Raiola: ‘Druppel is bijna bereikt in volle emmer’

0312dnjepr-ajax_kishna

Mino Raiola heeft met verbazing gereageerd op de schorsing van zijn client Ricardo Kishna. De zaakwaarnemer is van mening dat de relatie tussen De Boer en Kishna de laatste twee maanden vrij goed was maar dat dit voorval kan zorgen voor de spreekwoordelijke druppel in een volle emmer.

‘Wij denken dat het voorval is gebeurd tijdens de warming-up in Kiev tijdens het Europa League duel met Dnipro. Kishna viel in de tweede helft in en tijdens de wedstrijdbespreking die vrijdag volgde zou Kishna zijn trainer hebben tegengesproken. Schijnbaar is dat in het verkeerde keelgat geschoten bij De Boer. Maar vooralsnog weet ik ook niet precies de oorzaak. Het nieuws kwam plotseling naar buiten en ik ben als zaakwaarnemer niet geïnformeerd’. Over het gerucht dat Jack van Gelder verspreide op Twitter dat Kishna zou vertrekken naar psv is Raiola duidelijk. ‘Ricardo is met geen enkele club in onderhandeling en dat is wat Ricardo betreft ook niet aan de orde. Tot en met gisteren was alles goed’.

Bron: NOS

Related posts

50 Comments

    1. -THE BULLDOG-

      Raiola’s emmer en die van Kishna kan wel bijna overgelopen zijn, maar die van mij is al overgelopen.
      Ik ben er klaar mee!!
      Van mij part mag ie vertrekken.
      Zijn nieuws met die van Raiola brengt Ajax elke keer in kwaad daglicht.
      Die poppenkast, ik ben het zat!!
      Kishna de groeten!!

      1. frank is baas

        idd het gezeik is zijn ‘kwaliteit’ niet waard srry maar ik vind kishna niet eens zo heel geweldig.

      2. AFCA my World

        Helemaal mee eens,we hebben hem echt niet nodig,Rot aub maar op als je zo nodig je voetballoopbaan naar de maan wil helpen,ligt niet alleen aan Rioolrat maar ook voor een groot deel aan hem Zelf !

  1. Hoekie

    Nou dan moet die maar gaan .
    Het is een voetballen met aardige momenten , maar je wint er niet de oorlog mee .
    Zie liever victor terug komen.
    En het is nog altijd zo dat het een eer moet zijn als je voir ajax speelt , ook al gaat het even wat minder.

    1. Remco425

      grappig is dat toen Fischer in de A1 speelde ook iedereen wilde dat hij opgesteld werd en na een half jaar in het 1e wilde iedereen hem ook al weer op de bank. Nu is hij geblesseerd en wil iedereen hem er weer bij hebben.

      1. Blowke

        Denk dat wij Ajacieden nog moeten wennen aan het gebrek aan kwaliteit binnen onze selectie.. Iedereen valt tegen

  2. jojocoolio

    Dikke pad drukt gewoon zijn zin door…. Nou als hij zo nodig weg moet laat hem dan maar gaan… Het is toch een misbaksel van een gozer… En wat heeft hij nou gepresteerd het “talent” ik erger me al weken wat zeg ik maanden dood aan die Kishna… En die dikke pad al helemaal… Wie niet met ons is is tegen CBS

  3. Marcie

    Kishna je kan 2 dingen doen. Of je gaat weg en beland ergens in Italië of Engeland op de bank en horen nooit meet iets van je of je gaat nu je stinkende best doen en gaat het ongelijk van de Boer bewijzen.

    Succes met je beslissing

  4. Coenie

    Raiola speelt nu de “vermoorde onschuld”en weet niet waar dit vandaan komt. Maar hij is de aanstichter van alle negatieve berichtgeving. Dit is volgens mij waar hij op uit is. En eerlijk gezegd denk ik Kishna zelf ook, anders zou je toch je zaakwaarnemer even de halt toe roepen?

  5. Sonsee

    Die zaakwaarnemer van hem is al een tijdje bezig met z’n uitspraken en zorgt dus voor extra onrust en misschien ook wel druk op die jongen. Het gaat hem niet over talent want er Zijn wel meerdere te vroeg vertrokken en vervolgens het niet gered, kijk maar naar dat talent die naar Juventus vertrokken is, ken alleen even niet op z’n naam komen. Als Kishna slim is volgt hij niet zo’n weg als dat die zaakwaarnemer uitstippelt voor andere talenten/spelers. Gaat die gast toch alleen maar om het geld !!

  6. Royb020

    Kishna!!!!! Wie is jou baas? Waar sta jij onder contract?? Jij moet dus luisteren naar jou trainer!!! En die heet Frank de Boer!!! En niet naar die achterlijke tering pizza bakker!!! Je heb nog nix bereikt in het voetbal dus zoek lekker een andere zaakwaarnemer!! Want deze mongool maakt je hele carrière naar de klote!!!

    1. Remco425

      ik spreek mijn baas op het werk ook regelmatig tegen. Omdat hij meer weet betekend niet dat hij ALLE wijsheid in pacht heeft. Iedereen maakt fouten, ook werkgevers, ook De Boer.

      1. Royb020

        God!!! wijzen worden zeg!! Dus de boer moet ze mond houden en een lul die net komt kijken mag alles zeggen? In de voetballerij is het iets anders!! Wees bij dat ik je baas niet ben dan!!!

        1. Remco425

          Ik heb nooit gezegd dat De Boer z’n mond moet houden, zal ik ook nooit van mijn zeggen. Ik bedoel alleen dat een woordenwisseling tussen werknemer en werkgever heel gewoon is en zelfs heel gezond. De slavernij is nl al lang afgeschaft en we wonen ook niet in China. Hier worden we niet na wat woorden ontslagen. De een kan dingen anders zien dan een ander. De Boer is pas 4 jaar hoofdcoach en moet ongetwijfeld als coach/manager ook nog veel leren. Wat ik wil zeggen is dat dit ongetwijfeld weer enorm opgeklopt wordt door de media.

          1. Remco425

            Daarbij, niemand hier heeft ook maar enig idee wat er is gezegd, maar heeft wel een oordeel klaar. Enige nuance zou op z’n plaats zijn.

  7. Sazzz

    lijkt me logisch dat tegenspreken bij De Boer in het verkeerde keelgat schiet. dat doe je gewoon niet, zeker niet als twintigjarig ventje dat nog niks heeft bewezen. als De Boer dit tolereert, dan is hij de leiding kwijt

  8. Gero77

    Kishna en raiola krijgen veel te veel aandacht hier….. Raiola moet lekker pasta gaan eten en z’n waffel houden en kishna zal z’n knikkers moeten gaan tellen en bedenken wat ie wil met z’n carriere…..

  9. jeroen81

    kishna denkt dat die de man is met raiola achter zich oprotten met deze gasten onrust stokers ook kisna Doei succes elders je hoort niet thuis bij deze mooie club als vicktor terug is ga je toch de bank op

  10. Indojood

    Doe maar weg. Ben dit pestjong al meer dan zat. Laat ‘m maar lekker dichtgroeien van de pasta in de Serie C.

  11. afca511

    Is die domme pizzaboer nu weer bezig kan iemand hem nu eens duidelijk. Maken dat hij zelf degene is die er schuld aan heeft. Hij maakt die jongen gek om alleen zijn eigen zak te vullen.

  12. paullus

    Wie weet legt het wel aan de boer zelf
    De boer kan zich beter druk maken op zich zelf
    Want het voetbal is niet om aan te gluren

    1. creutz1977

      kerel rot toch is lekker op naar pisvee.. waardeloze supporter… man wat ben jij een kneus zeg

        1. Moosie

          creutz1977 heb gewoon gelijk jij loopt al tijden te janken flikker dan gewoon op als je niet eens supporter van de club bent ga lekker naar AFC kijken dan.Wordt echt misselijk van jouw geouwehoer.

          1. Blowke

            Waardeloze supporter? paullus heeft in deze gewoon gelijk. Wij zijn godverdomme AJAX. Ik kijk elke week met de tranen in mijn ogen naar het vertoonde spel. Ik wil godver weer trots zijn op mijn club!
            Alle respect voor FdB, geweldige man, geweldige trainer. Maar AJAX verdient het allerbeste, en in mijn optiek is hij dat niet meer

  13. creutz1977

    dik vet volgevreten pizzabakker verpest de toekomst voor dat ventje… jammer dat hij dat zelf niet inziet en meegaat in dat domme gedrag.. helaas verpest hij het nu zelf.. veeeeel te hoog in zijn bol gekregen door die Zaakwaarnemer van hem..

  14. pietprecies

    Kishna kan leuk voetballen maar alleen als hij er zin in heeft en als Rioolrat zegt dat hij moet. Vind het nogal een zwakzinnig ventje en van de 10 wedstrijden die hij speelt, speelt hij er 1 goed, 1 aardig en de rest onzichtbaar. Lekker z’n contract eenzijdig verlengen en terugsturen naar jong Ajax tot hij dat varken van een zaakwaarnemer dumpt en ruggengraat heeft

  15. pietprecies

    Wordt weer een gevalletje ala ouasim bouy. Met grote beloften losgeweekt, nu wegkwijnend, uitgeleend aan een club dien hem ook nooit opstelt. Misschien moet kishna daar eens mee gaan praten.

  16. Iceman

    Lekker op rotten met die hele Kishna en die riool rat opzouten ik hoef hem niet meer

  17. Ajax nr 1

    Kishna is een hele goede voetballer en van de betere van Ajax daar val niet over te discusseren. En dat hij het niet mee eens is met de opstellingen en de speel wijze daar mag je niet over mee praten. Dat zijn zaakwaarnemer niet deugt dat vinden wij hij denkt daar anders over want een zaakwaarnemer neemt volgens mij iemands zaken waar. Maar zeg mij nu niet dat alles aan Kishna lig want volgens mij gaat het voetballend kut en er worden beslissingen genomen waar niemand hier het mee eens is. Dus hou je oogkleppen op een geef kishna van alles de schuld en laat Frankie maar lekker iedereen in Ajax het vertrouwen kapot maken. Raiola is een sukkel met alleen oog voor zijn eigen zaken maar vergeet zeker niet dat sommige te trots zijn om hun fouten toe te geven.

    1. Velibor

      Dan nog is het niet aan Kishna en zeker niet aan riola om FdB openlijk te kakken te zetten tegenover volk en vaderland hoor!

  18. Arnaud

    De emmer van de supporters is allang overgelopen van die raiola onzin. Wat een stoker

  19. Hazez

    Contract uit laten dienen jong Ajax heeft misschien nog wel iemand nodig jammer dat hij zo doet

  20. afcajax1900

    deze man heeft alleen maar oog voor zichzelf om zijn eigen zakken te vullen

  21. neslopu

    True!! Beide hebben het hoog in de bol!! Ga maar naar het buitenland bankzitten!! Het gaat Kishna toch alleen om het geld

  22. sabrina

    Ja Raiola laat Kishna maar lekker naar een club gaan met karakters als Zlatan of Suarez ed…. Kijken of hij dan nog steeds zo’n grote bek heeft…. Pas als je meer van betekenis bent voor je team en club dan mag je tegengas geven. Ben je dat niet dan heb je nog heel veel te leren!

  23. fafieanie

    wat ben je ook een rotzak raiola !!!!!!!!! het draait jou maar om 1 ding Geld verdienen vuillak

  24. Antony

    Als hij weg wil moet hij gaan,hij heeft hier nog nooit 10 wedstrijden achter elkaar een 7 of 8 gehaald ,volgens mij heeft hij niet eens 10 wedstrijden achter elkaar gespeeld, wat moet hij dan tegen verdedigers alla piqué of Pepe of jongens uit de premier league ? Hij kan voetballen dat is op zeker ,hij heeft het lichaam (sterk)maar je ziet hem 70% van de wedstrijd niet ! Dus zou zeggen presteer eerst bij Ajax 1 een heel jaar wat ,en laat dan mr raiola een club voor je zoeken , kijk als hij echt zo goed zal zijn als mr raiola denkt dan zou hij altijd spelen !!! De Boer is toch niet maf ,die laat altijd de beste spelers van dat moment spelen ,hij is een winnaar !!

Comments are closed.