Schöne: ‘De Boer heeft zijn nek uitgestoken door me transfervrij naar Ajax te halen’

1130ado-ajax_schone

Lasse Schöne ondertekende maandag een nieuw contract bij Ajax, voor twee seizoenen. Voor de Deen is het belangrijk dat ook Frank de Boer nog minimaal een seizoen in Amsterdam werkzaam blijft. “De knoop had ik daarvoor al doorgehakt. Maar het is wel duidelijk dat het prettig is dat de trainer ook blijft”, aldus Schöne in De Telegraaf.

“Hij heeft zijn nek uitgestoken door me transfervrij naar Ajax te halen. Daar ben ik hem heel erg dankbaar voor. En hoewel iedereen dacht dat ik de ideale twaalfde of dertiende man was, heeft hij altijd gezegd dat de besten spelen.”

Schöne erkent dat er sprake was van concrete interesse van andere clubs. “Daar zaten mooie en financieel interessante clubs uit de grote competities bij. Maar geld is voor mij nooit een drijfveer geweest.” De Deen weet niet of hij over 2,5 jaar alsnog de stap naar het buitenland maakt. “Ik ben vooral blij dat ik na dit seizoen nog twee jaar bij Ajax kan blijven.”

Bron: De Telegraaf

Related posts

11 Comments

  1. Bolle Ron

    Nu kan de Boer zich ook weer normaal gaan gedragen door lasse niet meer in de spits te zetten want daar hoort hij absoluut niet thuis.
    Toppie dat hij blijft.

  2. FdB=Ajax

    Echt fijn dat hij blijft, maar zoals velen hier met mij eens zijn: Zet die man alsjeblieft gewoon op het middenveld neer…

Comments are closed.