Milik valt tijdens interland uit met bovenbeenblessure

0319ajax-dnipro_milik

Arek Milik is tijdens de interland tussen Polen en Ierland uitgevallen met een bovenbeenblessure. Op het oog leek de blessure ernstig en zal nader onderzoek moeten uitwijzen of Milik enige tijd is uitgeschakeld. ‘Mijn been doet pijn, morgen is het medisch onderzoek. Hopelijk is alles in orde’, zo laat Milik weten op Twitter.

Bron: Twitter

Related posts

14 Comments

  1. SPHAFCA

    We spelen nu toch nergens meer voor, 2e plek staat vast, eerste plek te ver uit zicht. Lekker de rust nemen voor volgend seizoen, als Overmars een keer opschiet..

  2. Vakje129

    Als eerste sterkte en beterschap ,als 2de Marc het is bijna 1 april en dan bedoel ik dat het een grap is maar koop die gozer nauw anders gaat Inter er mee van door

  3. Geroldkohlen

    marc geef die jongen een contract, dan kan hij uitrusten en kan zivko laten zien wat hij waard is. Beterschap milik!

  4. AFCA my World

    We willen het niet horen,maar dit is 1 van de redenen waarom Ajax wilde wachten met het contract,stel je voor dat het toch een zeer ernstige blessure is,en je voorlopig niet over hem kan beschikken!
    We hopen natuurlijk van niet en hopen dat hij weer snel terug is !

  5. JobJobW

    Ik weet niet of het niemand is opgevallen, maar… Waarom deze foto van Viergever?

  6. jojocoolio

    Omdat ze nog geen foto’s hebben van een geblesseerde Milik in Ajax tenue 😉

  7. f-side64

    sterkte milik nu hopelijk ziv als (tijdelijke) 1ste spits die siggi levert als ajax geluk heb nog 6 miljoen op anders maar met wat verlies van de hand doen net als toen met sulejmani.

Comments are closed.