Kieft: ‘Er klopt iets niet bij Zivkovic’

ricardo_zivkovic1

Richairo Zivkovic kwam vorig jaar over van FC Groningen maar speelt zijn wedstrijden voornamelijk in Jong Ajax. De spits zou volgens Frank de Boer moeten wennen aan het Ajax-systeem en mag sporadisch optreden bij het eerste elftal. Dat de speler het binnen het veld niet naar zijn zin heeft mag duidelijk zijn maar ook buiten het veld zorgt Zivkovic momenteel voor de nodige akkefietjes.

Deze week mocht Zivkovic opnieuw opdraven bij Oranje onder 19, het team waar hij eerder dit seizoen was weggestuurd door trainer Aron Winter, en opmerkelijk genoeg ging het deze week weer mis. Zivkovic kwam opnieuw te laat bij de wedstrijdbespreking en kon opnieuw vertrekken. Volgens Wim Kieft klopt er iets niet bij Zivkovic. ‘Als ik normaal gesproken deze verhalen hoor dan denk ik al gauw dat de trainer een statement wil maken. Bij Zivkovic krijg ik zo langzamerhand wel het gevoel dat er iets niet klopt bij deze jongen. Hij loopt naast zijn schoenen en dat is best zorgelijk’, aldus Kieft tegenover VI.

Bron: VI

Related posts

50 Comments

  1. AFCA my World

    Volgens mij klopt er veel niet bij Kieft, maar het voorbeeld van Zivkovic is wel zorgelijk dat is namelijk Balotelli !

    1. bezemsteel

      Al zou een balotelli niet misstaan in dit ajax denk ik haha. Maar idd die kieft moet miss zn neus uit de poeder halen en niet zo veel klagen

        1. bezemsteel

          Balotelli zou er in nederland ondanks zn gedrag minimaal 20 per jaar inschieten. Durf ik wel mn geld op te zetten

      1. FdB=Ajax

        Zo makkelijk om iemands verslaving er gelijk bij te halen, hij is overigens al jaren clean wat bewonderenswaardig is. Dus doe niet zo triest man

    2. jojocoolio

      Omdat Zivkovic geen goeie coke aan Kieft kan leveren klopt er gelijk iets niet 😉

    3. Starke

      Iedereen kwam te laat en hij kwam als laatst. Beetje kinderachtig vinden jullie niet? De Boer doet nu ook wel een beetje moeilijk. Suarez speelde ook niet volgens het ajax systeem en dat ging prima

      1. Sazzz

        voor Suarez ja, maar voor de rest minder. plus Suarez maakt je te afhankelijk van hem

  2. ruben464

    Er zullen wat issue’s zijn omdat nog is maar kieft moet lekker zijn smoel houden met zijn poffertjes porem!

  3. S4ndrr

    Ik heb begrepen dat het om een wijziging van tijd ging. En dat Zivkovic niet de enige was die te laat kwam, maar hij wel de enige is die weggestuurd werd. Mocht dit zo zijn vind ik dit een schande!!

  4. Remco425

    Maar ach, niemand neemt Kieft toch serieus. Als die een andere mening heeft dan de rest en Derksen gaat er tegenin stelt hij z’n mening meteen bij.

    1. Remco425

      Dan draai ik de vraag om, waarom mogen we over iedereen een mening hebben, maar volgens jou over Kieft niet?

      1. Sazzz

        omdat jij jouw mening niet draagt. kieft legt doorgaans uit waarom hij iets vindt

        1. Remco425

          kan wel zijn, maar iedereen heeft recht op een mening. Kieft ook en over zijn mening mogen wij ook weer een mening hebben. En Kieft z’n mening is zo veranderlijk als het weer dus hoezo staven?

  5. paullus

    Ook die poeder neus moet je in zijn waarde laten
    En ieder vind het toch vreemd dat zivkovic nooit speelt in het eerste
    Zelfs tegen ADO zat hij niet eens op de bank
    Volgens mijn komt het gewoon dat de boer hem niet kan handelen

    1. Ajax4everandever

      Volgens mij komt het gewoon omdat je het nieuws niet volgt. Vanaf de handtekening was deze weg duidelijk en afgesproken.

  6. -buitenkantje rechts-

    Klieft debuteerde op zijn 17e bij Ajax 1 en was meteen een grote ster. Hij heeft het daar moeilijk mee gehad en mag dus best wat zeggen over Zivkovic. Ik denk dat Frank de Boer hem rustig wil brengen. Bovendien heeft hij nog Sigthorsson die in de etalage gespeeld moet worden en Milik. Komend seizoen denk ik dat de Boer begint met Zivkovic als eerste spits en Sigthorsson of Milik als tweede spits. Zivkovic komt er aan..nog even geduld..

          1. Ajax4everandever

            We zijn meer dan een jaar verder. Hij is meer dan een jaar wijzer. En ….. daarvoor was hij wel super dus we weten dat hij het wel kan en in zich heeft.

          2. Ajax4everandever

            Kwestie van het leven (en Ajax) op een positieve manier benaderen 🙂

          3. paullus

            Dat is op zeker het eerste jaar dat hij in het eerste speelde was heerlijk om te zien
            We hopen er maar op dat hij zijn oude Nivo weer haalt

  7. Sluk

    Kieft krijgt het gevoel dat er iets niet klopt, maar hij weet dat hij naast z’n schoenen loopt?!

  8. Moosie

    Zivco speelt dit jaar bij jong Ajax.Dat heeft niets met De Boer te maken dit was aan het begin van het seizoen de afspraak.Het jong moest zich aanpassen aan Ajax en alle gebeurtenissen dit seizoen hebben dat ook uitgewezen.Er zijn jammer genoeg een paar azijnpissers die overal over zeiken omdat we een keer geen kampioen worden tja wat moet je er mee.Dat Zivco nu weer de deksel op zijn neus heeft gekregen is alleen maar goed.Als je niet consequent met deze jongen omgaat leert hij het namelijk nooit,gewoon een goede toekomstinvestering dus.
    En Zivco heeft al meer minuten gemaakt in het eerste dan verwacht aan het begin van het seizoen dus eigenlijk loopt hij voor op schema.Dat er mensen in columns en op tv over de rug van deze jongen en de technische staf voor zichzelf wat beroemdheid willen verschaffen is niet tegen te gaan,maar wel te verafschuwen.En zeker als het uit de smoel komt van snif en snuifje van VI,een kakkerlakkenprogramma.Maar ook die yuppie van het hek kloon met zijn stukkies kan de kolere krijgen.

  9. Fvanr

    Valt me wel op dat, met alle respect voor F de Boer, hij met (jonge) speler die wat in hun mars niet goed mee om kan gaan of weet te gaan. Met wie hij wel om kan gaan, zijn jaknikkers die niks presteren. Zie oa boilissen

    1. Ajax4everandever

      De jonge spelers kunnen niet omgaan met hun situatie. Niet de boel gaan omdraaien. Rest van je tekst is trouwens erg denigrerend naar Frank en in mijn ogen belachelijk.

  10. Erdos

    Nog 6 Maanden en dan is mijn contract afgekocht:) hierbij vaarwel klote Amsterdam.

  11. quadsboy

    Nou!!! Kiefje!?! Bij jouw hebben we ook gezien dat er iets niet klopte maar ja daar gaan we het niet over hebben,maar je heb wel een beetje gelijk die jonkies moeten meer Discipline in hun mars hebben. Daardoor word je ook een betere voetballer. Dus jonkies wijzen jullie MR Kieft hoe het wel hoort

  12. Amoebe

    Wil er iemand gaan beweren dat die jongen dan geen probleem heeft met regels?

    Kieft zegt niet vreemds in mijn ogen.

    Ook junkies kunnen soms iets zinnigs zeggen.

  13. Litmanen

    Bazoer is ook niet de makkelijkste maar speelt bijna wekelijks (en goed) dus de schuld leggen bij De Boer of Kieft slaat nergens op. Als Zivkovich top is dan speelt hij bij De Boer.

  14. Joeguh9

    Laat dat hele cokegedoe er toch buiten allemaal joh…hij als analist en oud-spits mag toch een mening hebben.

Comments are closed.