij krijgt dus wel een warm gevoel bij Ajax 😉

    Eat That Minkukel Rioolbak…

    Zijn we heel blij mee op naar meer succes.

  3. Velibor

    Goeie zaak man!! Ben echt in korte tijd fan van dat jong en samen met Sinkgraven ,serrero,andersen en natuurlijk onze nieuwe aanvoerder Klaassen hebben we volgend seizoen geweldige middenvelders en nu nog een paar echt goeie verdedigers graag uit of eigen jeugd of gewoon kopen svp! Wel grote kerels graag met haar op de benen….

  4. dickst14

    aanval en middenveld zien er goed uit voor de toekomst. nu alleen nog een links en een rechtsback met een winnaarsmentaliteit die je niet zo makkelijk voorbij loopt als de huidige twee.

  5. Joeguh9

    Kan een heerlijk middenveld worden!! Bazoer, Sinkgraven en Klaassen! Als die een beetje op elkaar ingespeeld raken…volgens mij heb je van alles wat met dit middenveld!

  6. S.sluyter

    Yess eindelijk weer een speler voor de toekomst, bazoer is een echt baas!!

Comments are closed.