Kishna: ‘Dat is ook de reden waarom met mij rustig aan wordt gedaan’

0301psv-ajax_kishna1_0-1

Ricardo Kishna was afgelopen zondag tegen psv belangrijk door de 0-1 te scoren. Desondanks was hij niet helemaal tevreden over zijn eigen optreden. “Ik was vrijwel onzichtbaar, maar heb toch een doelpunt meegepikt. In een lastige wedstrijd. Veel ging over rechts. Ik ben niet één keer in een één-tegen-éénsituatie met rechtsback Santiago Arias geweest.”

Kishna is naar eigen zeggen meer dan ooit bezig met zijn rendement. “Ik wil belangrijk zijn voor het team en constanter worden”, zo vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Dat hij niet altijd een wedstrijd vol maakt, daar kan Kishna mee leven. “Dat heeft ook te maken met mijn geschiedenis. Vergeet niet dat ik er tweeënhalf jaar uit ben geweest. We hadden een serie van vijf wedstrijden in tien dagen. Dat is voor mij te zwaar. Dat is ook de reden waarom met mij rustig aan wordt gedaan.”

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

19 Comments

  1. Jackson

    Belangrijk staat bij mij op nr.3 Belangrijk is dat hij elke week op dezelfde niveau presteerd, Dan ben je pas belangrijk. BTW hij moet zijn zaakwaarnemer aan de kant zetten, anders is hij nier meer met voetbal bezig.

  2. Remco425

    zie je nou, die Kishna is helemaal niet zo gek. Die uitspraken van Raiola moeten hem niet aangerekend worden

Comments are closed.