Media niet positief over ‘zeer matig’ Ajax: ‘Het zal volgende week anders moeten’

kranten

De ochtendkranten reageren zeer kritisch op het optreden van Ajax, gisteravond in de eerste achtste finale van de Europa League. Ajax speelde zeer matig maar mag desondanks nog steeds hopen op de volgende ronde omdat Dnipro ook geen geweldige ploeg blijkt en het slechts 1-0 werd, zo luidt het algemene oordeel.

Volgens De Telegraaf is het enige positieve aan het duel dat drie spelers van Dnipro geschorst zijn voor de return in Amsterdam. De krant denkt dat Ajax in eigen huis drie keer moet scoren, omdat Dnipro in staat geacht moet worden om minimaal een keer te scoren. “Wil Ajax doorkomen in Europa, dan zal het volgende week anders voor de dag moeten komen”, is de conclusie van het Algemeen Dagblad.

Trouw beschreef het optreden van Ajax als ‘schraal en nihilistisch’. De Volkskrant stoorde zich aan het tomeloze gebrei en op en neer geschuif achterin bij Ajax. Ajax kon geen vuist maken. “Wat heet: in negentig minuten schieten de tien veldspelers één schamele keer op het doel van Bojko.”

De media in Oekraïne waren vooral posiotief over het resultaat van Dnipro maar verbaasden zich over het makke Ajax. KP zag dat er geen enkel plezier was. “De spelers van Ajax maakten een stadswandeling. Er was plezier te bemerken, maar daar was op het veld nog maar weinig van te zien. Ajax was zenuwachtig en kreeg de ene na de andere aanval te verwerken”.

Related posts

27 Comments

  1. SPHAFCA

    “Volgende week moet het echt beter” godver war een wijze woorden.. De gene die dat zei moet echt trainer gaan worden

    1. Remco425

      horen we die woorden inmiddels niet iedere week? Het moet niet volgende week beter, het moet NU beter

  2. Iceman

    En het zal volgende week niet anders zijn ik hoop het wel maar Ajax in deze vorm dat is gewoon te belachelijk voor woorden je maakt je zelf belachelijk op deze manier er is geen 1 speler die inititief neem om iets te doen het is steeds maar tikkie breed en te rug niet normaal

  3. Macky

    Was een wanprestatie van het hele team ook van de trainer fdb moet de volgende week toch echt beter als we door willen in Europa

  4. arjan

    zolang Boilesen speelt wordt t sowieso niks. Ik snap niet dat die gasten zelf niet zeggen dat t volkomen kut was. Geen enkele normale aanval en zo laf, schijterig en saai de laatste maanden. Waar is die bluf, wil, agressie etc om een pot te winnen?

  5. toonvs

    Wanneer gaan we nu eens in zien dat er geen kwaliteit is en elke keer verwachten dat we even zullen winnen. Dat gebeurt niet meer we zijn een matig ploeg die zich als majorettes gedragen. Geen inzicht geen strijdt geen passie om te willen winnen enzovoort. Het is allemaal te voor spelbaar allemaal matige spelers die niet beter worden helaas. Laten we hopen dat het volgende week beter gaat in de Arena.

    1. JobJobW

      Nee maar speel dan wel leuk voetbal zoals go ahead en Pec ook proberen. Naar voren!

      1. Remco425

        mee eens, maar aan de andete kant, die ploegen kunnen vrijuit zonder enige druk spelen. Zag je aan PEC, op het moment dat ze over de 2e plek gingen praten verloren ze 6 wedstrijden op rij.

        1. JobJobW

          Oke goed punt, klopt. Maar dit is niet Ajax-waardig… Speel dan maar de lange bal.

      1. Mooi

        Maar dan worden we weer als Ajax supporter teleur gesteld want we kunnen op het ogenblik niet meer brengen ,maar ik heb goede hoop dat we doorgaan .

  6. AFCA my World

    De enige die voldeed was Bazoer,maar ja die kan het niet alleen,en wat Boilessen betreft gratis af te halen en anders nog geld toe,wat een drama is die vent en dan nog aanvoerder ook,een schande voor Ajax !

  7. paullus

    Iedereen loopt boilesen
    Af tezeiken
    Maar er is maar 1 man verantwoordelijk
    Dat is de gene die h opstelt

  8. Hazez

    Het moet allemaal gewoon nog op zijn plek vallen lijkt het wel want in sommige wedstrijden dan loopt het als een trein maar ze kunnen het niet vast houden maar ik geloof wel dat ze er donderdag alles aan gaan doen om te winnen

  9. jojocoolio

    De media lekker laten klagen.. Misschien kunnen ze ook een stukje schijven over alle uitgeschakelde ploegen…. Wij zijn Ajax En Wij Komen Zijn De Laatste Wie Er Uit Gaan….. Maar dat is logies…

  10. PvL020

    Frankie dit heb jij ook gezien he….. Laat me volgende week niet zitten in het stadion. Ik verwacht strijd, spanningen en doelpunten. Preek die gasten in dat ze ook op dit vlak weer geschiedenis kunnen schrijven door weer eens heel ver te komen in Europa!

  11. Marcie

    Dit is mijn club, mijn ideaal.
    Dit is de mooiste club van allemaal
    …………………..

Comments are closed.