Opstellingen Go Ahead Eagles – Ajax

opstelling_ajax

Om 14:30 uur begint Ajax aan de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in Deventer. Joël Veltman maakt weer deel uit van de selectie maar begint op de bank. Frank de Boer kiest er tevens opnieuw voor om Arek Milik geen basisplaats te geven waardoor Lasse Schöne opnieuw in de spits zal starten. Verder vervangt Nick Viergever de geschorste Niklas Moisander en is Lucas Andersen ziek achtergebleven in Amsterdam.

Opstelling Go Ahead Eagles: Van der Hart; Nieuwpoort, Vriends, Van der Linden, Schenk; Rijsdijk, Overgoor, Duits; Verhoek, Plet, Türüc.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen; Ricardo van Rhijn, Mike van der Hoorn, Nick Viergever, Nicolai Boilesen; Davy Klaassen, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven; Anwar El Ghazi, Lasse Schöne, Ricardo Kishna

Related posts

76 Comments

    1. -THE BULLDOG-

      Dit is geen antwoord voor jou “de flauwe supporter”.
      Maar ik wil even melden dat ik t gezeik van de meeste hier kits en kits beu ben. Stelletje nepsupporters.
      Ik lees hier…Frank de boer is de weg kwijt.
      Frank de boer snapt er niks van.
      Zet Shøne op de bank.
      Shøne kan er niks van als spits.
      Nou stelletje debielen!!!
      Door deze zet, maakt Ajax een prachtig doelpunt…opgezet door die Shøne met een prachtige actie waarmee hij de tegenstander weg zet.
      Dus hou allemaal je kleppen dicht!!! En wacht eerst is af voordat je wat zegt!!!
      Klippels….

      1. heesch@ajax

        OK bulldog ik heb er goed over nagedacht…. Schandalig Ajax onwaardige gestolen wedstrijd systeem? Ik zie het niet. We hebben 3 ik zeg 3 schoten op doel. Ga jij mij zeggen dat dit werkt? Millik ook weer kapot gemaakt. En nu maar zien of frank wel zijn leiderschap op de groep kan houden.

        1. -THE BULLDOG-

          Ik reageer op t moment van t doelpunt en niet over de gehele wedstrijd. Maar uit die actie kwam een doelpunt en dus is het niet vreemd om Shøne op die positie neer te zetten.
          Nogmaals dit is gedoeld op het moment van het doelpunt en niet op de gehele wedstrijd…daarin laat IEDEREEN steekjes vallen.

          1. -THE BULLDOG-

            En daar komt bij…
            Heb jij t aantal voorzetten geteld van de flanken waaruit Milik zou kunnen scoren! Vast niet. Milik is un prima speler, maar moet voorzetten krijgen.

          2. heesch@ajax

            Ja maar als de tegenstander en in dit geval
            Een zeer matig eagles 300% meer op doel schiet is er iets goed fout. Dat is dus ook een fout in tactiek. En kunnen we is kappen met dat schelden.

          3. -THE BULLDOG-

            Ik weet dat er iets goed fout zit bij Ajax, maar ik wordt wel echt zoooo verschrikkelijk moe van al dat negatieve en afzeiken van spelers hier.
            Lost dat iets op???
            Ik scheld bijna nooit, maar mn druppel liep over. We zijn Ajax supporter in hart en nieren lijkt me. Gedraag je dan ook als ajacied!!
            Al dat gezeik elke dag pffff.
            Dit geldt voor alle negatievelingen!!
            We zitten in un dip en thats it. Je kunt niet altijd alles winnen en goed spelen!

          4. heesch@ajax

            Dit snap ik bulldog daar sluit ik mij bij aan. Ik irriteer mij ook aan de waan van de dag supporters. Maar je hebt support in alle leeftijden en rangen daar op losgaan heeft geen zin. Ik ben in iedergeval benieuwd hoe we in de Europa league gaan presteren. Misschien is deze tactiek Europees een oplossing en wil frank daarop inspelen.

          5. -THE BULLDOG-

            Ik woon 5 km van Eindhoven! Maar zit elke keer in de Arena.
            Maar raad is hoe ik me voel hiero. Al mn kameraden zijn psv-ers. En geloof me die weten me nu wel te vinden!!
            Als ik hier ook nog eens al dat negatieve lees hier van ons cluppie dan voel ik me echt klote.
            Maar excuses van t schelden.
            Hopelijk hebben we succes in de EL indd.

      2. Hazez

        Hee schöne als spits is helemaal niks en als je gekeken hebt heeft het doel punt ook niks met spits te maken !!! Dus ga nou niet iedereen af lopen te zeiken randdebiel dat je rond loopt !!! Is niet leuk he als iemand je zo noemt om een mening ….

        1. -THE BULLDOG-

          Ik kan heel makkelijk tegen vrijheid van meningsuiting. Jij blijkbaar iets minder.
          Ik zeik af wie ik wil. Net als dat jij doet over Shøne en de Boer.
          Ik ben un echte en ik heb mn twijfels bij jou.
          Ik ben ook supporter in mindere tijden.

          1. -THE BULLDOG-

            Klopt…hij is geen spits, maar un valse spits.
            Vergelijkbaar zoals messi, maar met veel minder kwaliteiten. Ook un valse spits staat regelmatig op t middenveld. En volgens mij begon de aanval bij hem waar t doelpunt uit kwam.

          2. -THE BULLDOG-

            Ach ja…we hoeven t ook niet altijd eens te zijn toch?
            We zijn voor t zelfde cluppie en dat bind ons.

  1. Hazez

    Ffb zet gewoon een echt spits erin je moet wel leren van je fouten !!!! Hoop wel dat milik straks nog bij Ajax wilt blijven

  2. Gianni

    Waar is die toch mee bezig de boer moet is meer naar het publiek luisteren en niet zo eigenwijs doen met schone elke keer hou toch is op zonder spits spelen tegen gae dat is niet des Ajax met spits spelen en echte buitenspelers en je moet hier met 0-4 weg gaan wzawzdb

  3. hansjmn

    slechte zaak ! Begrijp er werkelijk niets van speel je eindelijk over de vleugels en laat je een echte spits op de bank en thuis! Volgende keer Cillessen zeker in de spits !!!!!

  4. dathijn26

    Frank is echt de weg kwijt hoor met wederom Schone in de spits. Hij zet wederom Milik voor lul!

  5. Joeel_Ajax

    Inderdaad waarom boilesen weer basis.. Die doet meer fout dan goed. Verder winnen we vandaag gewoon!

  6. hubert

    stelletje negatievelingen ik blijf het zeggen frank de boer hoeft absoluut niet naar jullie te luisteren. als hij dat gedaan had waren we geen vier keer achter elkaar kampioen geworden. laat frank nou eens met rust. ik vind dat hij de beste trainer voor Ajax is dus frank doe je eigen ding en luister niet naar die negatievelingen

    1. PvL020

      Wel met je eens, maar snap ik toch Boilesen niet. Maar FdB werkt iedere dag met die gasten. Ik heb en hou alle vertrouwen in FdB

      1. Ajax nr 1

        Ten kosten van Ajax je gelijk willen halen ja. Hele slechte zaak Frankie. Gewoon vast houden hoor aan de weg die we ingeslagen zijn en vooral lekker eigenwijs blijven om vooral je supporters teleur te stellen. Ik zeg je bent goed bezig.

  7. hubert

    daarbij alles heeft zijn reden ook waarom hij milieu niet opstelde julie weten niet wat er door de week gebeurd

    1. Hazez

      Maar dan hoeft hij ook niet met vleugel spelers te voetballen als je geen spits gebruikt ???

  8. slm020

    ongelooflijk weer schonen in de spits . Ik snap het niet !!! Eerdaags nog een keer in het doel zetten en hij heeft alle posities zo beetje gehad !!!

      1. ArekMilikfan

        jullie kunnen wel blijven zeggen dat schone niet goed is in de spits maar dat ligt niet alleen aan hem als hij geen goede ballen krijgt dan kan hij ook niet goed functioneren. Frank is niet dom Door schone in de spits te zetten. Want schone is wat beweeglijker dan Milik. Die verdedigers zijn niet zo lenig. Dus ik zeg kampioenschap word lastig maar zo lang de schaal nog niet in de lucht gehouden is is alles nog mogelijk

  9. Ronbo

    Frank maak je niet druk, van alle 16 miljoen trainers zal er heus wel 1 zijn die het met je eens is!

  10. pietprecies

    Aan de ene kant snap ik de keuzes van de boer niet maar aan de andere kant is iedereen momenteel dramatisch, hij kan niet even een blik spelers opentrekken die er gelijk staan helaas. Ik voorspel een lastige 1-2 winst voor Ajax waarbij het lang 1-1 blijft

    1. jacq64

      Nou Piet……………

      Afijn, er is keihard gewerkt.
      Allemaal minimaal een 6. Wel slecht vond ik onze grootste talenten Kishna en El Ghazi. Maarja die zorgden voor de 1-0…

  11. kluivert

    Alle respect voor FdB! Het is echter ook zo dat niet iedere fan het verkeerd ziet. Cillissen-van Rijn- vd Hoorn – viergever – riedewald – schöne – Klaassen – Sinkgraven – ghazi – milik – kishna.

  12. In Ajax we trust

    Milik heeft laatste wedstrijden duidelijk gebrek aan inzet en kwaliteit getoond. Dus die mag banken. Boilesen kan beter en dat komt alleen meer terug door te spelen en hij toont wel inzet. Middenveld moet nu gaan groeien voor volgens. seizoen en daar is geen plaats voor schone. Al met al logische opstelling dus.

    1. toonvs

      Die had afgelopen vrijdag helemaal niet mogen spelen. Gewoon bij het eerste houden. En Schone op de bank en geef hem een kam dan kan hij ze haren kammen. Zo genaamd een dragende speler laat helemaal niets zien.

  13. jacq64

    Boilesen speelt beter dan de afgelopen weken. Je bent zo sterk als je zwakste schakel, dus dat is winst. Tweede helft er overheen.

  14. wesajax

    frank de boer pak je koffer al vast maar in ik lacht me nu al dood alles straks geen club je meer hoeft

  15. tscheu

    Nou Milik, ga maar lekker ergens anders heen. Hier word je niet gewaardeerd en zwaar gepiepeld!!

  16. nick-afca95

    Na de eerste 15 minuten in de eerste helft speelden ze best goed. De tweede helft was drama. Ben wel te spreken over bazoer trouwens. En vd hoorn doet het ook niet slecht achterin. Sinkgraven moet gewoon even wennen.

Comments are closed.