Maduro: ‘Supporters stelden mijn bezoek erg op prijs’

0216maduro

Hedwiges Maduro was zondag aanwezig bij Ajax – FC Twente en bracht vooraf een bezoek aan het supportershome om enkele van zijn gedragen wedstrijdshirts te overhandigen aan de crew van het home. Dat werd erg op prijs gesteld, zo liet Maduro weten.

‘Nadat ik het bericht las over het supportershome wilde ik maar een ding en dat was mijn shirts overhandigen aan de supporters van mijn club. Ik heb daarvoor de redactie van AjaxFanzone ingeschakeld en dat verliep uitstekend. Ik was nu in de gelegenheid om te komen door mijn armblessure en heb er echt van genoten, de supporters stelden het zeer op prijs. Mijn Ajax-shirt waarin ik voor het eerst scoorde tegen NEC heb ik ingelijst en heb een Valencia en PAOK shirt overhandigd’.

Tijdens het gesprek kwam ook de vraag voorbij hoe Maduro het zou vinden om eventueel terug te keren naar Ajax. ‘Natuurlijk denk ik daar wel aan want Ajax is mijn club. Het is echter niet aan mij en die bal ligt bij Ajax. Ik speel momenteel bij PAOK Saloniki en mijn contract loopt volgend jaar zomer af. Het is een hectische competitie waarin ik nu speel. De vuurwerktaferelen zoals vorig jaar hier bij de bekerfinale is daar heel normaal. Dan leggen ze de wedstrijd een half uur stil en gaan daarna vrolijk verder’. Over de brand liet Maduro ook nog even zijn licht schijnen. ‘Verschrikkelijk, een gebouw kun je vervangen maar de inhoud niet. Zoals ik gehoord heb zijn er veel waardevolle spullen verloren gegaan die je niet meer kunt vervangen. Ik hoop dat er snel weer een mooi supportershome komt en daar draag ik graag aan bij. Het voelde vandaag weer even als thuiskomen’.

Maduro1502

Related posts

4 Comments

  1. Hika77

    Topactie maar in tegenstelling tot hammer hoeft die van mij niet terug.
    Is in mijn ogen niet de killer op het middenveld die we nodig hebben.
    Doe mij dan maar de ondergewaardeerde Anita als ik het voor het kiezen had..

Comments are closed.