Bazoer: ‘De vergelijking met Rijkaard, dat is als jonge jongen mooi om te lezen’

0219ajaxlegia5bazoer

Riechedly Bazoer is pas 18 jaar maar de middenvelder lijkt nu al definitief doorgebroken bij Ajax. In de Klassieker tegen feyenoord mocht hij in de basis starten en daarna maakte hij indruk, met name tegen FC Twente en donderdagavond tegen Legia Warschau. De jongeling krijgt complimenten en daar is hij erg blij mee. “Het is mooi dat ik het kan laten zien”, ajdus Bazoer op de officiële website van Ajax. “Ik heb wat dingen gelezen op internet, zoals een vergelijking met Frank Rijkaard. Dat is als jonge jongen mooi om te lezen.”

Frank de Boer geeft hem vertrouwen en dat vindt de jonge middenvelder mooi. “Ik wil het op het veld laten zien, ik wil belangrijk zijn en ik hoop dat ik dan de volgende wedstrijd weer in de basis mag beginnen”, zo steekt Bazoer zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

 1. AFCA my World

  Hij heeft er even op moeten wachten, maar hierom is hij naar Ajax gekomen, krijgt nu zijn kansen en pakt ze meteen, ontzettend goed bezig !

  1. Remco425

   Heb jij Rijkaard wel zien spelen toen hij 18 was of vergelijk je Bazoer met toen Rijkaard absolute top was? Geen appels met peren vergelijken

 2. josgoudvink

  Bazoer wordt in mijn ogen en hele grote voetballer met een gouden toekomst. Als hij zich goed blijft ontwikkelen en goed naar zijn lichaam luistert dan kan hij een hele grote worden. Misschien wel zo goed of nog beter dan Frank Rijkaard. Hij moet in ieder geval niet te gauw op aanbiedingen van grote clubs ingaan. Laat hij eerst nog maar een jaar of 3 bij AJAX blijven dan komt het wel goed met hem.

 3. Jackson

  Bazoer wordt één van de beste voetballer van Nederland en dat kan je nu al zien. Ze moeten hem niet teveel vergelijken met Rijkaard, want Bazoer is Bazoer en niet Rijkaard.

 4. gianni_ajax

  Of het nou een correcte vergelijking was of niet, het was als een compliment bedoelt en zo’n compliment heeft hij zeker verdient!

Comments are closed.