Definitief: Ajax licht optie en legt Milik tot 2018 vast

0315heerenveen-ajax_milik

Arek Milik speelt ook de komende jaren in de Amsterdam Arena, zo bevestigt Ajax op de officiële website. Milik wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van Bayer Leverkusen waarna de huurovereenkomst zal worden omgezet in een drie-jarig contract. Ajax zal de vastgestelde transfersom van 2,8 miljoen overmaken naar Leverkusen om Milik definitief over te nemen. Momenteel is Milik herstellende van een knieblessure opgelopen tijdens de interland van Polen tegen Ierland.

Bron: Ajax.nl

Related posts

50 Comments

  1. Joeguh9

    Hehe, gelukkig! Nu vertrouwen geven en meteen vanaf dag 1 eerste spits maken volgend jaar. Nr 9. op zijn rug, goede buitenspelers op hem heen en vlammen!

    1. Dinandd1994

      El ghazi, milik en fischer. Beste aanvalstrio van eredivisie. Middenveld met klaassen, sinkgraven en bazoer. En de defensie versterken met nog wat ervaring en we worden kampioen volgend jaar

  2. afcabass

    Zo eindelijk! Hopen dat hij na zijn blessure en zeker de komende jaren nog beter wordt!

  3. Indojood

    Goed nieuws. Sigthorsson gaat weg en Zivkovic’ mentaliteit blijft een vraagteken dus Milik is onze spits.

  4. Ajacied407

    Vind wel dat die aannames van hem een stuk beter moeten. Ze springen 3 meter van zijn voet af, waardoor hij de bal niet kan vasthouden en kan zorgen voor aansluiting.

  5. marcussboss

    YEEAAAH !! welkom jongen !! en dat we nog veel plezier van je mogen hebben !! succes !!

    1. ElSalvador

      De optie moest uiterlijk 1 april gelicht worden, elke dag eerder betekent eerder betalen en dus minder rente-inkomsten voor de club. We bedanken allemaal meneer Overmars voor deze uistekende handelswijze. Chapeau Marc !!!!

  6. Corr

    Eindelijk!! Nu sigi nog weg en dan kan zivkovic ook definitief mee! Want die jongen heeft ook vertrouwen nodig

    1. AFCA my World

      Hij zou wat vaker in moeten vallen dan krijgt hij vertrouwen en gaat zijn mentaliteit ook vooruit,dus Frankie geef Zivkovic zijn kans in plaats van Sigi !

  7. Ed69

    Beste wat Ajax kon doen.
    Deze jongen heeft een Ajax hart en gaat voor veel mooie momenten zorgen…

    Eindelijk weer eens wat positiefs over het toch regelmatig zwalkende beleid van de laatste tijd.

    Nu gaan ze straks ook nog zeggen dat de prijzen voor de seizoenkaarten niet omhoog gaan en komt t toch allemaal weer goed…!

  8. Kevke87

    mooi. zie je nou wel, gewoon geduld en vertrouwen houden op het ingevoerde beleid. ik bedoel, het zijn uiteindelijk geen halvegaren die er zitten. Wim Jonk, Dennis Bergkamp, Marc Overmars, Edwin vd Sar en Frank de Boer. Sjaak Swart elke dag op de toekomst, Johan die het ook adviseert hier en daar. dat zijn allemaal geen kleine jongens, die hebben er heus wel verstand van. Nee ik ben ervan overtuigd dat wij weer een europeese topclub worden. is het niet over 2 jaar, dan wel over 3 of 4 jaar. komt zeker goed !!

    1. Remco425

      masr wasrom nou alle op het lastste moment? Dasrdoor hebben we vaak ook misgegrepen.

  9. Erdos

    Gelouterde spits:) een mannetjesputter en dienstspeler. Overweldigende, uithoudingsvermogen.

  10. Ajax always

    Milik ik wens je alle succes en heel veel sterkte bij Ajax. Ik heb wel een tip voor je en dat is: scoor regelmatig. Leuk spelen zal niet voldoende zijn. Vijf wedstrijden niet scoren en iedereen die nu voor je aan het juichen is heeft de strik al klaar voor je. Kijk naar je collega Sigi. Met gejuich binnen gehaald. Gevierd man bij diverse wedstrijden en nu ……. volgens velen is hij geloof ik kreupel. Je krijgt 0,0 tijd voor een vormdip of crisis en dan moet je echt tegen de stroom op roeien en dat kan lang niet iedereen (zie Boilesen). Ik gun je een mooie tijd bij Ajax.

    1. Ajax nr 1

      Mooi geschreven. Ben het met je eens over te snel oordelen qua strikken om de spelers. Strik om het beleid zo beter zijn.

      1. Oosterse Ajacied

        2019. Bericht klopt niet. Officiële Ajax app meldt ook 30-06-2019

  11. -buitenkantje rechts-

    Ben benieuwd wie in de spits gaat spelen volgend seizoen. Milik of Zivkovic. Milik heeft een positievere uitstraling. Heeft de wil en inzet om er het beste uitte halen. Zivkovic vind ik een betere speler, maar heeft tot nu toe laten zien geen echte prof te zijn. Dit is voor hem nu wel een signaal daar iets aan te doen. Hij hoort in de eredivisie thuis.

Comments are closed.