‘Groot aantal seizoenkaarten Ajax komend seizoen 25 tot 48 procent duurder’

seizoenkaart

De Telegraaf meldt maandagmorgen dat Ajax de prijs van een groot aantal van de seizoenkaarten voor volgend seizoen met 25 tot 48 procent zal gaan verhogen. De prijzen voor VAK 410 en de F-side worden niet verhoogd. Ajax stelt dat veel kaarten altijd te goedkoop zijn geweest. “Ajax laat de supporters nu op de blaren zitten. Ons advies voor een stapsgewijze verhoging, hebben ze naast zich neergelegd,” zo laat Daniel Dekker van de Supportersvereniging weten in de krant.

Bron: Ajax.nl

Related posts

53 Comments

    1. antonajax

      Inderdaad! Ik zou zeggen schud wat uit jullie eigen zak en dat Vd spelers na dit matige seizoen! Wij iedere wedstrijd aanmoedigen en dan krijg je nu letterlijk de rekening gepresenteerd. Belachelijk! Kort het management en de spelers maar 2-3% in hun salaris en opgelost is het!

    2. AFCA my World

      Leeg stadion levert volgens mij veel minder op,voor de buis is dan goedkoper !

    3. EvdB

      Ben niet anders gewend.
      Afhankelijk van de prijs ga ik dan gewoon TV kijken, na meer dan 30 jaar seizoenkaarthouder

  1. Sonsee

    Als er belasting betaald moet worden moet er toch iemand de dupe zijn, in dit geval de supporters natuurlijk. Alsof alles al niet duur genoeg is !! Straks betalen we net zoveel voor een seizoenskaart als dat ze in Engeland doen.

  2. Lukoki4

    ongelooflijk, laat ajax maar flink in onze selectie investeren om de prijsverhoging te rechtvaardigen! !

  3. Ajax4everandever

    Dat zal het nodige commentaar gaan opleveren. Advies voor Marc: zandzakken voor je deur en dekking zoeken 🙂 maar ….. als het zo is, is het geen slimme actie.
    Eerst, volgens mij, twee seizoenen geen verhoging en dit dan in 1 seizoen weer inhalen. Alsnog niet doen zou ik zeggen. Advies aan mede-forumleden: hou het commentaar netjes en gefundeerd.

  4. rekel23

    Niet normaal. Eerst maar eens oog strelende wedstrijden gaan spelen en dan mogen ze eens gaan nadenken om de prijzen te verhogen. Denk dat er veel mensen die nu al twijfelen over de streep zijn getrokken. Triest dit.

  5. Mark19

    Maak ze goedkoper en je verdiend meer volgends mij kwa aantallen en uitgaven aan drank en eten maar oke verhoog maar weer lekker helemaal mooi

  6. Kevke87

    er wordt gezegd altijd te goedkoop. er kan toch nooit een seizoenkaart te goedkoop zijn? maargoed om nou eens te gaan huishouden met de prijzen. ik hoop echt dat ze van plan zijn de arena te gaan kopen, anders kun je dit niet verantwoorden naar je supporters toe

  7. jeroen81

    meer betalen omdat we zo verwend worden uitbuiters als et aankomend zijzoen nie beter wordt zijn er allemaal lege plekken wie gaat hier z’n vrije middag voor opofferen beetje jammer Marc duck

  8. nick-afca95

    Er zijn al zoveel lege plekken in het stadion. En dan ook nog de prijzen verhogen. Dit gaat een hoop minder seizoenskaarten opleveren aankomend seizoen.

  9. Iceman

    De prijzen verhogen van de seizoen kaart dat is 1 ding maar als ze eens wat beter gingen spelen dan kan ik nog enig zins begrijpen maar ho maar bagger spelen en dan nog eens duurdere seizoen kaarten belachelijk dit

  10. Remco425

    Het spel slechter en de kaarten duurder. En als je meer dan 100 miljoen op de bank hebt, maak je toch genoeg winst, dus ook met kaartverkoop?

    1. Remco425

      En als ze dan nog iets met dat geld zouden doen om de selectie kwalitatief op peil te brengen, maar ook dat zie ik niet gebeuren. Het is alleen maar om nog meer op te potten…

  11. Litmanen

    Ten eerste: bouw een nieuw stadion ter grootte van De Meer, meer heb je straks niet nodig. En wat the fuck! Zijn mensen die al veertig jaar of meer supporter zijn minder dan mensen in 410 of de F Side? Wel eens nagerekend wat een AOW doet ten opzichte van een bijstandsuitkering?
    Of zijn de heren weer bang, net als destijds, dat de F Side de vip boxen weer komt verbouwen. Stelletje lafbekken! Net als Van Praag destijds . De man die nu de heilige uithangt bij de FIFA. Maar destijds doodsbang voor zijn eigen supporters. Nu gebeurt weer precies hetzelfde. Echt schandalig!

  12. Burgemeester

    Prima, maar ga dan eindelijk ook is wat spelers halen waarvoor je naar het stadion wilt komen!!

  13. SchweizerAjaxfan

    mensen 25 tot 48 procent, oftewel een kwart tot bijna de helft duurder. Denk na, dat kan toch niet! Rustig mensen woensdag is het 1 April 🙂

  14. AFCA my World

    Mocht dit echt waar zijn (woensdag 1 april) dan hebben ze het heel goed voor elkaar,alleen de F-Side en vak 410 ontkomen eraan want daar zijn ze bang voor,maar de rest van het stadion leeg, levert volgens mij toch veel minder op! Al 38 jaar een seizoenkaart en volgend seizoen veel,goedkoper voor de buis, vrouw ook blij !

  15. EvdB

    Ik wacht af en neem dan een besluit
    Is een kwestie van afwegen of de nieuwe prijs het bezoek waard is of dat ik alles op TV ga kijken.

  16. afcagda

    Dit is een vorm van meten met 2 maten.
    Het is of een verhoging voor iedereen of niemand.
    Niet een uitzondering voor 1 of 2 vakken maken daar maak je geen vrienden mee.
    Iedere supporter staat achter ajax maar zo te zien staat ajax niet achter elke supporter.

    Schandalig andere woorden heb ik er niet voor

  17. Basl

    Nee hoor. Mijn kaart ineens naar 500 euro. Er is toch echt meer in een leven met gezin, weet niet of ik het kan opbrengen meer….

  18. Ajax nr 1

    Bijna kerst rede voor de heren om hun premies weer eens een injectie te geven. Want nu we bijna geen spelers meer hebben van echte waarde moet het via deze weg wel lukken toch.

  19. Erdos

    Ajax:) 2015-2016

    Jasper Cillessen.
    Peter Leeuwenburgh.
    Micky Van Der Hart.

    Ricardo Van Rhijn.
    Kenny Tete.

    Joël Veltman.
    Mike Van Der Hoorn.
    Jairo Riedewald.
    Nick Viergever.

    Joost Van Aken.
    Nicolai Boilesen.

    Davy Pröpper.
    Riechedley Bazoer.
    Donny Van De Beek.
    Daley Sinkgraven.
    Davy Klaassen.
    Lucas Andersen.

    Robert Muric.
    Anwar El Ghazi.
    Viktor Fischer.
    Ricardo Kishna.
    Arkadiusz Milik.
    Richairo Zivkovic.

Comments are closed.