Daley Sinkgraven moet Jong Oranje laten schieten

0319ajax-dnipro_sinkgraven

De selectie van Jong Oranje zal het zonder Daley Sinkgraven moeten stellen omdat hij geblesseerd is. Daley heeft een scheurtje in zijn lies opgelopen tijdens de training van afgelopen zaterdag. Dit was ook de reden dat hij niet opgesteld stond tegen ADO. De medische staf van Ajax zal zich over Daley ontfermen. De Ajacieden die 30 maart wel tegen Jong Frankrijk zullen strijden zijn: Anwar El-Ghazi, Ricardo Kishna, Queensy Menig en Kenny Tete.

 

Related posts

14 Comments

  1. jojocoolio

    Rustig aan met ons talent… Wij hebben hem komend seizoen hard nodig…. Ze zoeken bij de KNVB maar lekker voor een vervanger….

  2. Sonsee

    Hopelijk op tijd hersteld voor de wedstrijd in Utrecht. Toch een zekerheidje op het middenveld met bazoer

    1. Jonathafca

      Maar we hebben ook serero en Klaassen. Ik vind dat hij wel ff rust moet hebben. Anders is ie nog langer geblesseerd #ViktorFisscher

  3. Remco425

    ik vind het altijd dubbel die interlands. Aan de ene kant leren ze er veel van, maar aan de andere kant krijg je er regelmatig 1 met een blessure terug, waardoor, behalve dat je ze mist, ook de ontwikkeling stilstaat.

  4. AFCA my World

    Hopelijk speelt Kishna de sterren van de hemel,en komt er een tobclub (geen schrijffout) voor hem zijn we van hem en die rare pizzabakker verlost !

Comments are closed.