Dijks speelde tegen Ajax met pijnstillers

0223dijks

Mitchell Dijks had er zondag alles voor over om de wedstrijd tegen Ajax te spelen. De oud-Ajacied liep vorige week een knieblessure op en vreesde het duel tegen zijn oude werkgever te moeten missen. Pijnstillers en wat rollen tape zorgden ervoor dat Dijks wel aanwezig was.

‘Het was mooi om tegen Ajax te kunnen spelen want er was wel twijfel over mijn blessure. De dokter zei dat ik niks kapot kon maken als ik met pijnstillers zou spelen want het gaat om een botkneuzing. Ik denk dat we een behoorlijke pot voetbal hebben gespeeld waarin ik het gevoel had dat we drie punten konden pakken’. Op de vraag of hij niet liever bij de tegenstander had gespeeld zei Dijks, ‘Moeilijke vraag en natuurlijk ben ik daar opgegroeid. Hier in Tilburg krijg ik echter ook veel waardering en ben ik gegroeid als speler, dat is mij ook veel waard’.

Bron: NOS

Related posts

10 Comments

  1. fafieanie

    dat gebeurd zo vaak spelers in ontwikkeling worden uitgeleend, daar krijgen ze toch vaak een klap van ze zijn toch niet goed bevonden echter een enkele speler kwam terug.Dijks zou een goede laatste man zijn lengte kracht en een ajax verleden en ook nog goed in leeftijd.

  2. fjonkman

    Mitchell heeft een dijk van een wedstrijd gespeeld. Zijn wedstrijdmentaliteit was geweldig. Als onze jongens elke wedstrijd een dergelijke wilskracht op de mat konden leggen, hadden we nu geen 14 punten achtergestaan. Maar goed, dit seizoen is een leermoment die op de lange termijn wel eens heel gunstig kan blijken te zijn…

  3. Veltman

    Het woord ‘wanbeleid’ heb ik nog nooit gebruikt op dit forum, maar als je kijkt naar de selectie van Ajax dit seizoen… Viergever is een laatste man, en Boilesen is 80% van de tijd geblesseerd (en dat weten ze al jaren)
    Het is toch belachelijk dat je dan maar één halve linksback in je selectie hebt?

  4. Velibor

    Wat nou leermoment,een heel seizoen ? Wat een gelul het is Ajax en geen Achilles ,wou dat ik met men bedrijf een jaar lang shit kon bouwen en tegen de leveranciers kon zeggen: ja zeggen het zit ff niet mee maar dit is een leermoment voor ons allen dus ik betaal misschien als het beter gaat volgend jaar wel! Er staan miljoenen op de bank dus geen gelul vd zomer gewoon wat fatsoenlijks bij kopen en niet zo’n gebakje als die Zimmling want goedkoop is duurkoop zeker in profvoetbal ! Wzawzdb dus ook de aankopen graag,Sinkgraven is al een heel goed begin. Zo dat is er uit haha en toch blijf ik altijd voor men cluppie!

Comments are closed.