Sinkgraven voelt zich steeds meer Ajacied

0308ajax-excelsior_sinkgraven1

Daley Sinkgraven kwam in de winterse transferperiode op het laatste moment over van SC Heerenveen en begon bij Ajax direct met enkele basisplaatsen. Inmiddels moet Sinkgraven het wat vaker doen met een plek op de bank maar daar zit de jongeling totaal niet mee.

‘Natuurlijk was het fijn om direct in de basis te beginnen maar ik merk ook dat het positiespel en de omschakeling hier bij Ajax een stuk sneller gaat. Daar moet ik aan wennen maar begin dat aardig onder de knie te krijgen. Het gaat mij steeds makkelijker af en daar ben ik tevreden over’. Trainer Frank de Boer ziet in Sinkgraven een volwaardige selectiespeler. ‘Daley hoeft niet te vrezen voor een vaste reserverol. Het kan zo maar zijn dat ik hem binnenkort weer in de basis zet’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

18 Comments

  1. lezerG

   Even cynisch: hij leert nu om net zo vaak terug te spelen als de anderen. Was even wennen.

 1. Ajacied12341

  Goeie instelling en heeft het talent om een echte vaste waarde van ajax te worden

   1. FdB=Ajax

    Andersen heeft veel meer talent dan Sinkgraven, het is alleen (net als Daley) een centrale middenvelder. De Boer moet hem niet steeds op linksbuiten zetten

    1. AFCAjwz

     Als hij veel meer talent had, dan zou hij spelen, ik denk dat daley meer gaat spelen.

 2. rickert

  denk dat dit wel 1 van de sterke punten van de boer is, je hebt een team met jonkies en heel veel potentie. sinkgraven op de bank, zivkovic in jong ajax.. je hoort die jongens niet klagen, terwijl ze basisklanten waren bij goede middenmotors! petje af dat al die jongens met de koppen dezelfde kant op staan, dat verandert een gewone coach in een topcoach!

  1. AFCAjwz

   Zo kiest de Boer ze ook wel uit, jongens met een grote bek hoeft hij niet in de selectie (zie el Hamlap)

Comments are closed.