Gametalk Ajax – Excelsior : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-excelsiorlogo

Vandaag om 14:30 uur speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0308henkveen ajax-excelsior


Related posts

79 Comments

 1. antonajax

  4-0 kom op jongens verstevig die 2e plek. Dan zullen wij laten zien dat je ook zo in de CL kunt komen!

 2. De Ajacied

  Ja hopelijk geven ze eens echt gas en winnen heel dik met minimaal 5 goals verschil, waar er 3 van Zivkovich zullen zijn : )

 3. HPvanOs

  Ik denk dat Jeroen81 gelijk heeft? El Ghazi in de spits en schone op RB. Misschien mag ie invallen als Ajax 4-0 voor staat, ik hoop het, hij verdient het wel.

 4. Rickie

  Zivkovic moet er zonder twijfel gewoon in kom op straks wil hij gewoon weg wegens te weinig minuten zivkovic is nu al m’n nummer 1 at ajax Amsterdam samen met nouri en el ghazi , vd beek

 5. pietprecies

  En iedereen maar juichen dat zivko bij de selectie zit, speelt toch niet, ja 15 min voor tijd ofzo maar anders niet. Dat kon je van verre aan zien komen

  1. FdB=Ajax

   Haha dat is echt vet grappig.. als je op een ajax fansite de hele tijd gaat roepen dat je voor zwolle bent en dan kijken hoe iedereen reageert… haha
   dan heb je echt een leuk leven volgens mij

   1. AFCA my World

    Vast wel heeft niets beters te doen,doet ie bij de kakkerlakken ook !

 6. 020 king of 010

  EL GHAZI OP RECHTS
  SCHONE ERUIT VOOR ZIVKOVIC
  EN SINKGRAVEN VOOR KLAASSEN

  1. Hazez

   Schöne wisselen mag wel ja zeer matig vandaag heeft steeds te veel tijd nodig

  2. AFC98

   Ik zeg Sinkgraven voor bazoer, Klaassen speelt prima en ik heb bazoer nog niet gezien dus dan liever meer creativiteit met daley

 7. tscheu

  Zo kunnen ze wel een jaar doorspelen zonder doelpunt. Hele voorhoede erg matig met Schone als dieptepunt!

 8. 020 king of 010

  Fischer , Zlatan ,Suarez
  Vdv,eriksen,sneijder
  Urby,jantje,Toby,VDwiel
  ………..cillisen………….

  Kan dit VANDAAG nog geregeld worden !!??

 9. Jari1995

  Is Schone wachter van beroep..? Schiet is een keer op. Veel eerder spelen man!

 10. Bertus02

  Wat een baggerpartij. Welke speler durft nog te zeggen dat ze kans maken op de titel. Laat gvd zien dat je bij Ajax speelt.

 11. dathijn26

  Het is weer een heerlijke zondag. Lekker 90 minuten irriteren aan dit hele sneue team. Want een ander woord heb ik er niet voor, bah.

 12. tscheu

  Ajax heeft helemaal geen behoefte aan een mee voetballende spits. Er is er een nodig die oorlog in het strafschopgebied maakt. Wat een wijven allemaal!

 13. tscheu

  Ja Viergever, als je die er niet in schiet heb je in de eredivisie niets te zoeken!

 14. afcatheone

  zivkovic gaat hem maken vandaag komt goed al is het drama tempo moet omhoog

 15. PvL020

  Frank wanneer heeft Boilesen het bij jou een keer verbuikt???? Je hebt toch wel een keuze….

 16. PvL020

  Elke ploeg weet hoe AJAX voetbalt dus laat ze AJAX komen en gooien alles dicht achterin en daar komen we niet door..

 17. iefie

  wanneer gaat die bazoer is wat doen. geeft alleen maar breedte pasjes. geen enkele actie

 18. tscheu

  Mij benieuwen of Raiola nog wat te zeggen heeft over Kishna. Samen met El Ghazi Jupiler league niveau!

 19. PvL020

  Ongelofelijk Frank, ga je in een wedstrijd waar Excelsior fysiek sterker is Andersen brengen??????

 20. afcatheone

  zivkovic heerlijke bal zeg op el gahzi geweldig hij maakt hem dan niet maar legt hem wel klaar

 21. paullus

  En dan te bedenken dat je nog een jaar met de boer moet doen
  Dus schone nog vaak in de spits
  Dus anti Ajax voetbal
  Balletje breed
  Balletje terug
  Geen diepgang

  1. Moosie

   jij kan ook echt alleen maar zeiken.Die kakkerlakken spelen een hele wedstrijd met 10 man op eigen helft we missen 2 spitsen en kwa positiespel was het best aardig.maar ons boskabouterje moet weer zeiken.We hebben 3 punten en donderdag wacht gewoon een lastige klus.als jij je zo stoort kijk je toch lekker niet reageer je toch lekker niet en ga je lekker naar AFC kijken kun je met v gelder lekker een sigaar in je reet stoppen en daar intersant gaan lopen doen misselijke slamac dat je bent.

   1. paullus

    Nou moosie je ziet toch zelf ook dat het afbraak voetbal is
    Je speelt tegen de nummer 13
    En je laat dit spel zien je zet schone weer in de spits wat gedoemd is te mislukken
    Zolang deze trainer blijft word het echt niet beter

    1. Moosie

     Die kakkerlakken speelde afbraakvoetbal en deze trainer gaat nog veel prijzen pakken met Ajax.Jij loopt af te geven op deze trainer en eigenlijk denk ik dat jij helemaal geen Ajaxsupporter bent.Je kunt gewoon tegen een seizoen als dit aanlopen.Moet je accepteren en achter je club blijven staan.Maar jij loopt al maanden te janken dat De Boer moet oprotten dus dan zeg ik rot lekker zelf op dan.Vandaag zag ik veel verbetering in het positiespel en als je tegen 11 verdedigers speelt kan het lang duren voor je scoort maar er werd gescoord Ajax speelde om te winnen en dan moet je gewoon je bijchomene smoel eens een keer houden.Steun je focking club nou gewoon eens soepkip dat je bent.

     1. paullus

      Ik denk zo maar dat ik langer Ajax supporter ben dan jou
      Kan me niet herinneren dat ik jou in 1965 al in de meer zag
      Maar dat er buiten
      Ik zeg wat ik zie het voetbal word met het seizoen
      En als 1 van je sterkhouders word verkocht is het aan de trainer om een goede vervanging er voor te zoeken en niet gaan lopen brullen wij redden het makkelijk met deze groep
      En dan nu gaan roepen we hebben ervaring nodig
      En dan ga jij nog roepen we hebben geen spits
      Wat dacht je van de beste man die de laatste 20 minuten in viel
      Maar de jongen past vast niet in het straatje van de boer

     2. creutz1977

      kerel doe iedereen een plezier en word supporter van pisvee ofzo… bahhh zure vent

     3. creutz1977

      helemaal met je eens hoor… hoor die paullus wel vaker klagen… echt een zure vent… inplaats van je club te steunen ook in mindere tijden.. loopt hij alleen maar iedereen af te kraken… mooi weer supporter is hij!!!

 22. sabrina

  Ok maar een positieve draai. We hebben wel 3 pnt :). Het hoe en wat maakt nu niet uit… Als 010 maar niet dichterbij komt.

 23. Hazez

  Heerlijk 3 punten !!!! Fijn toch dat je nu de slechte en lelijke wedstrijden wint op naar donderdag !!!!!

 24. Moosie

  Dit is een reactie op Paullus kan er niet meer onder reageren dus we doen het effe zo.
  Ten eerste heet jij romer van je achternaam want je bent echt een zuur mannetje.En verder ik ging vanaf mijn 5de levensjaar naar De Meer toen kreeg ik mijn eerste donateurskaart van mijn grootouders.En ik kan mij niet voorstellen gezien je gezeik dat jij al die magere jaren in de Meer zat.Maar als jij je supporter noemt en dan zou je dus ook verstand van het spelletje moeten hebben begrijp ik je gezeik nog steeds niet.Het technisch hart beslist samen en daar zit de boer al heeft hij inspraak niet eens meer in.En dat zou je dus als supporter moeten weten.Verder het spelletje is veranderd onder jack Reynolds speelde Ajax met 7 spitsen onder jol was het alle ballen naar voren en onder koeman op de counter.Dat jij blijkbaar het spel van v Gaal aanhaalt tenminste ik heb dat vermoeden,Is ook gelul.Als je speelt zoals in de jaren 90 ben je ook achterhaald dat werkt tegenwoordig niet meer.En als het dus niet lukt zoals dit seizoen kun je wel iedereen weg willen sturen maar je kunt ook werken en nog eens werken zodat het volgend jaar beter gaat.We staan voor het eerst sinds jaren in de 8ste finale in Europa en we staan 2de in de competitie we spelen niet op de counter.En dan loop jij al maanden te zeiken dat de boer weg moet.Ga lekker met de rest van de v Gaal lovers naar Manchester kijken dan en verdiep je eerst in de structuur van onze club voordat je wat begint te roepen als een kip zonder kop.Het was maar 1 keer om te janken en dat was de afscheidswedstrijd van Johan tegen Bayern Munchen 0=8 toen liep ik huilend het Olympisch uit voor de rest moet je niet zeiken.

  1. Velibor

   Oké zit een heleboel in wat je zegt maar vind wel dat Zivkovic vaker moet worden gebracht want das zijn plek gewoon waar schöne nu speelt ,vind ik ook des Ajax trouwens om gewoon de nr 2 op te stellenals de nr 1 niet meedoet!

   1. Moosie

    Ik denk dat De Boer,Bergkamp en Spijkerman een goede reden hebben om Zivi niet te snel te willen brengen.dus doen ze het op de manier zoals het nu wordt gedaan.En gezien de staat van dienst van deze helden heb ik er alle vertrouwen in dat ze het beste met zowel Zivi als Ajax voor hebben.En trouwens sigi is nummer twee en die brengt ook niet genoeg.De Boer is op dit moment gewoon bezig die 2de plaats veilig te stellen en ik heb die kakkerlakken niet 1 uitgespeelde kans zien hebben.Het is punten sprokkelen tot het einde van het seizoen en proberen te pieken in Europa .Als het meezit staan we straks gewoon in de finale van de EL en dat zou toch prachtig zijn.En voorronde CL is ook belangrijk zeker als we ons dan plaatsen en dat kut pisvee de pot van de media moet delen met ons.Dat zijn dingen om naar uit te kijken toch?

 25. Robin

  Chemie is al een tijd weg, geld wordt er niet uitgegeven dus ik hoop dat het tijdperk F de Boer niet al te lang meer duurt. Andere coach, meer lef, geen vreemde opstellingen meer, plezier terug, aanvallend voetbal!!

  1. Moosie

   En ik hoop dat het tijdperk van gloryhunters op de tribune en zeiksnorren als jou niet te lang meer duurt,sjonge jonge wat een gelul.

 26. pietprecies

  Wat een kutapp nog steeds. Sorry hoor maar alles wat langer is dan 1 zin helpt de app om zeep

 27. pietprecies

  Ajax is helaas niet meer zo dwingend als vroeger, toen konden ze een tegenstander die de bus parkeerde nog kapot spelen maargoed. Het is een keer wat minder en daar moeten we het mee doen. Excelsior is trouwens een heel taaie tegenstander die goed kan ballen maar ook alles helemaal dicht kan spijkeren en op de counter als het moet. PSV en zeker fey hebben hard gezwijnd tegen ze, feyenoord liep namelijk wel in het mes en kwamen 2-0 achter in eigen huis…

 28. Revolucion de terciopelo

  Helemaal gelijk Moosie. Er wordt zoveel geschreeuwd zonder te weten waarover er geschreeuwd wordt. Frank is uiteraard eind verantwoordelijk voor het resultaat maar de opstelling bijvoorbeeld gaat altijd in samenspraak met Hennie en Dennis. Eindbeslissing Frank maar altijd na overleg. Daarnaast wil een groot deel niet beseffen dat Ajax bezig is met anticiperen op de huidige voetbalmarkt. Het moet voor het allergrootste deel van de jongeren gaan komen. En dat zal gebeuren met vallen en opstaan. Ik geef het je te doen om met een lading tieners te moeten werken. Ik zie volgend seizoen met vertrouwen tegemoet.

  1. Moosie

   ja ik ook en daar gaat het uiteindelijk ook gewoon om.De rest kan aan een pijp gaan hangen.

Comments are closed.