Opstellingen Ajax – Dnipro

opstelling_ajax

Ajax begint om 21:05 uur aan de Europa League wedstrijd tegen Dnipro met als doel een plaats te bemachtigen in de kwartfinale. Door de 1-0 nederlaag van vorige week in Kiev moet Ajax met twee doelpunten verschil winnen van de tegenstander uit de Oekraïne. Nicolai Boilesen is snel hersteld van zijn enkelblessures en start in de basis. Ook Ricardo Kishna begint vanaf de eerste minuut in een volle Arena.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Nick Viergever, Nicolai Boilesen, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Daley Sinkgraven, Anwar El Ghazi, Arek Milik, Ricardo Kishna

Opstelling Dnipro: Boyko; Léo Matos, Douglas, Cheberyachko, Egidio,Luchkevych, Kankava, Fedorchuk, Konoplyanka, Bezus, Kalinic.

Related posts

139 Comments

    1. AFCA my World

      En weer een zeer grote fout van Boilessen,wanneer rot dat joch nou op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Gunnie

    Ik ben al 2 uur in amsterdam biertjes drinken drek naar de arena en dan knallen !

  2. Ruubruub

    Mooie opstelling. Had alleen liever Riedewald ipv Boilesen gezien maar over deze opstelling zal ik niet klagen

  3. Geroldkohlen

    boilessen heeft wat goed te maken voor die rare tackle waar de goal uit kwam!!!! als hij die rare fratsen nu maar eens achterwege laat! en gewoon gaat knallen vanavond en dat geldt niet alleen voor hem maar voor de hele selectie!!! oprollen die gasten WZAWZDB!

  4. joppie

    iedereen kan wel de hele tijd zeuren over hmmmm boilesen in de basis. je kan ook zeggen: veel succes nicolai, laat zien wat je kan!

  5. fafieanie

    kijk daar kieft jongen ze lullen wel over jou maar je heb weer gelijk al jaren waren er jonkies en wat oudere spelers die ervaren waren.

    1. Geroldkohlen

      ja mee eens klopt ook wat kieft zegt wil je europees en in de competitie echt stappen maken heb je 2 routiniers nodig waar de jonkies op kunnen bouwen en zullen ze ook vrijer gaan voetballen, maar daar gaat als het goed is volgend jaar verandering inkomen, nu moet de jonkies strijd en vechtlust laten zien en verder komen in de europa leaugue!

  6. nick-afca95

    Ben benieuwd wat het word. Over de opstelling heb ik niks te klagen. En eerlijk gezegt ben ik na een paar wedstrijden best blij met klaassen controlerend, met zijn inzicht kan hij het spel goed sturen. En het is een felle speler wat ook best handig is op die positie. Het word een lastige wedstrijd maar ik heb alle vertrouwen in een goede afloop. Succes jongens. WZAWZDB!!

  7. f-side64

    ongelooflijk weer die Deense pipo in de basis frank is echt seniel aan het worden.

  8. 040-Ajacied

    Wat is Dnipro toch ook ’n misselijkmakende antivoetballende club, bahbah…

    1. pietprecies

      Ja die blijven lekker busje parkeren en op counter loeren tot Ajax scoort 2x want dan moeten ze wel

  9. nick-afca95

    Het tempo moet weer omhoog. Maar dat hou je natuurlijk ook geen hele wedstrijd vol. Ik hoop op een doelpunt nog in de eerste helft, dan moet dnipro in de tweede helft meer komen want die heb en dan ook een doelpunt nodig

  10. Geroldkohlen

    mijn hart staat steeds even stil wanneer boilessen de bal heeft achter in de verdediging.

  11. Sonsee

    Om heel eerlijk te zijn speelt boilesen nog niet eens zo slecht !! Mag ook weleens gezegd worden vind ik

  12. Hazez

    Boilesen moet echt op rotten bij Ajax wat een drama !!!voor zon vent kom je dus niet maar het stadion

  13. iefie

    die van Rhijn moet zich niet meer bemoeien met vrije teappen van links. dat ken die nie.. laat Sinkgraven dat doen dan krijg je tenmibste uitdraaiende voorzetten. en Kishna moet een beetje lijm aan ze schoenen doen…en Bazoer………

  14. Geroldkohlen

    yessss bazoer!!!! nu door drukken! ! en wat staat sinkgraven heerlijk te voetballen! !

  15. rekel23

    De fouten die Boilessen mag blijven maken om gek van te worden. Als hij er nu dan ook achteraan gaat maar nee hij blijft wandelen

  16. fafieanie

    totaal geen snelheid meer voorin ja frank zet stoffel erbij en je hebt de stoffelrace

  17. iefie

    goed man Bazoer. lekker sjokken en op 5 meter afstand verdedigen….leuke voetballer maar verdedigen doetie niet dan sjoktie terug.

  18. StefanOne

    Ga lekker met z’n vijven staan kijken hoe er gescoord wordt! Ongelooflijk…..

  19. janneman

    boilisen is gewoon een grote eikel nooit meer opstellen bedankt hoor voor die kloterige pas

  20. Grandmaster jp

    De boer wat een kut wissel gvd gvd !!! Waarom siggi en geen schone man . Als jenzigginerin zet moet je milik eruit halen(liever niet)

  21. Geroldkohlen

    man die boilessen nooit meer opstellen lekker zo’n aanvoerder die medespelers een kutbal steeds aanspeelt, en weer is boilessen betrokjen bij ee tegen goal, frank had hem al na 45 min eraf moeten halen

  22. sabrina

    Van anti voetbal kan je niet winnen. Ok pass was ( om subtiel te zeggen 🙂 ) niet ok.. Maar als je verliet, hoppa plaats 2 veilig stellen en zorgen dat PSV de champions league miljoenen moet delen!

  23. AFCAJasper

    Nu twee scoren!! En al gaan we niet door, wij zijn ajax wij zijn de beste!!!

  24. Jari1995

    Van Rhijn is vandaag ook mega slecht. Elke bal slecht aangenomen, schiet allemaal van zijn schoen. Onze backs hebben het vandaag laten afweten helaas.

  25. fafieanie

    oh wat ben ik teleurgesteld j frank je kan kijken als onweer maar ook jij heb hier fouten gemaakt

  26. In goede en in slechte tijden. Altijd Ajax

    Definitief einde van de site voor mij met zo’n opmerking. Daar wil ik niet bijhoren

  27. Geenemotie

    We moeten uit de emotie blijven. De spelers willen graag maar dit is gewoon het niveau. Talenten genoeg, maar te weinig ervaring. Snap de teleurstelling. Deze moeten we niet op de spelers richten. De leiding is verantwoordelijk en maakt de keuzes.

  28. AFCAJasper

    dit is mijn club mijn idiaal dit is de mooiste club van allemaal hier ligt mijn hart mijn vreugd en mijn verdriet! Het kan dooien t kan vriezen, we kunnen de wereld verliezen, maar een betere club dan deze is er niet!!!!!❤️

  29. paullus

    Wat is het toch kut
    Waarom dat ijskonijn
    En weer het bal verlies bij boilessen
    Van Rijn was ook niet in zijn beste doen
    Hulde de boer met je wissel beleid

  30. johnie stalker

    Steau Bukarest. Salzburg. Dnjepr dnjepropetrovsk. Tja, als je het zo bekijkt, is de loting ons al jaren niet echt gunstig gezind…

    1. Jari1995

      Vond je Bukarest heel goed dan? Vond je de tegenstander vandaag heel goed dan?
      Ajax mag even heel goed naar zichzelf gaan kijken.. allereerst de mensen aanspreken die behoorlijk slecht zijn dit seizoen. Ajax onwaardig.. ongelooflijk.

    2. Cootje Adriaanse

      Hahaha idd…..dit soort clubs is voor Ajax kennelijk al een stap te hoog…….volgend jaar KV Mechelen, Örebrö of VfL Bochum die ons de das omdoet?

  31. Ajax1963

    Slecht slecht slecht, bij het tegen doelpunt stapt niemand uit. Kishna drama, nep aanvoerder nooit meer opstellen. Te weinig druk geloof en vertrouwen, dramatisch gewoon.

  32. Geroldkohlen

    van rhijn belabberd boilessen weer slecht siggi niet gezien milik onzichtbaar el ghazi te weinig gebracht veltman en viergever redelijk enige die goed speelde waren sinkgraven en klaassen. en boilessen jij hebt totaal geen krediet meer bij geef de band aan klaassen en neem plaats op de tribune!!!

  33. Grandmaster jp

    Ik vond het niey super slecht. Nadat de wissel werden in gebracht werd ik er niet meer vrolijk van en jammer van boilessen had natuurlijk veel eerder gewisseld moeten worden van rhijn was ook drama. Bazoer wat een voetballer heerlijk en el ghazi ookngoede voetballer hoop dat ie nig wat meer rendement keijgt. Weet je waar ik pas helemaal ziek van werd? Die leo driessen ik word altijd helemaal gek van die gast met zijn negatieve gedoe altijd pfffff ga lekker bij derksen zitten. Azijn zeikers

    1. iefie

      bazoer goed? ?! als hij de bal kwijt raakt sjokt hij terug. valt me al 3 wedstrijden op. tegendoelpunt sjoktie mee…misschien ff sprinten en jezelf er voor gooien? nee joh schiet maar ik doe alleen mee als we de bal hebben.

      1. Cees1966

        Eindelijk iemand die hetzelfde ziet, begon al aan mezelf te twijfelen. Deze gast zal best potentie hebben maar verdedigen zal hij toch echt moeten gaan leren, laat altijd zijn man lopen en moet het constant goed maken.

  34. hubert

    Beste Mike wat een onbeschoft laaghartige uitspraak wat jij doet je moet je kapotschamen en van deze site geweerd worden hoe heb je het lef om te zeggen dat twee spelers moeten sterven aan ebola ik hoop dat je aangepakt word zo dit is echt niet normaal

Comments are closed.