There are no ads, please add some


Overmars content met besluit De Boer: ‘DNA van Frank is Ajax’

0225training-warschau_vdhoorn

Marc Overmars heeft verheugd gereageerd op het besluit van Frank de Boer die Ajax komende zomer niet gaat verlaten. De Boer liet vrijdag weten dat hij ook komend seizoen trainer van Ajax is, ook als er in de zomerstop een mooie club uit Engeland op de deur klopt.

‘Het is belangrijk dat Frank bij Ajax blijft en de continuïteit hiermee gewaarborgd is. Wij weten wat we in huis hebben met Frank en het is iemand die de club het beste kent. Hij heeft veel successen behaald en zijn dik tevreden met hem, het DNA van Frank is Ajax. Dat het dit seizoen iets minder gaat is jammer en voelt wel als een teleurstelling. Bij Ajax willen wij kampioen worden en nadrukkelijk aanwezig zijn in Europa. Laten we hopen dat dat volgend seizoen gaat gebeuren, maar daar hebben wij veel vertrouwen in’.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

28 reacties

 1. War

  Dit houd dus in dat Frank zijn wensen voor volgend seizoen worden ingewilligd en er dus versterkingen komen, goeie zaak !

  1. Iceman

   Oké goeie zaak en nu wat versterkingen voor het komend seizoen en we gaan weer prijzen pakken dus kom op Marc laat jou Ajax DNA eens werken

  2. Kursi tip-up

   Waar staat dat? Frank zal niet willen kopen om het kopen. Als er niemand is of wil blijft het gewoon bij het oude. Daarnaast weet Frank ook dat er geen top salarissen worden betaald of hoge transfergelden worden uitgegeven.

  1. AFCAoostNL

   Hij is goed maar geen uitblinker. En omdat schone helaas ook niet altijd constant genoeg…

  1. Rickie

   Miljoenen sparen juist voor het salaris plafon om hoog schieten en dan nouri en vd beek en zivkovic een salaris geven van heb ik jou daar en dan als een grote club komt voor die spelers 80 a 100 Mill vragen en dan opnieuw super talenten mega contract aanbieden en dan na 20 spelers verkocht zijn wij ajax Amsterdam even groot als Barcelona real Madrid Manchester unid , Manchester city ,Chelsea ,Ac Milan etc

   1. Ronald96

    Milan is ook niet meer wat het ooit was. Verder staan de bovengenoemde clubs totaan de neus in de schulden

 2. Rickie

  Volgens mij is de laatste aankoop niet zo goed die prutser van heereveen …. Alleen maar nieuwe mensen die voor de ontwikkeling staan van ajax .

   1. ajacied078

    idd die jongen kan echt wel voetballen. alleen is het verwachtingspatroon bij ajax elke week veel hoger dan bij herenveen of dergelijke

 3. Rickie

  F-side 64 kom op ajax is de beste en blijft de beste zondag winnen en psv gaat alleen nog maar verder zakken en we worden alsnog kampioen dan staan we gewoon weer in Amsterdam voor de huldiging ….

 4. Geroldkohlen

  marc moet gewoon 2 a 3 ervaren krachten halen, dat is het enige wat nodig is in dit team. met 2 a 3 ervaren spelers kunnen de jonkies vrijer voetballen en valt er een last van hun schouders en kunnen zij zich bezig houden met hun eigen ontwikkeling.

 5. ferike

  Zoveel mensen met zoveel meningen. We hebben allen maar één doel: dat is dat we onze club prachtig voetbal zien spelen, successen volgen dan vanzelf. Bedenk wel dat we met échte mensen te maken hebben, en niet met een stelletje robots. Falen màg dan ook: als je er maar van leert. 🙂

Reageren is niet mogelijk.