Zaterdag beslissing over beschikbaarheid Klaassen tegen psv

1206ajax-willem2_klaassen2

Zaterdag zal er een beslissing worden genomen over het al dan niet meespelen van Davy Klaassen, zodag tegen psv, zo liet Frank de Boer vrijdag tijdens de persconferentie weten. “Er valt nu nog niets te zeggen. Het ging vandaag vrij redelijk. Pas zaterdag gaan we kijken en nemen we een beslissing. De kans is groot dat hij er zondag bij is, maar de tweede dag is meestal doorslaggevend. We gaan dus morgen kijken hoe het gaat met hem”, aldus De Boer.

Related posts

10 Comments

 1. De Ajacied

  Hoop dat Davey er bij kan zijn, want we willen graag zien dat Ajax wint van P$V
  Hopelijk maakt Bazoer de winnende, dat zou toch echt super zijn

 2. Mooi

  Niet doen als het niet gaat het is nu half om half en weer wisselen kijk naar Ficher jaar buiten spel dat moeten we niet met Klaassen hebben wees zuinig met hem

  1. Velibor

   Hij is al wel belangrijk hoor maar als die Fisher toen,ooit,vroeger,hoe lang duurt dat toch nog met dat jong in godsnaam?

 3. Geroldkohlen

  pijnstillers in nemen en gewoon spelen, en er op vliegen tegen die
  gloeilampen! wzawzdb!

 4. viktorfischerfan

  Gelukkig genoeg middenvelders om hem te vervangen, sinkgraven/andersen, riedewald als het moet

  1. Geroldkohlen

   die zijn misschien voetballend niet minder, maar davy is een van de weinige die karakter heeft. dit zijn wedstrijden waar je niet alleen moet laten zien dat je kan voetballen maar strijd en vechten voor de winst is nu ook belangrijk, en dat is voor deze wedstrijd enorm belangrijk, davy is essentieel voor deze wedstrijd tegen pisvee.

Comments are closed.