There are no ads, please add some


‘Zivkovic speelt met vuur en kan zo naar Telstar’

ricardo_zivkovic1

Sportcolumnist Jaap Stalenburg verwacht dat Richairo Zivkovic het heel moeilijk gaat krijgen bij Ajax. Volgens Stalenburg hoeft Zivkovic nog maar één keer in de fout te gaan nadat hij afgelopen weekend opnieuw is weggestuurd bij Oranje onder 19.

‘Zivkovic heeft schijnbaar een groot probleem met discipline en moet uitkijken dat hij zich niet verder in de nesten werkt. Reken maar dat Frank de Boer hem nog wel even op zijn flikker geeft en Zivkovic weet zelf ook wel dat als hij nog een keer te laat komt hij zijn Mercedes mag inleveren en dan kan hij naar Telstar, of zo. Het is een groot talent maar na zijn transfer van FC Groningen naar Ajax lijkt het helemaal te zijn misgegaan’.

Bron: Soccernews

Gerelateerde posts

47 reacties

 1. Ajax nr 1

  Zo doe je dat pak hun speeltjes af. En zeg zeker dat dit de laatste waarschuwing is.

  1. f-side64

   Nee dit is ook de schuld van frank omdat ziv te goed is voor jong ajax en maar geen kans krijgt omdat die IJslandse olifant verkocht moet worden dan krijg je zulk gedrag.

    1. toon61

     hij heeft wel gelijk hoor ,ik snap ajax ook niet ,waarom koop je hem dan ,als je hem niet goed zat vind ,weh gegooid geld .

     1. Remco425

      omdat sommige spelers meer tijd nodig hebben en gezien de discipline, Zivko ook. Litmanen speelde ook eerst 1.5 jaar in het 2e…

    2. Geroldkohlen

     stomm? zo denken er wel meerdere mensen over, vooral omdat zivko nu al veeel beter is dan siggi, dan raak je als speler gefrustreerd ,en als je dan ook nog eens zo jong bent zoals zivko dan ga je wel eens van dit soort dingen doen, het negatieve aandacht vragen wat zivko en daar moet frank en ajax eens naar kijken waarom hij zo doet nee zijn mercedes afpakken heeft geen enkele zin!! bij groningen had hij dit probleem niet omdat hij daar heel veel speelde!

   1. Basl

    Zivkovic wist van te voren dat hij eerst een heel jaar in jong Ajax moest spelen. Hij heeft zelf gezegd dat dat zo afgesproken is.

   1. FdB=Ajax

    25% van Frank
    75% van Zivkovic, hij moet er alles aan doen om Frank te overtuigen, en dat doet hij niet op dit moment

    1. f-side64

     Nee siggi en boilessen zijn lekker overtuigend bezig frank kan niet tegen spelers met 1 eigen mening hij heeft liever meelopers/ja knikkers om zich heen

     1. nick-afca95

      Oh ik dacht dat ie juist niet kon tegen spelers met 2 eigen meningen… Of 3….

 2. Hoezo

  Denk dat een hoop eredivisie clubs hem wel willen. Op basis van zijn kwaliteiten. Dus telstar is wel wat overdreven denk ik.

 3. Ajax4everandever

  Jongens wat kortzichtig allemaal. Zivcovic heeft gespeeld bij Groningen zonder druk. Zonder tegenstanders die perse punten wilden halen omdat het maar Groningen was en geen Ajax. Als een ploeg tegen Ajax speelt is dat heel iets anders dan wanneer de ploeg tegen Groningen speelt. Een spits heeft daar 10 keer meer vrijheid. Eerst moethij zich bewijzen dat hij thuishoort in het prof circuit. Als hij dat doet en zijn prestaties zijn goed mag hij misschien een beetje afwijken van de rest. Zeker niet op dit moment. De grootste flauwekul is om naar Frank te wijzen. Ajax is een voorbeeld in opvoeding en begeleiding van spelers. Studie is een een groot onderdeel hierin en …. Respect en normaal doen. Mede dankzij al die berichten op de forums over dat het zijn schuld niet is, wordt hij gesterkt in Zijn afwijkende foute gedrag. Om met Roughrolf te spreken: wat een domme individuen zijn er toch.

  1. f-side64

   nou siggi boilessen en zimling kunnen het ook niet aan bij ajax en toch zitten ze bij het 1ste

  2. Jaxie

   Wat een onzin zivko hoort gewoon bij ajax 1, ik begrijp best dat hij gedemotiveerd is. Sinkgraven mocht wel gelijk meespelen, terwijl zivko geen kans krijgt hoeft Sinkgraven niet te wennen dan? heeft hij wel onder druk gespeeld?

   1. Ajax4everandever

    Zijn twee niet met elkaar te vergelijken spelers. Ook karakters en instelling liggen mijlen ver uit elkaar. Qua leeftijd en voetbal is Sinkgraven ook duidelijk verder.

  3. Remco425

   Als Kishna afwijkend gedrad vertoond wordt hij met de grond gelijk gemaakt omdat hij nog niets gepresteerd heeft. Ik heb nieuw voor jullie, Zivko heeft nog minder gepresteerd…

   1. f-side64

    zal best maar die doelpunten die siggi heeft gemaakt had ziv ook gemaakt dus siggi presteerd ook weinig en boilessen is fc zwsmmerdam 12 niveau

    1. Remco425

     het gaat hier over afwijkend gedag van Zivko, niet welke spelers wel of niet goed presteren

  4. Ajax nr 1

   Elke goede speler heeft soms een steekje los kan me Bergkamp en van Basten Zlatan enz nog wel herinneren. Bij Ajax mag je niets stuur ze weg en het worden de beste voetballers van de wereld. Nee je moet ja meneer de Boer. Nee meneer de Boer zeggen of knikken. Pfff p

  1. FdB=Ajax

   De vergelijking met Suarez slaat nergens op. Suarez was twee keer zo goed als de rest, Zivkovic heeft nog niks laten zien (en begin niet over die 18 intikkertjes in de Jupiler League)

   1. Jaxie

    heeft hij een kans gehad dan om wat te laten zien, op dit moment laat bijna het hele elftal helemaal niets zien, dus dat gezeik dat hij zich eerst moet bewijzen is totale onzin als je ziet wat er nu in het veld staat.

    1. Ajax4everandever

     Eerst zich als een prof leren gedragen en laten zien dat je je salaris waard bent, ook buiten het veld. Jongeren spiegelen zich aan dit soort gasten, doet hij helaas ook.

     1. Jaxie

      in dit elftal zijn er nog meer jongens die het salaris zeker niet waard zijn, dus laat zivko het maar proberen, slechter kan hij het niet doen.

 4. Slingertje.

  Heel goed dat dit aso-gedrag meteen wordt aangepakt. Gisteren naar j.Oranje gekeken en daar lopen er nog een groot aantal die heel ver naast hun nichtenschoentjes lopen.

 5. Slingertje.

  j.Frankrijk-j.Oranje 4-1 en het had eigenlijk 12-1 moeten zijn. Het was echt lachwekkend wat ze lieten zien maar oh oh wat vinden de heren zichzelf goed.

 6. JackattackAfca

  Denk dat hij nu wel bij de selectie komt te zitten na het klote nieuws over milik zijn blessure. Zware verrekking voorste kruisband.

  1. f-side64

   lullig voor milik maar ziv verdiend het om nu 1ste spits te zijn en na bovengenoemde zijn herstel de 2de spits te zijn.

Reageren is niet mogelijk.