‘Napoli op tribune voor Van Rhijn’

vanrhijn

Ondanks dat er geen toeschouwers aanwezig mochten zijn bij Legia – Ajax, gaan de geruchten dat scouts van Napoli afgelopen donderdagavond in Warschau op de tribune hebben gezeten voor Ricardo van Rhijn. De Italiaanse club neemt komende zomer afscheid van twee rechtervleugelverdedigers en zijn in hun zoektocht uitgekomen bij Van Rhijn. Mocht Napoli besluiten om Van Rhijn te willen aantrekken dan zal het diep in de buidel moeten tasten. De verdediger verlengde onlangs zijn contract bij Ajax nog tot medio 2018.

Bron: Goal.com

Related posts

12 Comments

  1. jacq64

    Ze hebben wel wat om over na te denken wat gisteravond betreft met bijna een viergevertje maar toch nog voor de lijn gered 😉

  2. jacq64

    Persoonlijk vind het overigens een van onze minste spelers, in die zin dat hij te vaak de vaart uit het spel haalt. In het spel wat we graag zouden willen spelen zie ik geen plaats voor hem, hoe sympathiek ik hem ook vind. Hij wordt bij ons niet meer beter.

    1. Geroldkohlen

      welke verdediger is beter dan op dit moment? hij is zeker niet de minste die we hebben!

      1. jacq64

        Moisander, Veltman, Viergever, vd Hoorn zijn alle 4 betere verdedigers. Boilesen geeft meer drive naar voren al is hij, toegegeven, ver teruggezakt. En Tete deed het tegen Twente heel goed, afgezien van de 0-1, maar je ziet dat Tete naar voren wil voetballen. Bij van Rhijn gaat 80% breed of achteruit.

  3. ajacied078

    mooie club voor hem. maar we zitten niet echt dik in de verdedigers ofzo. en al helemaal niet van het niveau wat we zouden moeten nastreven.

  4. Mooi

    Dat is nu een speler als hij in de toekomst toch weg gaat laat maar gaan voor goed geld is geen top speler

  5. Erdos

    Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Viergever, Van Aken, Bazoer, Sinkgraven, Klaassen, Fischer, Zivkovic, Kishna……

  6. Escorpion

    Maakt elke wedstrijd wel een paar fouten. Als Napoli de hoofdprijs wil betalen, gelijk doen

Comments are closed.