Sneijder redt Oranje van debacle tegen Turkije: 1-1; Treffer op naam Huntelaar

0328nederland-turkije_sneijder

Oranje is erg goed weggekomen in de Arena. Door een doelpunt van Wesley Sneijder ver in blessuretijd speelde Oranje uiteindelijk met 1-1 gelijk tegen Turkije. De ploeg blijft daarmee derde in de poule. Cillessen stond in de basis, Veltman en Klaassen kwamen niet in actie.

De UEFA heeft het doelpunt van Oranje tegen Turkije overigens aan Klaas-Jan Huntelaar gegeven. Hij staat nu op 39 treffers, nog één doelpunt verwijderd van Patrick Kluivert op de topscorerslijst aller tijden van het Nederlands elftal. Huntelaar laat tegenover het Algemeen Dagblad weten dat het echt een doelpunt van hem was. “Het was een bewuste actie. Ik stond in de baan van het schot en dacht: als ik die bal raak, is de keeper kansloos.”

Related posts

29 Comments

  1. Sazzz

    hoezo redt hij ons van het debacle? dat is een gelijkspel toch ook???? en Hunter moet niet zo stoer lopen doen over die goal. heeft absoluut niks laten zien

      1. Sazzz

        klopt, maar dat wat hij kreeg, deed hij ook niks mee. vreemd dat RvP er steeds op wordt afgerekend en bij huntelaar is het dan “hij krijgt geen ballen”

    1. Misterajax

      Het wordt in de ArenA gespeeld, er zitten veel ex-Ajacieden in het Nederlands elftal en ook nog huidige Ajacieden. Genoeg redenen lijkt mij

      1. RicooAFCA

        Het speel leek ook wel een beetje op dat van Ajax van de laatste jaren. DRAMA

    2. jojocoolio

      Idd… Ik heb gister 1helft gekeken en dacht dat Boilesen slecht was maar wat is gister zag pffff… Boilesen is gewoon top 😉

  2. Jeff85

    Appelvlaai probeerde Robben na te doen. Lopen met de bal en voor het schot te gaan. Vandaar dat er geen voorzet kwam net als Depay. Verschil Appelvlaai/Depay met Robben is te vergelijken met mislukte Immers en Messi. Het zijn stuk voor stuk echo wisten en willen alleen voor eigen succes gaan. Neem een voorbeeld aan Klaassen hoe hij bij Ajax speelt. Zet zich in voor het hele team en dan nog pakt hij wat doelpunten mee.

  3. Biornha

    Wat ik geleerd heb van deze wedstrijd is dat Affelay naar psv mag komen. Dan worden wij als Ajax fluitend kampioen. Dat Depay, vooralsnog, alles te kort komt om bij psv weg te gaan. Dat Narsing die geen lantaarnpaal voorbij komt in de eredivisie beter is dan Affelay. Dat Blind geen aanvallende linksback is, dus waarom blind daar neer zetten. Dat Wijnaldum veel te kort komt voor het Nederlands elftal, viel me pas op bij die wissel. Dat van der Wiel volgend jaar weg is bij PSG en ergens bij een subtopper speelt, of waar Raiola hem hebben wil. Dat de Vrij een degelijke verdediger is maar in Italië toch eens wat kracht op moet gaan doen. Dat BMI terecht reserve is bij Porto.

    En hopelijk dat na Spanje die vent eens ontslagen wordt want dit is gewoon bespottelijk wat doen hij en Affelay samen?

  4. -buitenkantje rechts-

    Kennelijk is 1-1 thuis tegen Turkije geen debacle? Zijn we nu al blij dat we niet verloren hebben? Dat we derde staan in een poule met IJsland, Tsjechië, Turkije, Letland en Kazachstan? Dat we ons in deze poule waarschijnlijk nu via een play-off moeten gaan plaatsen voor een EK? Klinkt in mijn oren als één groot debacle..

  5. ElSalvador

    Wesley heeft goed gespeeld, raak geschoten op het veld en bij Yolanthe… Dat was eigenlijk het hele hoogtepunt van deze avond

  6. Litmanen

    Duidelijk was dat gezien de opstelling Hiddink liever totaal uit vorm zijnde (ex) psv’ers opstelt dan in vorm zijnde godenzonen of kakkerlakken. Klaassen had het zeker beter gedaan dan Wijnaldum en Clasie beter dan De Jong. Nou is De Jong geen ex PSV’er maar na gisteravond wil ik hem zelf nog wel kopen voor Eindhoven.
    Hiddink er uit schoppen, dan hebben we heel misschien nog een kans.

      1. Litmanen

        Hoezo, denk je dat er buiten Hiddink iemand te vinden is die deze opstelling normaal vond?

Comments are closed.