Van Hanegem: ‘psv is geen team en kan zo in elkaar storten’

0301psv-ajax_cillessen

Willem van Hanegem is er allerminst zeker van dat psv dit seizoen op zijn gemak de landstitel gaat pakken. Van Hanegem is van mening dat psv geen team is en louter bestaat uit individuen en schrijft Ajax nog niet af, zo laat hij weten in zijn wekelijkse column in het AD.

‘Als je de wedstrijd goed hebt bekeken dan had psv minstens een gelijkspel verdiend maar aan de andere kant vind ik het ook niet erg dat het uiteindelijk 1-3 is geworden. Het elftal bestaat louter uit eenheidsworsten die alleen maar uit zijn op eigen succes. Als ze een beetje meer oog voor elkaar hadden gehad win je die wedstrijd met gemak. Met dit soort spelers kan je elftal zo in elkaar storten want laten we eerlijk wezen, de manier waarop psv zich liet uitschakelen in de Europa League tegen Zenit is puur omdat het geen ploeg is. Sommige jongens werken keihard en ergeren zich aan de individuen. Het kan niet anders dat dat wrijving gaat geven. Ik wil het allemaal nog wel eens zien, Ajax ruikt nu zijn kans weer’.

Bron: AD

Related posts

21 Comments

  1. f-side64

    en dat voor 1 seniele 70 jarige ex kakkerlak zulke wijze woorden hij houd zich zeker goed aan zijn medicijnen regiment

      1. f-side64

        laat hem zich bezig houden met dat flut clubje waar hij zo idolaat van is en waar staat fvr is het soms Feyenoord 4 ever

  2. Jari86

    Van Hanegem heeft gewoon gelijk. Ajax is ondanks de overwinning goed weggekomen. Off-topic; die Viergever is me een partij slecht, volgen seizoen vervangen die jongen.

    1. f-side64

      zeg ik jari go Ahead wil geen nacompititie spelen en fc Twente heeft nu eens wat goed te maken voor zijn fans en die kakkerlakken wil in elk geval boven die Alkmaarder zombies eindigen.

      1. SchweizerAjaxfan

        v Hanegem vergeet te melden dat Psv het hele seizoen al strontveel??(goed Nederlands??) mazzel heeft. Cambuur uit, willem2 thuis en Nac uit, zomaar even als voorbeeld. Maar stel idd dat ze nog 2 wedstrijdjes verliezen (Az & Twente) Ajax wint dan is het opeens nog 5 punten, en dan wil ik het nog weleens zien of ze nog zo ‘rustig’ zijn in Eindhoven. Ajax heeft die ervaring van de laatste speeldag, psv niet.

          1. SchweizerAjaxfan

            klopt heb ik fout geschreven. maar sowieso nog wel; GAE, Excelsior, Twente, Feyenoord als uit wedstrijden

          1. SchweizerAjaxfan

            haha, volgens mij ook al 4jr 😉 wat ik bedoel is dat ik het nog wel eens wil zien wie er kampioen word, als het op de laatste speeldag aankomt… Ik kan mij nog iets herinneren van Az, op de laatste speeldag tegen Excelsior..

  3. f-side64

    Maher had gisteren rood moeten krijgen voor die onnodige trap en zonder hulp van de scheidsrechter is pisvee maar 1 onsportief elftal

    1. f-side64

      Nee hoor ns gisteren hebben de laatste tegenstanders van pusvee gezien dat ze niet ongenaakbaar zijn en die clubs spelen ook nog ergens voor lijfsbehoud Europees of goedmaken tegen over de fans ik noem go Ahead 010 Zuid en fc Twente

    2. VAK410THEBEST

      Ajax wordt gewoon kampioen. PSV verliest van feyenoord twente pec heerenveen groningen gae. En ajax wint uiteraard alles;)

      Nee maar niets is onmogelijk, het zijn wel allemaal lastige wedstrijden voor PSV. Maar ik weet niet of ze er vier verliezen, en dan moet ajax ook nog alles winnen.

  4. ferike

    Van Hanegem heeft zelden gelijk. Ziet alles door een Feyenoord bril. Ik zou het niet erg vinden, als hij eens één keertje gelijk kreeg. Je raadt het al: dit keer.

    1. f-side64

      Ik geloof hem voor deze 1 keer ook een seniele kakkerlak heeft zijn heldere momenten.

  5. Young carpo 020

    Weet niet wat sommige zeggen de een van de enigste speler wie echt goed speelt en n goeie teamspeler is is t viergever wel ook al heeft hij n klein geslachtsdeel

Comments are closed.