Viktor Fischer maakt rentree bij verliezend Jong Ajax

0321fischer

Viktor Fischer heeft zaterdagavond zijn rentree gemaakt bij Jong Ajax. De ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam verloor uiteindelijk met 3-0 van De Graafschap, maar toch was trainer Ulderink positief gestemd over het optreden van Fischer.

‘Over de wedstrijd kan ik weinig positiefs vertellen. De Graafschap speelde in een sterke 4-4-2 opstelling en daar konden wij weinig tegenover stellen ondanks een voorhoede met Zivkovic, Menig en Fischer’. Over laatstgenoemde speler was Ulderink overigens goed te spreken. ‘Viktor heeft meer dan een jaar niet gespeeld en dan kan ik mij voorstellen dat deze wedstrijd niet de ideale rentree was. Toch heeft hij het prima gedaan en we moeten zorgen dat hij nu weer richting zijn oude niveau kan groeien’.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Owusu, Tete, Van Bruggen, Savastano, Bakker, Sporkslede, Warmerdam, Menig, Zivkovic (80. Hendriks), Fischer (46. Acolatse).

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

23 Comments

  1. Remco425

   ga daar maar niet vanuit. Er zijn nog maar een paar wedstrijden te spelen en hij is er een jaar uitgeweest. Laat hem eerst maar rustig teug op z’n niveau komen voordat. hij in het 1e weer helemaal afgebrand wordt als hij dat niveau nog niet heeft

 1. qazqaz

  Mooi dat hij weer in een officiele wedstrijd heeft gespeeld, dat er veel mogen volgen voor deze jongeman!!

 2. Pim Ruisendaal

  Laat hem zo snel mogelijk in het 1ste spelen. Als dat kan. Als vervanging van Boilesen

 3. AjaxciedUitweert

  Eindelijk weer na lange tijd, ,maar ik blijf het toch grappig vinden dat zimling gehaald werd omdat we ervaring zochten en waar is die nu? Voor de rest speelt iedereen nog redelijk op boliesen na dan

 4. fatbob

  Ben er geweest en heb leuke dingen gezien. Viktor goed om je weer te zien op het veld.

 5. Mooi

  Gelukkig hij staat weer in het veld en werk hard aan zijn herstel maar gun hem de tijd want dat heeft hij nodig om weer terug te keren op zijn niveau .

  1. AFCA my World

   Precies rustig aan weer brengen,eerst weer wedstrijd minuten maken bij Jong Ajax en misschien kan hij aan het eind nog een wedstrijdje meedoen !

  2. jojocoolio

   Volgend seizoen hebben we hem het hardst nodig… Laten we nu maar zuinig op hem zijn…

 6. Corr

  Kan niet wachten tot Fischer in ajax1 zijn rentree maakt, helemaal nu kishna geblesseerd uitviel..
  (Hoe is het trouwens met die blessure?)

 7. marcussboss

  welkom terug !! hopelijk weer snel in het 1e maar eerst maar lekker aansterken !!

Comments are closed.