Boilesen tijdje uitgeschakeld met blessures aan beide enkels

0315heerenveen-ajax_vdhoorn_boilesen

Ajax moet het enige tijd stellen zonder Nicolai Boilesen. De Deen ligt er een tijdje uit met twee enkelblessures, zo meldt Ajax via de officiële website. De Deen viel zondag tegen Heerenveen uit en na onderzoek blijkt dat hij een kneuzing heeft aan zijn rechterenkel en een verrekking aan de linkerenkel. Daardoor kan er sowieso een streep door zijn naam voor de wedstrijd tegen Dnipro Dnipropetrovsk van komende donderdagavond.

Goed nieuws is er wel voor Niklas Moisander die zondag in de warming-up uitviel met een enkelblessure. De Fin is onderzocht, maar kan volgens Ajax woensdag alweer meetrainen. Zijn beschikbaarheid voor het duel met Dnipro komt zodoende niet in gevaar.

Bron: Ajax.nl

Related posts

53 Comments

  1. ARIANATOR

    Mooi zijn we in iedergeval even van die waardeloze speler af wat een drama die jongen de laatste tijd

    1. fafieanie

      ja het klingt hard negatief zijn nee lekker voor je dure geld in de arena zitten in regen en wind de kou in en in t stadion in de maling genomen worden door een paar krullenjongens die denken dat ze het hebben gemaakt en tonnen krijgen maar het niet horen te krijgen o.a moisander boilesen en nu die klootzak die denkt dat ue het even met zijn grote bek tegen de boer het wel kan maken, nou jochie je bent er nog langggggg niet en als je zo doorgaat dat val je nog veel harder.

    2. Always look at the bright side of life

      Gestoorde reactie. Kan niet anders zeggen. Boilesen, jongen, alle succes en sterkte. Ik hoop je snel weer te zien op het veld in het eerste van Ajax. Je hebt het in je, daar kan en mag niemand over twijfelen.

      1. f-side64

        nou wanneer gaat hij het dan eens laten zien zelfs die baard aap van n.a.c Breda is beter ene tig

      2. Starke

        Ik wil niet naar doen. Maar ik wens niemand een blessure toe. Maar nu het gebeurd is treur ik er niet om omdat deze jongen zelf niet meer weet waar hij mee bezig is. Alles wat fout kan gaan gaat fout op het veld met Boillissen. Dus beterschap maar zolang iemand anders het beter doet op jou plek vind ik het even goed zo.

      3. EvdB

        Boillesen heeft het niet in zich en als het er al in zit is het er nog nooit uitgekomen

  2. -THE BULLDOG-

    Kom nou aub niet allemaal met van die lullige opmerkingen.
    Dit is gewoon klote voor Nicolai.
    Sterkte kerel…

    1. Jojik98

      Klote voor hem maar ook goed voor hem want nu kan ie z’n koppie weer effe leeg maken

    2. thijsAJAX1

      helemaal mee eens maar ik heb op dit momemt ook liever riedewald of viergever op links

    3. Starke

      Is inderdaad klote maar voor z’n blessure had hij al maanden geleden gewisseld moeten worden. Zo werkt dat in voetbal, speel je slecht dan is er een vervanger. Boillissen krijgt jaren lang vertrouwen en kan het niet waar maken. Tijd voor iemand anders

      1. Charka53

        Ja wat zijn dat voor een supporters hou toch eens op met dat in de zeik zetten van spelers die het even niet hebben wat ze wel kunnen

        1. frank is baas

          ow waar is de reactie knop dan voor ? je mag tog gwn je meninf geven en als je ff goed een wedstrijd kijkt. ben ik ook geen voorstander van hem. snap uberhaud al niet waarom hij de aanvoerdersband draagt….

          1. In goede en in slechte tijden. Altijd Ajax

            Reactieknop kan ook gebruikt worden om forumleden af te zeiken 🙂 is ook een mening 🙂

          2. Charka53

            Ja we leven in een land van vrije meningsuiting maar je kan toch ook wel een beetje respect tonen of is dat weer te moeilijk

          3. frank is baas

            ow dus we moge geen mening geven? omdat ik rn mischien nog wel andere hem gwn egt slecht vinden….. en ik zeg niet dat ik het leuk vind voor hem dat ie geblesseerd is…. btw ik heb voor elke werkende persoon respect.

          4. remi1953

            boilesen fijne vent hoor maar van mij mag hij weg bij Ajax brengt helemaal niets en gaat ook niets brengen . weg ermee misschien tip aan ajax deze jongen mag van mij naar Feijenoord

  3. Dinandd1994

    En nu klaassen als aanvoerder aub… Niet moisander… Wel klote voor boilesen, weer geblesseerd…

  4. AJAXAMSTERDAMDW

    Ik hoop dat hij na wederom weer een tegenslag een beetje zijn ouderwetse vorm terug krijgt.. Even z’n hoofd leeg maken en weer vechten!!

  5. mizzi

    Boilessen zat niet in een beste periode maar dit gun ik hem niet. Dat zou geen enkele echte Ajacied moeten doen. Frank had hem moeten passeren omdat hij niet goed speelt.

  6. Geroldkohlen

    mooi zo kan iemand tenminste de band gaan dragen die het ook echt verdient, zoals klaassen!!!

  7. RobbyZ

    Kut voor hem maar niet voor het team en een heleboel supporters,al was hij zondag iets beter als tegen die Oekraïners,hij speelde de bal zondag vaker naar de goede kleur! Sterkte Boilesen en je komt er misschien nog wel,waar je was!

  8. Hika77

    Mensen kunnen wel klagen dat er negatieve reacties komen maar je kan niet over alle 11 tevreden zijn! Zeker niet als die een tijdje “niet zo lekker” speelt.
    Achter je club staan is 1 ding, maar een beetje kritiek op een speler is echt zo erg niet hoor. Wordt die groot van. En hopelijk beter.. 🙂

    1. -THE BULLDOG-

      Maar blij zijn dat iemand een blessure heeft vind ik te ver gaan.
      Dat kan ook anders vind ik.

      1. Ajax nr 1

        Sommige supporters sporen niet BULLDOG. Dat je iemand liever niet ziet spelen kan ik nog begrijpen maar dat je dit soort kansloze opmerkingen plaats nounou. Het zal de afkomst wel zijn.

  9. Gunnie

    Donderdag 3-1 winnen zeg ik met een sterk en vol overtuigend ajax die de 2de helft weer inzakt

  10. fjonkman

    Wat een pech… Geblesseerd aan beide enkels… Zo bont heb ik het nog nooit meegemaakt zelfs (wel één enkel aan beide zijden tegelijk).
    Succes

  11. hubert

    kritiek mag zeer zeker maar hier worden Door enkele zogenaamde supporters spelers tot aan de grond toe afgebroken met de misselijkmakende opmerking dat hij niet lang genoeg geblesseerd kan zijn waar slaat dat nou op zeg kom op

  12. AFCA my World

    Maar of we er met moisander op voorruit gaan denk het niet,doe dan viergever maar !

  13. Blowke

    Valt mee dat hij geen 3 enkels geblesseerd heeft.. Maar iedereen ziet toch dat dit geen verdediger is?
    Links midden denk ik dat hij het beste uit de verf komt, maar daar zal hij geen basis plaats hebben. miss zelfs linksbuiten ipv kishna.
    Hou hem weg uit de verdediging, aanvallend heeft hij veel potentie

  14. ferike

    Je gunt niemand een blessure. Feit is wel dat Ajax beter speelt zonder Boilesen. Ik heb liever dat Frank hem uit gaat lenen aan NEC (daar is hij een versterking voor) dan dat hij een blessure heeft. Ten slotje zou het fijn zijn als de jeugd wat realiteitszin zou kunnen kweken. Boilesen denkt bijvoorbeeld dat hij beter us dan hij is. Andersen praat over ‘Real’ als droomclub. Ik denk echter dat Real genoeg mannen heeft om de bakken op te pompen.
    Of zou Andersen bedoelen dat hij daar wil gaan voetballen???? Haha dat zou ècht grappig zijn.

  15. f-side64

    nu kan hij zijn hoofd leeg maken en gaan beseffen dat hij het mooiste shirt van Nederland vertegenwoordigd en niet speelt bij jezuskutteboerenveen 14 en komt hij hopelijk wel goed terug anders maar verhuren aan bv. fc Twente enz.

  16. ajacied078

    band naar klaassen of serero en ik zeg riedewald in de basis. viergever is niet goed als links achter en moisander ook niet.

  17. pietprecies

    Kut voor hem natuurlijk, hij heeft al behoorlijk pech gehad met blessures door smerige overtredingen en gun hem dit ook niet maar, hoe lullig ook, ik denk dat het beter is dat hij even niet mee doet want z’n vorm is echt bagger laatste tijd en zelfkritiek heeft hij ook totaal niet. Nogmaals heel lullig en wens hem beterschap.

  18. Joeguh9

    Vervelend voor hem maar voor het elftal niet echt erg…ben er niet voor om spelers af te kraken maar deze jongen komt echt tekort!

Comments are closed.