Go Ahead – Ajax zonder Moisander

0206ajax-az_rood

Niklas Moisander had tot vandaag 14:00 uur tijd om op het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal in te gaan. Seponeren was volgens de aanklager geen optie omdat de Amsterdamse aanvoerder een duidelijke scoringskans ontnomen had. Niklas gaat niet in beroep en heeft het voorstel om één duel te missen geaccepteerd.

Pol van Boekel was heel stellig met het wegsturen van Moisander en de aanklager deelt zijn mening. Beelden laten echter iets anders zien zoals ook trainer Frank de Boer zegt. “Een belachelijke beslissing. Hier is helemaal niks aan de hand. Het was normaal contact, iets wat altijd in een duel gebeurt. Jóhannsson zou de bal anders ook zeker niet hebben gehaald” weet de aanvoerder te melden.

Bron: AD

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Related posts

28 Comments

  1. 020 king of 010

    Of hij er wel of niet in staat ze gaan verliezen ! Had Frank de boer maar wat slimmer moeten zijn en wat eerder duidelijkheid geven of zijn toekomst , er is totaal geen rust nu en wat hij met de opstellingen doet laat zien dat ze wanhopig zijn ! En dit met 120 miljoen is niet te begrijpen meer !

    1. creutz1977

      kerel.. ” mooi” weer supporter.. vind je jezelf niet een beetje zielig… Jij bent zeker zo’n type dat spelers uitfluit tijdens de wedstrijd… nep supporter… Nee sorry een pannenkoek!!!

      1. Hazez

        Jij bent ook zielig Man met steeds het zelfde riedeltje op te blèren laat ze gal spuwen gek als het geen supporters zouden zijn maken ze zich ook niet zo druk !!!

    2. RonJ64

      Eens..boilesen 2e aanvoerder, meer met zn haar bezig en macho gedrag als voetballen, Riedewald heeeele slechte keus op middenveld

  2. mizzi

    PSV word wel geseponeerd waarbij volgens mij Willems best hard inkomt. Of hij hem nu raakt of niet de intentie is er wel. Moisander geeft een duw ja correct maar dat had met geel afgedaan kunnen worden. De bal was ver buiten bereik van de spits. Dus allemaal lariekoek KNVB heeft al bepaald wie de nieuwe kampioen moet worden. Pisvee.

  3. RonJ64

    Pisnicht van Pisvee wordt wel kwijtgescholden…schijt knvb…pisvee Moet kampioen worden van Zeist das nog maar weer eens bewezen, door van BoekkuhLul te laten fluiten, mag lijen dat ie er in stikt..

    1. JCruijff

      Maak eerst je school af en leer te schrijven in het Nederlands zou ik willen adviseren. Als je net als Ik teleurgesteld en kwaad bent, probeer in ieder geval normaal te communiceren. Met schelden bereik je helemaal niks Ron.

  4. RonJ64

    Zit wel iets in, maar van dat gefluit wordt je schijtziek, kaart afpakken en aan Echte supporters geven die t niet kunnen betalen !…..#als1manachterAJAX Vak410

  5. stylo1984

    KNVB ligt et niet aan… Ken wel altijd naar de scheids lopen zeiken…. Gister inderdaad gewoon een dikke fout gemaakt…. Maar et spel van Ajax is gewoon kak… Zoveel wedstrijden komt echt niet door de scheids maar eigen spel

  6. Henkus

    Zijn allemaal stuk voor stuk nep di gaste alleen wanneer het goed gaat zijn ze er maar gaat het kut en zit het ook ni mee dan heb je di nep Ajax mensen daar word je nou ziek van . Wzawzdb. Oohja. Aan het einde kijke 2011 stonden we 14punte achter STeun JeCLUB. Breek je stoeltje af en ga staan daaro wij zijn Ajax wij zijn de best

  7. VAK410THEBEST

    KNJB….. flikker toch op man. Dit sloeg hlml nergens op, we worden altjjd genaaid. en waarom? jaloezie, wij zijn de beste

  8. Geroldkohlen

    al met al eigenlijk moet ajax ook kunnen winnen zonder moisander tegen go ahead kom op zeg! rode kaart zeker onterecht, maar ajax moet gewoon ballen gaan tonen en 3-4-3 gaan spelen WZAWZDB!

  9. Sazzz

    echt belachelijk…. bij Willems, die weldegelijk als een dolle dwaas inkomt, wisten ze niet hoe snel ze de kaart moesten kwijtschelden. het gaat om de intentie???

  10. Arie

    Ik heb meerdere keren de loupe bekeken maar die AZ speller is een matennaaier zo makkelijk liet hij zich vallen verder had Boilesen makkelijk de speller kunnen overnemen hoezo dus vrije doelkans.
    Dit was een duidelijk geval van matchfixing ik ben benieuwd hoeveel Philips gestort heeft.

  11. Jari1995

    Tja jammer.. maar als moisander zo slecht speelt vind ik het persoonlijk niet heel erg dat hij een paar wedstrijden op de bank plaats mag nemen.

  12. Gianni

    Wanneer komt Veltman terug en tijd dat Fischer weer aansluit iemand met een Actie en scorend vermogen

  13. Robin

    Dat het voetbal al maanden kut is, ligt inderdaad aan de scheidsrechter en aan de knvb! SPIEGEL!!!

  14. Things will get better

    Je kan met de bijdragen hier een aardige cabaret avond vullen. Het is de schuld van de scheids, de KNVB is maffia, de tegenstander is een toneelspeler, er is matchfixing, we moeten stoeltjes afbreken, we gebruiken de seizoenkaart niet meer, er zijn homo’s in het spel, er voetballen bij PSV alleen maar nichten met hoge nood. Kortom hoe goed wij ook spelen we mogen niet winnen. Oh shit….we spelen momenteel helemaal niet zo goed enne zo vaak schieten we niet op doel de laatste tijd en dat maakt scoren ook moeilijk of had de tegenstander misschien vaker op eigen doel moeten richten. Kortom kap met zeiken, dit seizoen geen kampioen, steun je club voor de 2e plek. Commentaar k maar discussieer nu eens normaal als volwassen mensen of minimaal als normaal opgevoede puber.

  15. jacq64

    Dit heet de hoek waar de klappen vallen, ook wel de gifbeker die leeg moet. Dat is een situatie waar je niet één twee uit komt en daar hoort een onterechte rode kaart ook bij. Helaas. Een paar weken volhouden, vanaf maart gaan we weer als de brandweer. Hopelijk voor nu de schade een beetje beperkt houden.

Comments are closed.