Emanuelson: ‘Ajax zit in mijn hart, ik neem de club overal mee naartoe’

0103emanuelson

Urby Emanuelson speelt momenteel zijn wedstrijden voor Atalanta Bergamo nadat AS Roma geen heil meer zag in de diensten van de oud-Ajacied. Emanuelson koos bewust voor Atalanta om aan speelminuten toe te komen en aast komende zomer op een transfer.

‘De keuze voor Atalanta was belangrijk voor mij want ik wil speelminuten maken. Komende zomer wil ik een mooie transfer maken want ik denk niet dat ik terugkeer bij AS Roma. Eerlijk gezegd heb ik in mijn Roma tijd weleens gedacht, stel dat Ajax nu komt, wat zou ik dan doen. Het mocht niet zo zijn en vandaar heb ik de keuze gemaakt voor Atalanta Bergamo. Momenteel voel ik me zeer goed en ben in de vorm van mijn leven. Stel dat Ajax toch nog komt komende tijd dan ga ik daar zeker heel goed over nadenken. Ajax zit in mijn hart, ik neem de club overal mee naartoe, die deur gooi ik nooit dicht’.

Bron: Ajax TV

Related posts

36 Comments

  1. RonJ64

    Sorry,maar denk niet dat Urby terugkomt…ik ga hem niet afzeiken, want is voor mij een AJACIED, wie weet ?!..

  2. Geroldkohlen

    marc kijk dit is een niet te missen kans, haal hem gewoon!!!! urby wilt terug en is misschien wel een van de ervaren krachten die we nu missen.

  3. Daandinho

    Ookal is Urby niet meer fantastisch, slechter dan boilesen zal t niet worden

    1. neslopu

      In de NL competitie zal hij snel weer zijn draai vinden en een beetje ervaring achterin is ook wel goed !!

  4. Mooi

    Als hij linksback wil spelen moeten we keihard voorgaan want dan is hij een goede en de speler die we zoeken kom aub

  5. nick-afca95

    Ja haal hem alsjeblieft! Hij zal niet al te duur zijn omdat hij bij Roma niet aan spelen toe komt maar hij heeft toch de nodige ervaring. Ook kan hij op meerdere plekken spelen maar ik zie hem vooral graag voor links achterin komen. Geef die jongen een mooi salaris en leg hem vast voor een paar jaar

  6. Remco425

    Terughalen die jongen! Hij wil weer veel voetballen, dat kan hij bij ons iedere week.

  7. Ajax4everandever

    Ik gun hem eigenlijk ook nog wel een mooie club in een grote competitie. Maar terugkomen is ook niet erg hoor 🙂

  8. Sazzz

    Waarom hem halen? Hij is een mooi weer speler. Speelt goed, als de rest goed speelt, maar was zo’n beetje de slechtste als Ajax slecht speelde. Hij is niet de ervaren speler die de kar trekt als het niet goed gaat.

    1. Ajax4everandever

      We hebben een prachtige lichting volgend jaar voor het eerste die prachtig voetbal kunnen spelen …… dus laat hem maar komen dan 🙂

  9. Vakje129

    Haal onze verloren Zoon op Marc deze jongen heeft meer ervaring dan je denkt en is niet vies voor wat bikkel werk achterin.

  10. ElSalvador

    Waarom wordt elke keer de naam van Marc Overmars geroepen als een voormalige Ajacied in het buitenland is uitgevoetbald? Destijds weggegaan om meer te gaan verdienen, en dan moet Ajax die arme jongens nu dan maar opvangen en flink betalen tot ze net zo kansloos eindigen als Mathijssen of zo ? Bekijk de realiteit, dit is wat we hebben, en veel beter zal het niet worden.

  11. Litmanen

    Prima hoor, een oud Ajacied terughalen. Maar voegt hij iets toe? Italiaans B niveau en daar willen ze niet verder met hem. Ajax heeft een type Poulsen nodig. Ervaring en vechtlust in een. En als dat dan toevallig een oud Ajacied zou zijn is dan meegenomen.

  12. SchweizerAjaxfan

    dapp’re strijder, kom maar naar huis. Misschien nog een goede verdediger die bij As Roma op de bank zit meenemen? ?

  13. Jari1995

    Inmiddels ervaring opgedaan en van harte welkom ipv Boilesen. Kan ook op het middenveld en zelfs in de aanval. Als het dan ook nog een echte Ajacied is moet je daar niet over nadenken maar doen.

Comments are closed.