There are no ads, please add some


Maduro: ‘Kan deze competitie niet meer serieus nemen, ik wil voetballen’

Maduro1502

Hedwiges Maduro speelt momenteel bij PAOK Saloniki en staat door een armblessure tijdelijk aan de kant, maar Maduro is niet de enigste die buitenspel staat in Griekenland. De Griekse competitie is voor de derde keer dit seizoen stilgelegd, ditmaal door supportersrellen.

‘Dit zijn gekken hier en zo langzamerhand is het een maatschappelijk probleem’. De derby tussen Olympiakos Piraeus en Panathinaikos was de druppel die de emmer deed overlopen. Er werd met vuurwerk gegooid naar de spelers en beide voorzitters wilden met elkaar op de vuist. ‘Stel je voor dat Marc Overmars van Ajax en Marcel Brands van psv met elkaar gaan vechten. Dat is toch niet normaal. Ik denk dan ook serieus na over een vertrek want deze competitie neem ik niet meer serieus. Ik wil voetballen’.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

16 reacties

 1. viktorfischerfan

  We kunnen hedwiges wel gebruiken als de jong niet kom, van harte welkom die jongen

 2. Geroldkohlen

  als nigel niet haalbaar is na serieuze pogingen om hem te halen, dan zou ik maduro zeker overwegen.

   1. Mooi

    Maar dat gaat bij hem niet meer lukken hij is te lang weg geweest in andere cultuur goed leven en te veel geblesseerd wordt een probleem

 3. Erdos

  Voorgenomen adviessen worden geapprecieerd in voordelig, interessante navolgingen. Gefaciliteerd en ontoereikend; en in perfectioneerde leggen commandanten, de sleutels toegewezen. Meervoud in verwezenlijken worden in maten gevarieerd. Troepen zijn in bekwaamheid gestationeerd, om regelgevingen te accepteren. ‘Democratie is de ‘norm’ om zelfstandig en geoorloofd op zoek te gaan’ prestatief gezien pakken de puzzelstukken, relatief goed uit. “Advice And Trust Are Nearly The Same” competitief in waarschuwingen geëvenaard.

 4. jojocoolio

  Dat hij dat überhaupt ooit gedaan heeft…. Griekenland serieus Pfff laat me niet lachen

Reageren is niet mogelijk.