There are no ads, please add some


Maduro schenkt shirts aan supportershome

hedwiges_maduro

Hedwiges Maduro zal aanstaande zondag aanwezig zijn bij de wedstrijd Ajax – FC Twente en voorafgaand aan deze wedstrijd enkele van zijn gedragen wedstrijdshirts overhandigen aan het supportershome. Maduro nam vrijdag contact op met de redactie van AjaxFanzone.nl met de vraag of wij dit voor hem konden regelen. Natuurlijk hebben wij actie ondernomen en steunen wij Hedwiges aankomende zondag bij de overhandiging van zijn wedstrijdshirts. 

Maduro vertrok in 2007 bij Ajax om vier jaar te gaan spelen bij het Spaanse Valencia. In 2012 verkaste Maduro voor twee jaar naar Sevilla en tegenwoordig speelt de oud-Ajacied bij het Griekse PAOK Saloniki. Wij kunnen alleen maar zeggen Chapeau Hedwiges en Ajacied ben je niet voor even maar voor het hele leven!!

Gerelateerde posts

10 reacties

  1. slm020

    Heb het gevoel dat hij zo hunkerd naar onze clup AFCA AJAX AMSTERDAM !! Die jongen wil zo graag terug dat kan niet anders !!

      1. De flauwe supporter

        Dat klopt hij heeft zijn galatasaray shirt gestuurd maar zijn Ajax shirt lag nog in een verhuisdoos ergens.

Reageren is niet mogelijk.