Bazoer wil zondag gewoon zijn ding doen

0215ajax-twente_bazoer1

Zondag staat de topper psv – Ajax op het programma en die wedstrijd heeft voor Riechedly Bazoer natuurlijk een speciale betekenis. Bazoer begon zijn loopbaan bij de ploeg uit eindhoven en besloot drie jaar geleden de overstap te maken naar Ajax. 

‘Natuurlijk is het leuk om daar terug te keren en ik zal weer veel bekenden zien. Ik heb geen idee hoe de supporters reageren maar dat maakt mij niks uit. Het is een mooie wedstrijd en ook voor mij weer een nieuwe test. Ik voel mij prima bij Ajax en wen steeds meer aan het niveau. Ik ga zondag gewoon mijn ding doen en opnieuw laten zien welke kwaliteiten ik in huis heb’, aldus Bazoer tegenover De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Related posts

12 Comments

      1. jacq64

        Maar je begrijpt Jackson neem ik aan. On topic: Bazoer absoluut één van de grootste talenten van de afgelopen jaren. Hopelijk laat hij zich niet gek maken en gaat hij lekker door met nóg beter worden.

  1. Brigetelli

    Goede keuze basur Ajax is altijd beter geweest als PSV
    Ajax is Ajax in heel de wereld kent men Ajax ik woon ook in het buitenland
    Ajax is nog altijd respect.

  2. wikr

    Ik verwacht dat hij helse fluitconcerten gaat krijgen. Ik kom zelf uit de omgeving Ehv en de aversie tegen Ons Aller Ajax is erg groot. Bazoer, ik weet een goede manier waarmee je ze stil kan krijgen…. Laat je voetjes maar het werk doen.

Comments are closed.