There are no ads, please add some


De Boer ook komend seizoen hoofdtrainer van Ajax

1121deboer

Frank de Boer heeft vandaag tijdens zijn perspraatje duidelijkheid gegeven over zijn toekomst. De coach heeft laten weten dat hij ook volgend seizoen als trainer voor de eerste selectie zal staan. De Boer had al eerder aangegeven dat hij zeer snel met duidelijkheid zal komen en dat heeft hij vandaag dus gedaan. De Boer heeft nog een contract tot 1 juli 2017 bij Ajax.

‘Ik zie nog volop perspectief bij Ajax en heb nog steeds het gevoel dat ik hier niet klaar ben. Veel talenten hebben zich langer aan Ajax verbonden en de uitdaging om hen beter te maken ga ik graag aan’. Vorig seizoen werd De Boer nog in verband gebracht met grote Engelse clubs. ‘Op dit moment speelt er niets. Vorig jaar was dat anders’, aldus De Boer. Als zich de komende maanden alsnog een club bij Ajax meldt zal de coach daar niet op ingaan. De Boer heeft vervolgens zijn selectie op hilarische wijze ook op de hoogte gebracht. ‘Deze rotkop staat volgend jaar ook weer voor de groep’.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

52 reacties

   1. Kursi tip-up

    Jeroen68 en Paullus waarom kwellen jullie jezelf zo. Kies een andere club. Eerst is Ajax jaren geen kampioen en als ze dat dan 4x achter elkaar worden vinden jullie het voetbal niet om aan te zien. Kortom jullie zijn al minstens 10 jaar niet blij. Komt dus neer op sm bij jezelf. Moet je niet doen. Wegwezen dus is mijn advies aan jullie en enkele anderen.

 1. ferike

  Frank goed van je dat je de spelers nog beter gaat maken. Er is talent genoeg. Hopelijk gaan we ook Europees succes behalen. Overwinteren in de CL lijkt toch haalbaar, denk ik dan….

 2. steddie eddie

  respect maar nou gaan ze het b hopelijk anders aanpakken anders was hij niet gebleven

 3. vanzanten

  Mijn weekeinde kan niet meer stuk! Zelfs niet als Pisvee zondag wint (wat ik natuurlijk niet hoop!). Frank is een baas!

 4. f-side64

  Mooi nieuws nu nog wat ervaring erbij op desbetreffende posities en ajax word lachend en met zeer overtuigend voetbal weer kampioen.

 5. robskuuh

  De jong en emanuelson terug halen.. Huntelaar voor de spits dan word het een mooi seizoen

 6. coenie

  Elke trainer heeft zo zijn voor én tegenstanders! Ik ben duidelijk voorstander van De Boer. Tuurlijk mag het spel wat sprankelender, maar als trainer ben je afhankelijk wat de spelers met jouw tactiek doen. Deze jonge ploeg kan alleen maar beter worden, krijgen mede door de Europa League méér ervaring en met hier en daar een ervaren versterking denk ik dat het succes zal volgen !

 7. Bertus02

  Blij dat ie blijft, hij hoort toch gewoon bij Ajax en laat ze maar lullen. Volgend jaar gewoon weer kampioen.

 8. Charka53

  Ik begrijp paullus wel het is ook niet mijn spelletje wat ze spelen maar ik denk wel als het gaat lopen staat Ajax weer waar het hoort op nr 1

 9. MakeOne

  Als het team lekker draait vind ik het juist heel mooi om te zien…kort op de de bal bij val verlies en mooi positiespel! En met het talent war er aan komt zie ik het wel goed komen…want ja… WZAWZDB
  Maar dat is logisch natuurlijk.

Reageren is niet mogelijk.