Frank de Boer: ‘Liverpool en Tottenham zijn wel clubs waar ik mezelf zie werken’

1130ado-ajax_deboer

Vorig jaar was de overstap naar Tottenham zeer dichtbij maar zoiets is nu niet aan de orde. Frank heeft belooft nog minimaal een jaar trainer van Ajax te blijven en hij heeft nog een contract tot medio 2017.

De Boer windt er geen doekjes om want zoals hij in FourFourTwo duidelijk maakt: “Als ze voor mij hadden gekozen, dan had ik het gedaan. Ik geloof dat je risico’s moet nemen en altijd vertrouwen in jezelf moet hebben dat je kan slagen”.

Eventuele aanbiedingen in de toekomst zal Frank goed wegen. Hij zal kijken naar wat de mogelijkheden zijn en vooral luisteren naar zijn gevoel. Hij vervolgt met “Ik zal kijken of het een club is waar ik mezelf goed kan presenteren en waar ik op mijn eigen manier kan werken. In het verleden was er ook interesse van AS Monaco, maar dat was geen club waar ik op dat moment op zat te wachten. Liverpool en Tottenham zijn wel clubs waar ik mezelf zie werken.”

Bron: FourFourTwo

Related posts

11 Comments

  1. Spellingskontrole

    Frank Tottenham? Die hebben de afgelopen 10 jaar even veel trainers ontslagen als dat albert Verlinden door Onno Hoes is gepakt. Jij moet ergens gaan werken waar je net als bij Ajax het vertrouwen krijgt om aan iets moois te gaan bouwen

    1. Remco425

      klopt! Een club als Arsenal zal bij hem passen. Werken ook veel met jeugd en daar krijg je de tijd. Misschien tegen de tijd dat Wenger met pensioen gaat. Alleen zal hij dan waarschijnlijk Bergkamp ook meteen meenemen helaas.

  2. Mooi

    Waarom begint hij daar nu weer over hij heeft net bij getekend zorg voor rust in de club en dat begint bij de trainer

    1. Amoebe

      Hij zal er zelf toch niet over begonnen zijn…er is vast een vraag over gesteld. Dit lijkt mij tenminste.

      Hij zorgt juist voor rust door te zeggen dat hij de komende 1,5 jaar hij bij Ajax blijft.

      We gaan dus sowieso nog een hoop plezier beleven aan hem.

    2. Remco425

      hij heeft niet net bijgetekend. Hij had al een contract tot 2017. Maar omdat contracten niets zeggen heeft hij aangegeven nog in ieder geval tot eind volgend seizoen te blijven

  3. AFCAoostNL

    Eerst maar eens kijken wat er nog te redden valt dit seizoen misschien wel de el 🙂

  4. Robin

    Nooit echte concrete interesse en toch weer dit soort uitspraken… Ga gewoon Frank. Hopelijk wordt het voetbal daarna weer beter en de moeite waard hier.

  5. Joeguh9

    Lijken me na 5,5 seizoen Ajax ook prima clubs om voor 3 a 4 jaar te werken.

Comments are closed.