Spaanse belangstelling voor Boilesen: ‘Binnenkort beslissing over toekomst’

0301psv-ajax_boilesen_vierg

Het contract van Nicolai Boilesen loopt komende zomer af. ‘Ik moet op korte termijn een beslissing gaan nemen over mijn toekomst. Ajax hanteert de filosofie dat je een jaar voor afloop van jou contract moet besluiten om te verlengen of te vertrekken. Er moet dus sowieso een besluit worden genomen’, aldus de Deen tegenover het Deense Ekstra Bladet. Volgens die Deense krant is er de nodige belangstelling voor Boilesen, met name vanuit Spanje zou er enige interesse zijn van Celta de Vigo en een niet nader genoemde top zes club.

Boilesen geeft aan wel open te staan voor een nieuw avontuur. ‘Ik speel al vijf jaar bij Ajax. Soms denk ik er wel over na om een andere uitdaging aan te gaan. Een nieuwe omgeving en een nieuwe competitie kan voor frisse blik zorgen. Maar ik heb het enorm goed naar mijn zin bij Ajax. Ik voel me goed in het team en mijn status is gegroeid. Dus ik zal de voors en tegens goed moeten bekijken. Voorlopig sluit ik niets uit.’

Bron: Ekstra Bladet

Related posts

91 Comments

    1. ajaciedpiet

      Verkopen idd maar, er moet dan wel echt iemand die goed is komen, zoals urby, want nu hebben we geen goede spelers achter hem…

    2. AFCA my World

      Wij willen zo graag van hem af,kost ie ons geen punten meer,de vlag gaat uit als hij vertrekt,helaas wil Urby nog niet terug! Maar een andere topper moet toch kunnen ?

  1. thijsAJAX1

    blijf maar, die vent kan alleen maar beter worden. als hij in vorm is heb je er wel iets aan.

    1. Biornha

      Inderdaad mee eens, hoop het ook, maar als meneer zelf weg wil zou ik het ook niet tegen houden (waar hij deze gedachte vandaan heeft weet ik niet maar goed) Riedewald en misschien een Emanuelson (terughalen) kunnen deze plek eenvoudig opvangen.

  2. Pocootje

    Normaal gesproken verkopen we elk jaar onze beste spelers dus kan geen kwaad om nu eens onze slechtste speler te verkopen.

  3. josgoudvink

    Gratis weggeven. Een strik er om doen en een bos bloemen er bij. Ik wil hem nog wel wegbrengen.

  4. Madmike

    Verkopen en dan Riedewald of zoals eerder genoemd Urby terug halen. Versterking in de verdediging is er nodig. Zeker op de back posities

  5. arjan

    Yeeeeeeaaaaaah gelukkig geen 1 april meer. Van mij mag hij nu al op de eerste de beste boot en neem Andersen en Sigthorsson mee.

    1. AFCA my World

      Andersen zou ik nog wel ff willen houden,voor het geval Kishna vertrekt !

  6. Iceman

    Zo snel mogelijk loze en een andere terug halen zoals hier boven wordt gezegd ga voor Urby

  7. Kneks

    Die jongen kijkt nooit op voetbalforums en die jongen kijkt ook nooit studio sport…

  8. Sluk

    Boilesen is zwaar uit vorm op dit moment, maar hij heeft eerder laten zien wat hij wel kan. Als hij dat niveau weer kan halen is het een topper. De reacties hier laten dan ook een beetje de kortzichtigheid zien van de voetbalsupporter. 1x weer goed spelen en iedereen staat weer op de banken voor hem. Maar goed, het niveau wat hij nu haalt is niet Ajax waardig.

    1. Remco425

      Ik ben bang dat hij door zn lange afwezigheid en vele blessures niet meer op het niveau komt dat hij ooit zat

        1. Remco425

          de periode na zijn debuut was hij goed, iedereen baalde ervan daat hij geblesseerd raakte en keek uit naar zijn terugkomst. Groot applaus volgde in de 1e wedstrijd na zijn 1e lange blessure. Dat was niet voor niets.

    1. Velibor

      Ja snap het ook niet,volgens dat artikel lult ie als of ie een dragende speler is alsjeblieft zeg hij is een back niet meer en niet minder en soms goed maar meestal niet ik zou zeggen bij een goed bod verkopen en bij een iets minder bod ook,erg popi is ie ook al niet dus qua marketing levert ie ook niet veel op.

  9. ferike

    Als hij maar beloofd dat hij gaat, brengen we hen desnoods zelf nog weg ook. Geen toegevoegde waarde. Hij telt maar één hele grote fan en dat is hij, toevallig of niet, zelf !

  10. Ajax nr 1

    Als Boilesen weg wil lekker laten gaan maar hij heeft meer in zijn mars dan wij tot nu toe van hem gezien hebben.

  11. Remco425

    Leuk voor die jongen en Ajax moet niet in de wegliggen. Hij verdiend het. Gewoon voor een schappelijk bedrag laten gaan.

    1. f-side64

      Ja gratis schappelijk genoeg voor je en als extra krijgen ze siggi en zimling erbij

      1. Remco425

        prima, ze verdienen het alle 3. Hebben genoeg betekend voor Ajax om ze geen strobreed in de weg te liggen.

          1. Ajax4everandever

            Misschien moet je eens naar het veld kijken tijdens wedstrijden en dan bedoel ik alle wedstrijden. Verleden jaar was iedereen ( jij misschien niet) positief over Boilesen. Die jongen is jong en zoekt naar zijn oude vorm. De enige die hem daarin steunt is de technische staf omdat die wel hebben onthouden wat hij kan. Hetzelfde geldt voor Sigi. Echter kortzichtigheid viert hier zoals gewoonlijk hoogtij. Dat is het nadeel van internet. Mensen kunnen anoniem de verschrikkelijkste dingen schrijven. Helaas is daar vaak te weinig controle op.

  12. AFCA1974

    Jammer dat je het echt niet kan maken om geld voor die gast te vragen, anders zou je van de opbrengst de seizoenskaarten weer goedkoper maken…..

  13. Blowke

    Was mijn koffie aan het drinken, dacht bij mezelf ik zal eens ff kijken of er nog nieuws is. Nou bedankt redactie! bij het zien van deze titel kwam de koffie uit mijn neus

    1. Blowke

      Ik vind dat de jeugd nog gewoon kans moet maken om ballenjongen te kunnen zijn. Dat moet hij niet in de weg zitten

  14. Ajax always

    Schrijven jullie je eigen kinderen ook zo af als ze niet presteren naar jullie maatstaven?

    1. AFCA1974

      Hey dit is Ajax…met niks te vergelijken…hier ligt de standaard het hoogst…

    2. Fvanr

      Ik zal mijn kinderen niet aanspreken op de prestaties maar de verdomde klote houding. Die deugt niet. Prestatie is een resultaat van inzet, wil en inspiratie. Dat heeft hij niet.

  15. Ajax always

    Boilesen is heel verstandig. Dit soort forums leest hij niet. Daar wordt hij niet wijzer van. Helaas hoort hij het wel uit zijn omgeving. Ik hoop dat zijn omgeving dan ook zegt dat er nog positieve geluiden zijn over hem.

  16. Gero77

    Grappig… Hij heeft het over ” ik voetbal al 5 jaar bij ajax…” Waar speelt hij voetbal dan? Ik heb niet veel voetbal van de beste man gezien….

  17. Ed69

    Volgende week moet ik met de vrachtwagen naar Portugal. Zet m gelijk wel ff af….!!!

  18. Fvanr

    Zie met plezier uit naar die dag dat ie weg is. Al vijf jaar bij Ajax en nog steeds klote. Groet.

  19. PvL020

    Ben ik nou de enige die ziet dat hij een van de slechtere is op dit moment bij AJAX!!!??? Buitenlandse interesse moet niet gekker worden. Maar ok ik zou zegen niet meer praten maar weg laten gaan

  20. AFCAoostNL

    Speelt niet best en dan open solliciteren in de media….laat nou eerst je voeten maar eens spreken!

    1. Basbaard

      Ik corrigeer… Door wie moet frank dan gepijpt worden…. Hij moet ergens buiten het veld goed in zijn…

        1. Basbaard

          Als ze maar licht blonde haartjes hebben hehe…. Behalve Klaassen…voetballer naar mijn hart…die hoeft zich buiten het veld niet te bewijzen… Als de hele selectie zijn mentaliteit had stonden we nu geen 2e maar dik boven aan

  21. Ajax always

    Wat wen stelletje walgelijk en misselijk makende mensen heb je hier toch. Basbaard op nr 1 samen met pietprecies. Gatverdegatverdegatver.

    1. Ajax always

      Sorry ook samen met AFCA my World. Jullie hebben het voor elkaar. Jullie zijn lager gezonken dan de Feijenoorders op hun forum. Proficiat. Als de reacties blijven staan ook proficiat aan de redactie.

      1. AFCA my World

        Normaal gesproken zou ik het nooit zeggen,maar heb er zo de pest in dat ik na 38 jaar mijn seizoenkaart moet opzeggen (kan het mij niet meer veroorloven ) dat ik nu eens x meeging !

  22. Ajax always

    Ik zou als team van Ajax een keer niet komen opdagen als protest tegen dit soort mensen.

    1. Basbaard

      Het is UIT protest 😉 maar als jij het misselijk makend vind is dat jou probleem, lees er overheen.

  23. Ed69

    Hebben ze vanuit Spanje dan toch nog gereageerd op de advertentie welke onlangs op marktplaats stond?
    Zo zie je maar weer… daarop verkoop je zelfs een emmer stront!!!

  24. Voor altijd fan van heel Ajax

    Beste redactie. Werken jullie tot 5 uur? Misschien het beste om dit hele topic te wissen. Boos zijn, oke. Teleurgesteld, prima. Respectloos en schaamteloos reageren? Ontoelaatbaar. Ik hoop op een aanklacht wegens smaad. Dt is nl mogelijk met de site als verantwoordelijke.

  25. Litmanen

    Mee eens, Boilesen kan er helemaal niets van ( en met mij vind de hele wereld behalve fdb dat) maar sommige mensen dalen wel erg diep. Humor ok, maar vulgair worden is iets anders

  26. Joeel_Ajax

    Willen we volgend jaar wel kampioen worden moeten we hem niet laten gaan

  27. waga0317

    Lekker laten gaan hij heeft ons veel te veel punten gekost voral dit seizoen.

  28. Ajax always

    Zo’n beetje de enige voetballer die constant vooruit speelt, is het weer niet goed.

    1. Litmanen

      Vooruit spelen en honderd procent balverlies lijden is uiteindelijk heel erg achteruit voetballen…..

      1. Ajax always

        Ja en als ze alleen maar breed en terug spelen zonder risico wordt er gezegd dat ze meer risico moeten nemen. Als de medespelers zich beter aanbieden komen de passes ook beter aan. Het ligt niet aan een persoon.

  29. Ajax always

    Echt bizar dat de reacties van Basbaard en Pietprecies nog steeds op dit topic staan. Bizar dat ze uberhaupt nog op het forum mogen.

      1. Ajax4everandever

        Hoofd omdraaien en negeren? Daar zijn de ergste dingen van gekomen.

        1. lrsvdrk

          nee dat zeg ik niet.. Maar er zijn altijd losers bij, die zich niet kunnen gedragen.. Dat kun je toch niet tegengaan. Al helemaal op een forum doe je er weinig aan. Als je er een blokkeert, reageert volgende x wel iemand anders zo dom..

  30. Ajax4everandever

    Eens kijken. We weten inmiddels wel wie Boilesen een mindere voetballer vinden. Mij gaat het om wie Boilesen wel bij Ajax vinden passen wanneer hij zijn oude vorm weer te pakken heeft. Graag reactie en of duim. Nogmaals, wie het hier niet mee eens zijn weet ik nu wel, dus voor jullie: bespaar je de moeite van reageren ajb.

Comments are closed.