Jong Ajax verliest nipt van Borussia; Fischer scoort

0109viktor_fischer

Jong Ajax heeft een oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund onder23 met 4-3 verloren. In Duitsland scoorden Viktor Fischer en Marvin Höner (2x) voor Ajax. Afgelopen zaterdag maakte Fischer na dertien maanden blessureleed zijn rentree tijdens De Graafschap – Jong Ajax. En nu, zes dagen later, heeft hij ook zijn eerste treffer weer binnen. In het oefenduel met Borussia opende hij in de 12e minuut de score. Na een mooie aanval rondde hij technisch knap af. Via een strafschop in de 28e minuut kwam Borussia op 1-1, tevens de ruststand. Na 65 minuten werd Fischer vervangen voor Höner, die er dus ook nog twee binnen schoot.

Opstelling Jong Ajax: Mous; Lartey Sanniez, Vissie, Sporkslede, Dankerlui (46. Clement); Bakker, Noordhoff, Warmerdam; Acolatse (48. Meleg), Hendriks, Fischer (65. Höner).

Bron: Ajax.nl

Related posts

23 Comments

    1. FdB=Ajax

      Opstelling voor volgend jaar:

      Fischer————–Milik—————-ElGhazi
      ——————————————————–
      ———-Klaassen———–Sinkgraven———-
      ———————–Bazoer————————
      Aankoop—Viergever—Veltman—vanRhijn
      ———————-Cillessen———————–

        1. FdB=Ajax

          Redelijk mee eens.
          Ik vind Viergever in principe ook Ajax-onwaardig. Maar hij heeft wel de juiste mentaliteit, als hij langere tijd het vertrouwen krijgt als CV kan hij wel een rustpunt worden denk ik

          1. Ajax4everandever

            Een voetballer die het tot het internationale elftal vwb uitverkiezingen uit alle clubs europa league heeft geschopt, Ajax onwaardig?? Apart hoor.

  1. jojocoolio

    Goed dat hij weer terug is… Hopelijk gaan we nog veel moois zien van hem…

  2. AFCA my World

    Oke dat is duidelijk, Kishna kan oprotten moet natuurlijk wel naar het buitenland,we laten hem niet naar een concurrent gaan,daar is hij helaas weer te goed voor !

    1. pietprecies

      Laat hem maar idd lekker een stoeltje op de tribune warmhouden ergens in Italië, #weereenslachtoffervanzichzelf&raiola

Comments are closed.