Jong Ajax verliest met 1-0 van VVV, debuut Nouri en Cerny

nouri

Jong Ajax heeft vanavond met 1-0 verloren op bezoek bij VVV Venlo. Platje besliste twintig minuten voor tijd de wedstrijd. Bij de ploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink maakten Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny hun debuut in het betaalde voetbal. Kolbeinn Sigthorsson was opnieuw niet van de partij. De IJslander kampt nog steeds met een knieblessure en kwam afgelopen week niet door de training.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Owusu (88. Lartey Sanniez), Tete, Van Bruggen, Warmerdam; Sporkslede, Van de Beek, Bakker (78. Nouri); Muric (78. Cerny), Hendriks, Acolatse

Bron: Ajax.nl

Related posts

9 Comments

  1. Ajax nr 1

    We staan met het 1ste elftal en Jong AJAX niet stil het wordt zelfs minder.Ik hoop dat er snel iets gebeurt.

  2. nick-afca95

    Ben echt blij dat deze talenten het zo goed doen. Ik hoop dat ze zich net zo snel blijven ontwikkelen en binnenkort bij ajax1 debuteren. Ook goed om te zien dat van de beek een hele wedstrijd mee deed

  3. AFCA my World

    Jammer dat Nouri en Cerny in zo’n slecht elftal mochten debuteren,maar ze gaan het zeker redden kunnen we nog veel plezier aan beleven eind volgend seizoen doorschuiven naar Ajax1 !

  4. johnie stalker

    Zeg. Die Onana. Is dat nou wat of niet? Nu weer te laat uitkomen, ik hoor niet veel positiefs over hem. Iemand?

    1. AFCA my World

      Het is een hele goede keeper hoor,maar hij is nog niet helemaal gewend aan het Ajax spelletje en aan de leefomgeving hier,geef hem ff tijd en het word de opvolger van Cillissen !

Comments are closed.