There are no ads, please add some


Ajax Fanzone app update

ajaxfanzone_app1

Onze AjaxFanzone.NL Android app is vernieuwd! In de update is de app voorzien van een compleet nieuw design en enkele prestatieverbeteringen. De menuknoppen onderaan het scherm zijn vervangen door een hamburgermenu, wat ervoor zorgt dat gebruikers gemakkelijk door de verschillende pagina’s kunnen navigeren. Ook is het oude Ajax logo op een subtiele manier verwerkt in de app, dit tot grote tevredenheid van de echte Ajax ‘die-hards’.

Naast de uiterlijke aanpassingen zijn ook de prestaties van de app verbeterd. De app laadt nu nog sneller en ook het swipen naar een nieuw artikel is verder geoptimaliseerd. Klik hier om de update voor Android te downloaden.

Ook de iOS app is afgelopen maand voorzien van een update. In de update ontvangen de vaste gebruikers van de app nu ‘sterren en kleuren’. Gebruikers ontvangen sterren voor de duur van de inschrijving, het aantal geplaatste reacties en het aantal ontvangen likes. Daarnaast zijn er verschillende bugfixes doorgevoerd waardoor de app nog beter en sneller functioneert. Klik hier om de update voor iOS te downloaden.

De komende periode gaat DTT Multimedia gebruiken om de Android app op hetzelfde niveau te brengen als de de iOS app. Daarnaast wordt er altijd gewerkt aan het verder optimaliseren van de app voor de ultieme gebruikerservaring. We zien jullie feedback daarom graag tegemoet op info@d-tt.nl.

Redactie AjaxFanzone.NL
www.AjaxFanzone.NL

 


Gerelateerde posts

10 reacties

Reageren is niet mogelijk.