Jasper Cillessen is niet geliefd bij feyenoord-spits

1025ajax-feyenoord_cillessen

Colin Kazim-Richard heeft wat issues met Jasper Cillessen en hoopt daarom dat hij zaterdagavond niet tegenover hem komt te staan.

In de spelerstunnel van de Amsterdam Arena liep het bijna uit op een flinke confrontatie tussen de Ajax-doelman en de feyenoord-spits. Tijdens de wedstrijd Ajax-feyenoord kregen ze het flink aan de stok. De feyenoorder trok na afloop zijn shirt uit en wilde zien of de Amsterdamse keeper nog steeds zo’n grote mond had. Jasper Cillessen was echter niet echt onder de indruk.

Kazim-Richards hoopt dat Jasper tijdens het EK-kwalificatieduel tussen Nederland en Turkije niet speelt. “Ik hoop dat Kenneth Vermeer bij Oranje onder de lat staat. Ik vind sowieso dat hij zijn kans moet krijgen. Hij doet het geweldig bij feyenoord.”

Bron: Telegraaf

 

Related posts

34 Comments

  1. ajaxpers

    Waar bemoeit die gefrustreerde kakkerlak zich mee? En de grote vraag weer. Waarom plaatsen jullie dit soort onzin op een Ajax-forum? Deze sukkel verdient deze aandacht niet.

    1. f-side64

      klopt ajax pers logisch dat jasper niet onder de indruk is van een 3de rangs kakkerlak spitsje

      1. bezemsteel

        Ja inderdaad en vermeer is duidelijk een stuk slechter dan jasper. Maar toegeven dat iemand

  2. lieuwe_ajax_fan

    kazim moet er gwn niet in staan bij Turkije. Dan is het gelijk opgelost

  3. suske

    zowel feyenoord als alles wat er mee te maken heeft zijn niet geliefd bij ons!!!! wzawzdb!!!!

  4. afca511

    Wie denkt die gek wel dat hij is. Nergens is hij geslaagd denkt dat hij alles is en ook dat jasper bang van hem is. Die gek moet ze bek houden en smel weer oprotten uit nederland.

  5. Casso12

    Cillessen moet gewoon onder de lat staan anders gaan we sws niet door naar het EK van 2016 als die vuile flikker vermeer onder de lat staat

  6. jeroen81

    Wat een naar jochie die Richards hij speelt ook liever tegen vermeer daar kan hij namelijk tegen scoren

    1. AFCA my World

      Precies Jasper is te goed voor hem,maar wie zegt dat hij speelt zo goed is hij helemaal niet, en volgend seizoen krijgt hij concurrentie van Kuyt en Guidetti en zit hij waarschijnlijk waar hij thuishoort, op de bank dus !

  7. Hazez

    Ik hoop dat hij erin staat dan houden we zeker de nul wat een staatsmongool is dat zeg …

  8. Litmanen

    In het veld liet hij al zien dat hij een paar hersencellen mist. Nu blijkt dat hij er helemaal geen heeft. Busje komt zo zou ik zeggen……

  9. Remco425

    Kazim heeft het volgens mij met alle tegenstanders aan de stok dus lag niet aan Jasper. En Vermeer? Goede keeper, maar Jasper is beter. Ik snap dus dat hij liever Vermeer bij ons in het doel ziet.

  10. Slingertje.

    Ik denk niet dat Jasper daar wakker van zal liggen. Wat verbeeld die varkenskop zich eigenlijk want het is een waardeloze voetballer die alleen maar kan schoppen en janken tegen de scheids.

  11. Bansberg04

    Hij moet zijn voeten laten spreken niet zijn getatoeëerde body echt een derderangs spits met een veel te grote mond

Comments are closed.