Update: Ajax verhoogt prijs van 10.000 seizoenskaarten

seizoenkaart

Vandaag verscheen het bericht in de media dat Ajax de prijzen voor de seizoenskaarten fors gaat aanpassen. Nader onderzoek wijst uit dat voornamelijk de vier vakken op de lange zijde bij de middenlijn, tegenover de hoofdtribune, de dupe zijn van het beleid van Ajax.

Een seizoenskaart in die vakken (119 t/m 122) kost nu zo’n 500 euro. Komend seizoen komt daar ongeveer 250 euro bovenop, een verhoging van 50 procent. Volgens Ajax zijn deze plekken jarenlang te goedkoop aangeboden daar de toeschouwers hetzelfde uitzicht hebben als op de hoofdtribune. Persvoorlichter Miel Brinkhuis laat weten dat de prijsverhoging los moet worden gezien van de prestaties dit seizoen. Beleidsbepalers moeten over een langere termijn kijken dan één seizoen.

Vanmiddag worden de betreffende seizoenskaarthouders per brief op de hoogte gesteld van de nieuwe prijs. Voor fans die hun kaart niet willen verlengen vanwege het verhoogde bedrag, gaat Ajax kijken of ze een (goedkopere) plek elders in de Arena kunnen krijgen.

Bron: Het Parool

Related posts

51 Comments

  1. Ajacied

    €750 per jaar om te kijken naar 17 slechte wedstrijden.. Laat ze eerst eens beter voetballen voordat ik zo’n achtelijke prijs moet gaan betalen!

    1. EvdB

      En dat in zo’n ongezellig
      K-stadion met z’n lelijke tankgracht en ver van het veld ….

      1. wayneafca

        dat is onzin vak410 geeft de goeie sfeer alleen de rest van het stadion doet niet mee iedereen die sfeer wil maken moeten ze bij elkaar doen aan de zuidkant heb je zo 20.000 man

        1. Blowke

          de f-side is de laatste jaren stiller dan de meeste familievakken. dus wat je zegt slaat nergens op

        2. jojocoolio

          Dus moeten ze meer betalen omdat ze niet mee doen met sfeer maken hahaha…. (Hij is leuk gevonden) 😉

  2. Bolus1963

    Stelletje schurken, 110 miljoen op de bank en slecht voetbal en toch nog de prijzen verhogen, bah bah, jammer hoor!!!

  3. AFCA my World

    Zeer slecht plan, veel leger stadion word een verliespost,ze zouden eigenlijk geld toe moeten geven na alles wat ze het lopende seizoen (niet) hebben laten zien !

  4. ferike

    Das nu grappig. Uitgerekend in het seizoen dat er geen enkele prijs wordt gewonnen, worden de prijzen van tientallen seizoenkaarthouders met 50% verhoogd. Ajax dat kan je niet maken!

  5. Litmanen

    Mooi zo! Dan kunnen we het op de Toekomst verder wel af. Want de rest van de supporters neemt eredivisie live!

  6. Ajax nr 1

    Pffff mooi prijsje voor een seizoenskaart om een wedstrijdje mens erg je niet te kijken.

  7. rekel23

    Normaal gesproken zou je geld terug moeten krijgen. Maar nee AJAX zegt dat ze te weinig vangen en mogen we blij zijn dat we geen navordering krijgen. Dit terwijl we wedstrijd na wedstrijd in slaap gedommeld werden. Ik dacht volgend seizoen ook seizoenskaart voor mijn zoontje te nemen maar dat is helaas al beslist. Bedankt !!

  8. Hazez

    We zitten toch niet in Barcelona !!! 750euro hahaha krijg je dan bij iedere wedstrijd een tenue en een vaste parkeerplek ???

    1. Hazez

      Bij Bayern München is een seizoenskaart vanaf 140 euro en dan zie je allemaal goede wedstrijden hoe schooierig is deze verhoging!!!!!!!!

  9. Hazez

    Duurste kaart pisvee 540euro bij de kakkies nog geen 300euri logies dat het daar altijd stamp vol zit … Kan er gewoon niet Bij

  10. pacotaco

    tha fuck ?? word het nog leger in de arena. echt schandalig. ben benieuwd of de seizoenskaart houders hier hun kaart wel zouden verlengen. weet niet of ik dat zou doen met zo een verhoging

  11. JCruijff

    Het is te billijken als dat inclusief de KNVB beker wedstrijden is zoals bij Barca en Real Madrid

  12. Oosterse Ajacied

    Misschien gaan de prijzen omhoog omdat er geen extra inkomsten zijn te verwachten uit Europa? Erg balen voor de trouwe supporters.

  13. Ajax4everandever

    Het heeft ook voordelen. Nu zitten er een aantal randdebielen achter me die alleen maar ziektes zitten te schreeuwen naar alles en iedereen op het veld. Grote kans dat de verhoging voor die eikels teveel is. Wordt het wel duurder maar ook gezelliger. Ook hier: elk nadeel heb z’n voordeel 🙂

    1. Ajax nr 1

      Ik denk dat die randdebielen achter je denken dat er een randdebielen voor hun zitten. Ik ben ook niet van dat grove woord gebruik maar ook niet van slecht voetbal. Uhhh je kan het eigenlijk geen voetbal meer noemen.

  14. Ons Aller Ajax

    Laat de spelers maar salaris inleveren voor de wanprestaties van de afgelopen seizoenen, belachelijk gewoon.

  15. Johan

    Heb alles sinds 1979 mee mogen maken maar de mail van vandaag heb ikmiet eerdet mee gemaakt. Zonder blikken en blozen het nieuwe bedrag voor vak 121!! Kunnen ze het niet geleidelijk verhogen, wat een mongolen!!

  16. Erdos

    Ajax:) 2015-2016

    Jasper Cillessen.
    Peter Leeuwenburgh.
    Micky Van Der Hart.

    Ricardo Van Rhijn.
    Kenny Tete.

    Joël Veltman.
    Mike Van Der Hoorn.
    Jairo Riedewald.
    Nick Viergever.

    Joost Van Aken.
    Nicolai Boilesen.

    Davy Pröpper.
    Riechedley Bazoer.
    Donny Van De Beek.
    Daley Sinkgraven.
    Davy Klaassen.
    Lucas Andersen.
    Lasse Schöne.

    Robert Muric.
    Anwar El Ghazi.
    Viktor Fischer.
    Ricardo Kishna.
    Arkadiusz Milik.
    Richairo Zivkovic.

  17. Remco425

    Deze verhoging is echt buiten alle proporties. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die dit zomaar gaat betalen

  18. fjonkman

    D’r gaan een hoop lege plekken bijkomen volgend seizoen.. Dit zijn toch geen prijzen meer! Wordt Ajax straks echt de club die alleen door de elite bezocht kan worden?? Zal gezellig worden op die manier…

Comments are closed.