Kishna: ‘Ik focus mij op het voetbal en dat betaalt zich uit’

0215ajax-twente_kishna_elghazi

Ricardo Kishna was zondagmiddag weer belangrijk voor Ajax met zijn twee doelpunten in de wedstrijd tegen FC Twente. De vleugelaanvaller heeft nog een contract tot medio 2016 met tevens een optie om het met één jaar te verlengen. De vraag blijft echter of Kishna nog lang bij Ajax speelt, als wij zijn zaakwaarnemer Mino Raiola mogen geloven.

De belangenbehartiger van Kishna doet de laatste tijd vreemde uitspraken over zijn client. Zo zou Kishna beter kunnen vertrekken omdat de verhouding tussen hem en trainer Frank de Boer scheef ligt. ‘Ik heb geen problemen met de trainer en wil gewoon altijd spelen. Als dat niet het geval is krijg je soms irritaties maar die zijn na een goed gesprek de wereld uit. Ik focus mij op het voetbal en dat betaalt zich uit en zolang Ajax niks laat horen hoef ik er ook niet over na te denken’.

Bron: AD

Related posts

19 Comments

  1. Kingerwin

    Tijd voor 2 statements: 1. Kishna kap met die Raola 2. Ajax geef die jongen daarna een nieuw topcontract.

    1. AFCA my World

      Iedereen zou moeten stoppen met die Raiola,beter voor het gehele voetbal,maar een topcontract voor Kishna vind ik erg overdreven,hij speelde gisteren heel aardig en scoorde 2x maar hij heeft zich verder nog niet echt bewezen, dus een verlenging met 2 jaar ofzo prima,maar een topcontract is veeeeel te vroeg!

      1. rickert

        en dan wil die pizzabakker ook nog eens bij de fifa… kom je helemaal niet meer van hem af!

      2. Anti sigi

        Nou ik weet niet maar als je een beetje uit je ogen kan kijken zie je toch wel in dat kishna een groot talent gaat worden

        1. Sktadane krzesto 53

          Mag toch hopen dat hij al groot talent is. Als we er ook nog op moeten wachten dat hij dat eerst gaat worden, dan gaat het niks worden. Kishna moet gewoon leren dat hij elke wedstrijd moet presteren en niet telkens op Een paar wedstrijden op Zijn lauweren kan rusten na een leuk half uurtje.

  2. Sktadane krzesto 53

    Hij zal zelf moeten willen, elke wedstrijd weer. Fisher neemt anders heel snel zijn plek in.

  3. a124

    ik had naar PSG – Caen 2-2 gekeken
    en vind Caen spelers Bazile en Privat
    erg goede aanvallers !

  4. Velibor

    Als die gasten net zo voetbalden als dat ze kunnen lullen dan zitten ze allemaal bij Real Madrid of Barca ,tjongejonge.

  5. Mooi

    Hij moet gewoon doen wat van hem wordt verwacht en waar hij goed in is hij komt net pas kijken wat wil hij eisen ?

  6. Sktadane krzesto 53

    Karachi port trust – balouc fc quettxa was me toch een wedstrijd, echt ongelooflijk. Die spits van Karachi is echt wat voor Ajax. Abdul Rehman is het, echt een tovenaar.

  7. Geroldkohlen

    als kishna zich echt op voetbal focust, dan tekent hij ook bij, in plaats van ( bijvoorbeeld ) raiola achterna te lopen en de bank warm te houden van juventus.

  8. Sktadane krzesto 53

    Net de wedstrijd Kedah tegen Putrajaya gezien. Die spits Nah van Kedah schoot er toch even twee lekker in na een paar heerlijke combinaties. Echt ongelooflijk. Lijkt me de ideale spits voor Ajax, hij is 26 dus ook nog eens ervaren.

Comments are closed.