Opstellingen Dnipro – Ajax

opstelling_ajax

Ajax trapt om 19:00 uur af in Kiev voor de ontmoeting in de Europa League met Dnipro. Frank de Boer heeft inmiddels zijn opstelling bekendgemaakt. Jairo Riedewald is als 19e man afgevallen in de selectie. Arek Milik keert terug in de spits terwijl Ricardo Kishna en Niklas Moisander op de bank beginnen.

Opstelling Dnipro: Boiko, Egídio, Bacelar, Fedetskyy, Cheberyachko, Fedorchuk, Bezus, Zozulya, Rotan, Konoplyanka,  Seleznyov

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen; Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Nick Viergever, Nicolai Boilesen, Riechedly Bazoer, Thulani Serero, Davy Klaassen, Anwar El Ghazi, Arek Milik, Lasse Schöne

Related posts

111 Comments

  1. PvL020

    Ik heb er zin in!!!! Snap alleen Shöne niet op de plek van Kishna ? Shöne komt altijd naar binnen, loopt hij Milik in de weg terwijl Milik vanaf de zijkanten bediend moet worden

  2. hammer5681

    Als Milik niet de hele wedstrijd haalt kan khisna er in en el ghasi if schone in de spits

    1. -THE BULLDOG-

      Fout nummer 4.
      Hij speelt indd niet best.
      Maar t begin van Ajax is vrij pover!

    2. f-side64

      klopt fvr lekker verdedigd van onze aanvoerder ik snap de boer nu echt niet meer geef hem aub aan rkc

  3. -THE BULLDOG-

    1-0 en ik tel 5 ajacieden om 2 blauwe van dnjepr en toch weten ze te scoren.
    Slappe hap zeg!!!!

  4. Sonsee

    Veel te veel de bal achterin rond gespeeld schiet niet op, doelpunt krijgen ze ook gewoon knullig tegen

  5. afcatheone

    kishna kishna kishna schone trekt teveel naar binnen en heeft nog geen bal op milik gespeeld zeg

  6. Gianni

    Wat is die boilesen toch slecht zeg en nog aanvoerder ook die gozer hoort nog niet in jong Ajax thuis wat een waardeloze vent zeg de boer word wakker en haal die lul eruit

  7. SpeedyDX

    ti?kie breed tikkie terug tikkie breed tikkie terug tikki terug tikkie terug….

  8. Geroldkohlen

    man man wat is die boilessen een kneus zeg wat deed hij nou daar! !! klaassen moet in de rust naar hem toe lopen en de band van hem afpakken!!

  9. jojo123

    Achterhoede is gwn niet goed genoeg. In de mm competitie merk je het niet maar op Europees niveau wordt het tegelijk zichtbaar ( maar dat fdb toch weten)!
    Ook de positie van Klaassen begrijp ik niet .. Te zwak

    1. Ajacied12341

      Deze scheids zou echt direct rood geven aan elke speler van ajax als hij de kans zag

  10. iefie

    klaasen moet wisselen met serero. boilessen moet een blauw shirt aan doen. en bazoer doet niks als hij de bal verspeeld.

  11. Bdg

    En Serero graag weer op 6. Heeft geen pass in die pootjes van hem en geen scorend vermogen. ff wisselen met Klaassen zeg ik

  12. flappie

    Hoe lang laten ze de Boilesen nog staan zeg?? Wat is hij slecht en treks zich er ook nog eens niks van aan van al die krietiek?!?! Gewoon laten staan de Boer is er nog iem and die vind dat Boilesen goed bezig is

  13. nicks

    mijn god! wat een aanvoerder!! in de oekraine laten die vent!! slap slecht en geen ruggegraat!! 1-0 dankzij boilessen! bedankt slappe garnaal!!!

  14. Sonsee

    Loopt er geen betere linksback in de jeugd rond, want boilesen mag van mij wel vervangen worden.

  15. Bob0667

    Erger mij al heel lang aan Boilesen. Ook nog aanvoerder, trappen tegen tafel. Ajax onwaardige linksback. Weet niet wat F de Boer in die speler ziet.

  16. N-AFCA

    Echt om te huilen dit spel. Maar ik vind F de Boer hier helaas ook een grote rol in spelen.. Het wordt er qua spel niet bepaald beter op. Boilesen is echt drama, gezien de reacties ben ik niet de enige maar waarom ziet Frank dat niet?? Zelfde dat hij ook hoe dan ook Schone erin wilt houden. Hoezo Kishna er niet in? Man man man ik vrees het ergste 🙁

    1. N-AFCA

      Haha ik heb dat over Schone nog niet geplaatst of hij wordt gewisseld. Het is me wat….

  17. robskuuh

    Eindelijk wisselen waarom boilesen nog opstellen.. Zo slecht!! Haal emanuelson terug aub

  18. Geenemotie

    Het is niet om aan te zien. Lijken wel kinderen. Zo naïef. Ook zie je dat we kwaliteit missen en ervaring. Boilesen echt niets. Maar er zijn er meer. In de deze EL competitie komt Ajax op alle fronten te kort.

  19. afcabran

    dan zijn er nog mensen die rustig zeggen 4-0 voor Ajax.. We mogen onze handjes dichtknijpen dat wel nog Europees mogen spelen ookal is Ajax daar eigenlijk te zwak voor.

  20. jojo123

    Klaassen eruit en eentje van de A1 erin .. Die kan ook wel balletjes opzij en teruggeven ..

  21. Geroldkohlen

    ik neem nog maar een biertje misschien dat het dan beter gaat. dit dramatisch spel kan ik niet nuchter kijken!!

  22. -THE BULLDOG-

    Kishna kishna kishna.
    Ros die bal er toch in!!!
    Zo’n slap schotje…
    En hij zou naar Juventus moeten???

  23. nick-afca95

    Er MOET in de zomer een ervaren kracht achterin komen. Je ziet gewoon dat je dat mist. Het liefst een die al heel veel ervaring heeft. Skrtel of Vidic ofzo. Beide al niet goed genoeg meer voor de absolute top maar als je die neer zet geeft dat toch wat meer rust en kan die de boel een beetje sturen. En ik ben altijd een beetje mild voor boilesen maar nu ben ik er klaar mee. Lijd gvd een goeie links back op. Maar ben wel blij dat je zoveel potentie kan zien in bazoer, die gaat er wel komen.

  24. Hazez

    1-0 poetsen volgende week zeker weg maar hoop toch op dat uit doelpunt .en geen 2-0

  25. fafieanie

    beste frank je staat te schreeuwen je bent totaal weeeeer niet tevreden je doet zo je best als je nu in t veld zou staan loop je nog de sterren van de hemel tecspelen met jou passie en de wil om te winnen altans vechten ervoor. maar wat een drama weerrrrrrrr de spitsen totaal niet gezien boilesen wat een drama die man.

      1. Ajax nr 1

        Het is echt droevig dit spel dit aanzien ook van onze Frankie ja maar voor hem zal het de status zijn van baas spelen want qua voetbal is het met de week slechter.

  26. StefanOne

    Je schaamt je toch kapot als je dit ziet! Er zit geen enkel strijdplan in deze ploeg, met de nadruk op STRIJD! Kom op jongens, je hoeft er maar 1 in te schieten!

  27. nicks

    frank de boer aan zijn team met nette jongetjes die geen enkele vorm van creativiteit mogen hebben: ga het veld op en irriteer onze supporters zo veel mogelijk! ik wil minimaal honderd ballen terug gespeeld zien worden!

  28. randyk

    wat een belachelijk spel van ajax steeds maar weer tikkie terug daar wordt je toch niet goed van

  29. Hazez

    Volgende week 53000 man heksenketel Amsterdam arena met een goede grasmat volgassssssss

  30. Sonsee

    Na mijn weten volgende week starten met Sinkgraven en serero op de bank. Boilesen eens laten bankhangen en desnoods viergever op de flank zetten. Schöne ook op de bank laten beginnen heeft ook niet z’n vorm te pakken.

  31. tscheu

    Je zal maar spits bij Ajax zijn. Op een eiland en alleen maar kijken hoe ze achterin de bal naar elkaar spelen. Wat een labberkakke voetbal!

  32. f-side64

    Ik ga een handtekening actie starten om frank te laten beseffen dat hij afscheid moet nemen van boilessen en als mark nou niet gaat spenderen in ervaren spelers mag hij van mij ook de zak krijgen wat was het weer armoedig

  33. pietprecies

    Boilesen in de basis is al niks laat staan dat ie aanvoerder is, echt ongelofelijk….

    1. fafieanie

      dat begrijp ik ook niet een aanvoedersband die kreeg je vroeger als je de oudste was diegene die het team aanspoorde die de jongens die gasten op hun plek zette een voorbeeld en waar je tegenop keek nou dat is in alle gevallen totaal nietbij die zukkel

  34. Geroldkohlen

    ze kunnen deze schandelijke wedstrijd alleen nog goed maken door deze gasten een pakslaag met 3 of 4 nul te geven wanneer we thuis spelen… want dit is een schande!!!

  35. pietprecies

    Wat ik nog erger vond is dat boilesen laatst riep dat hij zich niet zo veel van kritiek aantrekt. Vandaag weer door hem verloren, misschien moet ie zich er wel eens wat van aantrekken…

  36. Geenemotie

    Zit nu napoli tegen dynamo te kijken. Als meer diepte passen gezien in 15 min dan de hele wedstrijd van onze club. Pffff

    1. Hazez

      Deze gasten worden ook aan getrokken voor 50 miljoen en een jaarsalaris van enkele miljoenen

      1. Ajax nr 1

        Ja klopt en weet je waar vandaan ja klopt ook uit Nederland. En dan kan het allemaal wel. Aantrekkelijk voetbal spelen

  37. fafieanie

    de oud ajax spelers waar ze ook vandaan kwamen die zullen wel denken, heb ik al die jaren voor gestreden voor dit altijd zo grote ajax waar iedereen tegenop keek in binneland en buitenland dit is wel het slechtste jaar qua spel en beleving passie durf.

  38. Velibor

    Heb es veel op hem gelet,die kerel doet maar wat man pfff,hij moet es een voorbeeld nemen aan zo’n Bazoer , dat word me der eentje ,zo hè ,als ze hem niet verrot schoppen dan speelt ie met de twee seizoenen bij een club als Barcelona oid!

  39. Velibor

    Zet dan riedewald of viergever linksback en dan ook nog aanvoerder,nee ik vind hem niks in niks, de rest heeft het naar vermogen gedaan

Comments are closed.